27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Tak jsme dneska vyrazili ve sporáku. U jsem to prostě nevydrela. Adam se v kočárku zlobil, asi e nic nevidí a má málo místa. Opěrku zad jsem mu zvedla jen mírně, ale co bylo nejúasnějí - byl klid
Je mi jasné, e vy neměl, pokud jetě sám nesedí.
Jak jste na tom Vy? Kdy jste začaly vozit dětičky ve sporáku?
Není tady
My jsme poprvé vyrazili, kdy bylo Filípkovi pět měsíců. Jeli jsme na dovolenou a nechtělo se nám tahat hluboký kočárek. Navíc on v něm také nechtěl být. Od té doby to střídáme - spací procházky v hlubokém a jinak ve sportovním.
Není tady
Včera jsme poprvé vyrazili v novém Pár dní jsem o tom jenom brebentila jaký si vlastně pořídíme a nakonec máme free line buggy.. Dneska jsem jí to přitáhla do sedu a zírala na svět jako by nae sídlitě viděla poprvé
Není tady
Gio, ja bych nejradeji Ryu take soupla do sportaku, Ryu je nejaky veliky, nebo co, no proste se uz do toho japosnkeho kocaru nevejde, nozicky mu visi ven a vubec v tom kocaru ma tesno. Kocar se da sice pouzivat az do dvou let (je to polohovaci kocar), ale nevim, zda davat do sedu ve 4 a pul mesicich - cetla jsem, ze je to pry nedobre na pater. Ale urcite by se mu to libilo, on se take rad zajima o okoli (hlavne o zenske pohlavi ).
Není tady
Jak se pokazilo počasí, tak jsem do hlubokého kočáru vrazila fusak a vypadá to, e Adámek se tam brzy nevejde, take já to vidím na sporák také okolo toho 4,5-5 m. Stejně na procházce jsem max. 2-3 hod, a tak si myslím e v pololehu tak krátkou dobu mohou být, vdy v autosedačce taky skoro sedí, nebo dát sporák do úplného lehu.
Není tady
holky a to máte sporáky zvlá nebo kombinované kočárky, které jste uzpůsobili na sporák? Já toti s malým téměř nevycházím a kdy někam musím tak třeba jen autem, protoe Jorgosek v kočárku jen pláče a vzteká se. Procházka je jen zkouka na nervy a teď u jsme dva dny ani nebyli, protoe v něm ani dlouho nespinká a doma v pohodě. Jinak my máme jen hluboký, take sporák musím nejdřív nějaký vybrat a pak koupit. Ale taky u jsem si říkala, e jestli se to nezlepí, budem to muset řeit..
Není tady
My jsme pořídili kombinaci - jen jsem z kočárku vyndala vaničku a je z toho sporák.
Adam jezdil v poslední době taky s brekem, musela jsem ho pořád otáčet na bříko a zpět, aby se aspoň trochu zabavil. A pak mi na bříku i spal, ale bohuel i na rukách, protoe u na ně v kočárku neměl místo.
A ve sporáku sedí jen velmi mírně, ale jeliko tam není ta vanička, vidí ven.
Není tady
Já mám sporák Cam Allegria a jde sklopit a do lehu take je to myslím v pohodě, ale Ami ráda spinkala v korbě take prvýkrát sme li kdy jí bylo asi 5 měsíců ve sportovním
Není tady
Chystám se pořídit sportovní kočárek, mohla bych poprosit o nějaké doporučení ?
Není tady
taky sme teď pořizovali sporák... Dneska je výběr opravdu velký.. záleí kolik do něj chce investovat a co od něj očekává.
Není tady
Na ceně mi moc nezáleí protoe plánujeme děti aspoň dvě, tak chci něco lepího, aby vydrel a nemusela po kadém dítěti kupovat nový, to mi zas přijde zbytečné
Není tady
my jsme pořídili sporák od emmaljungy, mají poměrně velký výběr sportovních kočárků
Není tady