29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám 4 roky přítele, se kterým sexuálně žiju. Jednoho dne jsem měla nateklé stydké pysky, po třech dnech se "navrátily" do normálu. Ale od té doby cca týden jsem velmi suchá. TeĎ mám své dny, ale i teĎ nejsem ani trochu vlhká, a trochu mě to tam dole pálí. Při močení ale ne. Zánět močového měchýře bych vyloučila. Pálí mě i trochu na konečníku. Hygienu neodbývám, na toaletě se také správně utírám. Nevíte, co s tím??? Díky moc
Není tady
Ahoj ivino, pálení bych nepodceňovala a po ms pokud problémy neskončí zašla k Mudr., tak se objednej. Můžeš mít třeba jen narušenou sliznici (drobné ranky..). Hlavně se neboj jít k doktorovi, i kdyby to třeba nic nebylo budeš si alespoň jistá, že jsi v pořádku, já jsem se např. potýkala půl roku s kvasinkami a na gyndě jsem byla co 3 týdny a nikdy mě nikdo nenadal, co že tam zase lezu, takže radím radši přetrp 5 minut vyšetření než užírání se čím by to asi mohlo být. Měj se a buď brzo fit.
Není tady