29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak jsme dneska vyrazili ve sporťáku. Už jsem to prostě nevydržela. Adam se v kočárku zlobil, asi že nic nevidí a má málo místa. Opěrku zad jsem mu zvedla jen mírně, ale co bylo nejúžasnější - byl klid
Je mi jasné, že vy neměl, pokud ještě sám nesedí.
Jak jste na tom Vy? Kdy jste začaly vozit dětičky ve sporťáku?
Není tady
My jsme poprvé vyrazili, když bylo Filípkovi pět měsíců. Jeli jsme na dovolenou a nechtělo se nám tahat hluboký kočárek. Navíc on v něm také nechtěl být. Od té doby to střídáme - spací procházky v hlubokém a jinak ve sportovním.
Není tady
Včera jsme poprvé vyrazili v novém Pár dní jsem o tom jenom brebentila jaký si vlastně pořídíme a nakonec máme free line buggy.. Dneska jsem jí to přitáhla do sedu a zírala na svět jako by naše sídliště viděla poprvé
Není tady
Gio, ja bych nejradeji Ryu take soupla do sportaku, Ryu je nejaky veliky, nebo co, no proste se uz do toho japosnkeho kocaru nevejde, nozicky mu visi ven a vubec v tom kocaru ma tesno. Kocar se da sice pouzivat az do dvou let (je to polohovaci kocar), ale nevim, zda davat do sedu ve 4 a pul mesicich - cetla jsem, ze je to pry nedobre na pater. Ale urcite by se mu to libilo, on se take rad zajima o okoli (hlavne o zenske pohlavi ).
Není tady
Jak se pokazilo počasí, tak jsem do hlubokého kočáru vrazila fusak a vypadá to, že Adámek se tam brzy nevejde, takže já to vidím na sporťák také okolo toho 4,5-5 m. Stejně na procházce jsem max. 2-3 hod, a tak si myslím že v pololehu tak krátkou dobu mohou být, vždyť v autosedačce taky skoro sedí, nebo dát sporťák do úplného lehu.
Není tady
holky a to máte sporťáky zvlášť nebo kombinované kočárky, které jste uzpůsobili na sporťák? Já totiž s malým téměř nevycházím a když někam musím tak třeba jen autem, protože Jorgosek v kočárku jen pláče a vzteká se. Procházka je jen zkouška na nervy a teď už jsme dva dny ani nebyli, protože v něm ani dlouho nespinká a doma v pohodě. Jinak my máme jen hluboký, takže sporťák musím nejdřív nějaký vybrat a pak koupit. Ale taky už jsem si říkala, že jestli se to nezlepší, budem to muset řešit..
Není tady
My jsme pořídili kombinaci - jen jsem z kočárku vyndala vaničku a je z toho sporťák.
Adam jezdil v poslední době taky s brekem, musela jsem ho pořád otáčet na bříško a zpět, aby se aspoň trochu zabavil. A pak mi na bříšku i spal, ale bohužel i na rukách, protože už na ně v kočárku neměl místo.
A ve sporťáku sedí jen velmi mírně, ale jelikož tam není ta vanička, vidí ven.
Není tady
Já mám sporťák Cam Allegria a jde sklopit až do lehu takže je to myslím v pohodě, ale Ami ráda spinkala v korbě takže prvýkrát sme šli když jí bylo asi 5 měsíců ve sportovním
Není tady
Chystám se pořídit sportovní kočárek, mohla bych poprosit o nějaké doporučení ?
Není tady
taky sme teď pořizovali sporťák... Dneska je výběr opravdu velký.. záleží kolik do něj chceš investovat a co od něj očekáváš.
Není tady
Na ceně mi moc nezáleží protože plánujeme děti aspoň dvě, tak chci něco lepšího, aby vydržel a nemusela po každém dítěti kupovat nový, to mi zas přijde zbytečné
Není tady
my jsme pořídili sporťák od emmaljungy, mají poměrně velký výběr sportovních kočárků
Není tady