|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

filda napsal(a):
Máš pravdu vím to odešel přece ode mě ne od ní! Spala jsem sním protože jsem doufala, že to už končí. Bála jsem se , že kdyz se sním nebudu milovat, nezbyde než ona. Pořát mě psal jak mě miluje a ,že se s toho dostane a ukončí to. a čas utíkal. Věřím tomu, že nebýt toho dítěte, ukončil by to. Teď je konec, nechci aby se mě jen dotkl, to bych se z toho nikdy nedostala.
Od ní nemohl dost dobře odejít,protože u ní nebyl.Chodil pouze na návštěvy a to je sakra rozdíl.Pokud s ním nechceš spát,nespi s ním,pokud se s ním nechceš bavit nebav se s ním,dělej jen to,co chceš Ty.
Teď se situace obrátila.Konečně se začlo něco dít.Lepší než před tím,když to stagnovalo.Zatím není nic rozhodnuto.Čas vše ukáže.
Není tady
Věřte mi, nebude to dlouho trvat! 
Není tady
No Fildo, teď jsem chtěla napsat...když už to tak dopadlo, ale ono vlastně nic ještě nijak nedopadlo...
Chceš, aby se vrátil, to chápu, ale jsi také připravená na to, že když se vrátí, můžeš být ve stejné situaci do roka zas? Máš na to? ...a co za další rok-dva...? Vrátí se, nějakej čas bude "leklej" a půjde to s ním, pak se oklepe a zkusí to znovu...(no co? Když ví, že by mu to mohlo zas projít...?) Někde jsem zahlédla zmínku o tom, že je policajt, nevím jak to mají dneska, ale policajti museli absolvovat psychologické minimum a jestli byl dobrým žákem, nedělá mu žádnou potíž, aby tě dostal, kam chce...a ještě si budeš myslet, že je to tvůj nápad...
Jak ti holky radí, dělej podle toho, jak to cítíš ty.
(Jéééééžiš, tak se mě úplně postavili chlupy za krkem, když to po sobě čtu a představím si v té situaci sebe! Já bych ho hnala lumpa!!!
To by mu kapesník na slzičky nestačil!)
Není tady

filda napsal(a):
Budu se snažit. Děsně ho vyvádí z míry když s ním nechci mluvit, to pak píše pořád dokola a když vypnu mobil tak volá na další a na mob. malé...Vážně s ním nebudu povídat, jen co musím. V sobotu si nechám vyložit karty, zatím se to plní do puntíku.
On je taková stíhačka?Vyvádí ho z míry,když nebereš mobil?tak ho vem a řekni mu nezlob se,teď na tebe nemám moc čas.Něco si potřeboval?
Mě karty taky vycházejí.Co Ti řekli?
Není tady
anebo se poučí, zjistí, co v životě opravdu chce a koho má rád a už to neudělá !!!!!!
neni to taky náhodou možný ??
ale nechala bych ho trošku vydusit.....
Hellga napsal(a):
No Fildo, teď jsem chtěla napsat...když už to tak dopadlo, ale ono vlastně nic ještě nijak nedopadlo...
Chceš, aby se vrátil, to chápu, ale jsi také připravená na to, že když se vrátí, můžeš být ve stejné situaci do roka zas? Máš na to? ...a co za další rok-dva...? Vrátí se, nějakej čas bude "leklej" a půjde to s ním, pak se oklepe a zkusí to znovu...(no co? Když ví, že by mu to mohlo zas projít...?) Někde jsem zahlédla zmínku o tom, že je policajt, nevím jak to mají dneska, ale policajti museli absolvovat psychologické minimum a jestli byl dobrým žákem, nedělá mu žádnou potíž, aby tě dostal, kam chce...a ještě si budeš myslet, že je to tvůj nápad...
(Jéééééžiš, tak se mě úplně postavili chlupy za krkem, když to po sobě čtu a představím si v té situaci sebe! Já bych ho hnala lumpa!!!To by mu kapesník na slzičky nestačil!)
Není tady

Hellga napsal(a):
(Jéééééžiš, tak se mě úplně postavili chlupy za krkem, když to po sobě čtu a představím si v té situaci sebe! Já bych ho hnala lumpa!!!To by mu kapesník na slzičky nestačil!)
To já taky,ale filda je v tomhle začátečník.Ty zkušenosti nějak pobrat musí,ne?Ježíš,to zní necitlivě.Ale je to pravda.
Není tady

Lucie33 napsal(a):
anebo se poučí, zjistí, co v životě opravdu chce a koho má rád a už to neudělá !!!!!!
ale nechala bych ho trošku vydusit.....
To je možný a taky je možný,že fildě stane to co mě a přestane ho milovat ona.Ale to potom pro ni bude lehčí.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
filda napsal(a):
Budu se snažit. Děsně ho vyvádí z míry když s ním nechci mluvit, to pak píše pořád dokola a když vypnu mobil tak volá na další a na mob. malé...Vážně s ním nebudu povídat, jen co musím. V sobotu si nechám vyložit karty, zatím se to plní do puntíku.
On je taková stíhačka?Vyvádí ho z míry,když nebereš mobil?tak ho vem a řekni mu nezlob se,teď na tebe nemám moc čas.Něco si potřeboval?
Mě karty taky vycházejí.Co Ti řekli?
A navíc je děsně žárlivej. Měla jsem mu slíbit že k nám nedovedu žádnýho chlapa.Ptal se jestli ho vezmu zpátky když se třeba za měsíc vrátí, řekla jsem mu ,že to záleží na tom jestli už nebudu mít ráda někoho jinýho a byl vykulenej jak puk. Nikam jsem sama nechodila a pokud třeba na s holkama s práce,tak me furt psal a jezdil pro mě. Je si mnou moc jistej. Však včera když mě říkal jak se bude o všechno starat a cokoliv budu potřebovat mám zavolat - jsem se ho zeptala jestli až mi to bude chybět mám taky zavolat? Koukal a nechápal. Řekla jsem že je to jen otázka času než si někoho najdu.
Není tady
A navíc je děsně žárlivej. Měla jsem mu slíbit že k nám nedovedu žádnýho chlapa.Ptal se jestli ho vezmu zpátky když se třeba za měsíc vrátí
to je jak ze špatný grotesky....
Upravil(a) Daniela02 (2. 11. 2006 12:27)
Není tady
filda napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
filda napsal(a):
Mě karty taky vycházejí.Co Ti řekli?A navíc je děsně žárlivej. Měla jsem mu slíbit že k nám nedovedu žádnýho chlapa.Ptal se jestli ho vezmu zpátky když se třeba za měsíc vrátí, řekla jsem mu ,že to záleží na tom jestli už nebudu mít ráda někoho jinýho a byl vykulenej jak puk. Nikam jsem sama nechodila a pokud třeba na s holkama s práce,tak me furt psal a jezdil pro mě. Je si mnou moc jistej. Však včera když mě říkal jak se bude o všechno starat a cokoliv budu potřebovat mám zavolat - jsem se ho zeptala jestli až mi to bude chybět mám taky zavolat? Koukal a nechápal. Řekla jsem že je to jen otázka času než si někoho najdu.
myslím, že to byl moc správný postup, jen bys opravdu měla někam na chvilku jít, aby věděl, že ta jistota už není až tak jistá
Není tady
bože, to je teda síla. co je to za živočišnej druh, ty chlapi !!!!!!?????
Není tady
Teď mě napsal ať mu něco napíšu, že je mu smutno. Nenapíšu nic.
Kartářka ta mě před měsícem řekla, že budeme spolu , že to bude ještě hodně bolet a že budu čekat dítě, ale je tam samovolný potrat. Říkala , že musíme obětovat. Byla jsem z toho špatná, a za týden přišel m. s tím ,že ona je těhotná. Myslím si,že to bylo v těch kartách o ní né o mě.??Snad.
Není tady
jo, možný je všechno. to by byla možná ta lepší varianta.
Ivča K. napsal(a):
Lucie33 napsal(a):
ale nechala bych ho trošku vydusit.....To je možný a taky je možný,že fildě stane to co mě a přestane ho milovat ona.Ale to potom pro ni bude lehčí.
Není tady
buď je to zdatnej manipulátor a nebo neuvěřitelnej slaboch. nebo magor. vyber si. a nepiš mu, správně.
filda napsal(a):
Kartářka ta mě před měsícem řekla, že budeme spolu , že to bude ještě hodně bolet a že budu čekat dítě, ale je tam samovolný potrat. Říkala , že musíme obětovat. Byla jsem z toho špatná, a za týden přišel m. s tím ,že ona je těhotná. Myslím si,že to bylo v těch kartách o ní né o mě.??Snad.
Není tady

filda napsal(a):
Tak s tou žárlivostí si mě dostala.To úplně mění situaci.Já bych si ho asi pěkně vychutnala.Ten samovolný potrat může být i ona.
Není tady

Jo a nepiš,v žádném případě!!!!!!!
Není tady
nemá právo žárlit, on může kde co a ty jako nic, jen sedět doma a čekat, jestli náhodou by se mu nechtělo vrtátit, přeípadně jestli mu to tam nedopadne?? No to je celek sobecké!!
Není tady
jestliže žárlí, domluv si s ním ať ti přijede zítra pohlídat dceru, že sis něco naplánovala, ostatně on si "životní partnerku" již našel, teď by měl dát šanci tobě....a jestliže je tak žárlivej, tak bude zpět natotata, a ještě bude svýma kecama o tobě prudit tu milenku a ta s ním skončí sama....to by taky mohl být scénář...tý žárlivosti bys mohla využít v tvůj prospěch....
opět jeden chlap, který by chtěl 2, ale aby byly jen jeho!
Není tady
filda: No tak ty snad žiješ s mým bejvalým... taky zahejbal a žárlil na mě jako blázen, je fakt, že nejsem lilie a na začátku manželství jsem někoho měla, je to na dlouhý vysvětlování...jenže pak už jsem nikoho neměla a on žárlil dál jako vůl...přesně jak píšeš - jezdil pro mě všude, dokonce mi "zakázal" udělat si řidičák, prachy mi nedával (pche, stejně mu to nevyšlo, naši mi peníze na to dali k narozkám), nechodil domů, když jsem to s ním měla domluvený, že půjdu na němčinu nebo cvičit nebo s kámoškou na kafe (jednou za půl roku)...pak mi došlo, že to asi dělá naschvál....(zvlášť, když se to stávalo tak v 95% případů)....Fildo, já se po rozvodu dozvěděla, že mi zahýbal, kde to šlo...prostě "zloděj nejvíc volá - chyťte zloděje..." sám měl máslo na hlavě...nenech se jím zblbnout...za chvíli ti začne říkat, že všechno je tvoje vina, že jsi ta špatná, že kdybys dělala či nedělala to nebo ono, bylo by to jiné...že i známí říkají, že jsi hrozná atd...Mám to za sebou. Nevěř mu ani slovo, nenech se zmanipulovat.
Není tady
filda napsal(a):
A navíc je děsně žárlivej. Měla jsem mu slíbit že k nám nedovedu žádnýho chlapa.Ptal se jestli ho vezmu zpátky když se třeba za měsíc vrátí, řekla jsem mu ,že to záleží na tom jestli už nebudu mít ráda někoho jinýho a byl vykulenej jak puk. Nikam jsem sama nechodila a pokud třeba na s holkama s práce,tak me furt psal a jezdil pro mě. Je si mnou moc jistej. Však včera když mě říkal jak se bude o všechno starat a cokoliv budu potřebovat mám zavolat - jsem se ho zeptala jestli až mi to bude chybět mám taky zavolat? Koukal a nechápal. Řekla jsem že je to jen otázka času než si někoho najdu.
Chudacek....typicky priklad zoufalce, ktery trne hruzou, co dela milenka, kdyz je doma a priklada do rodinneho krbu, zaroven vsak vysiluje zarlivosti, co u toho krbu dela manzelka, kdyz on je zase u milenky.
No neni to legrace???
Jak rika Helga: kapesnicek by mu nestacil brouckovi nezbednymu 
Není tady
Lucie, možný je všechno, neříkám, že ne...Vono, když pán bůh dopustí i sukovice spustí...
Jenže na polepšený hříšníky moc nevěřím, kdo je tohohle schopen jednou, má k tomu sklon i příště...Leda by se bál. 
Fildo a nepředstavuje si to on asi tak, že si odskotačí jinam a kdyby se mu to tam nelíbilo, tak by se vrátil a ty by jsi celou tu dobu čekala, až jak to dopadne a hlavně "věrně" čekala?
Ta představa se ti zamlouvá jak? 
Není tady
Hellga - fildě se představa možná nezamlouvá, zato jejímu hřebečkovi by se líbila asi moc. Pokud by se teda neužíral tak, jak píše Pandorra, ale v obou "rodinách" by akorát lízal šlehačku.
Není tady

No filda si to stejně musí všechno vyzkoušet na vlastním těle i duši.Jinak neuvěří.
Není tady
Hellga napsal(a):
Lucie, možný je všechno, neříkám, že ne...Vono, když pán bůh dopustí i sukovice spustí...
Jenže na polepšený hříšníky moc nevěřím, kdo je tohohle schopen jednou, má k tomu sklon i příště...Leda by se bál.
Fildo a nepředstavuje si to on asi tak, že si odskotačí jinam a kdyby se mu to tam nelíbilo, tak by se vrátil a ty by jsi celou tu dobu čekala, až jak to dopadne a hlavně "věrně" čekala?
Ta představa se ti zamlouvá jak?
To by semu asi móc líbilo, nevím. Hlavně to věrně.
Není tady
Tihle žárliví blbci tak vyvádějí hlavně proto, že vědí, co sami se svými milenkami dokážou, tudíž si přesně dovedou představit, co by zákonitá ženuška mohla vyvádět s případným milencem. Navíc mají většinou pocit, že jsou neodolatelní (což si potvrzují těmi bokovkami), tudíž by k nim manželka měla vzhlížet z polohy vkleče a nehledat si nikoho jiného, když má přece JEHO!
Není tady