Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#126 2. 11. 2006 9:53

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Manžel čeká dítě s milenkou

Ado....ale jako  pracovní síla by se mohl hodit???Jen a´t se stará o malou, o dům...atd....však ono  to nakonec milenku přestane bavit a ve finále bude víc doma.....

Není tady

#127 2. 11. 2006 9:55

filda
♥♥♥----

No, taky nevím jak si to představuje. Ona to ví, že máme hypot. ale neví koli a ještě úvěry.M. bude mít problém vyjít s tím co mu zbyde, ona ma peněz dost, ale bude jí to vadit. Teď mi psal sms " Jsi v práci,už teď je mi po tobě smutno nevydržím to bez tebe".

Není tady

#128 2. 11. 2006 9:55

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fildo, je to období změn a strašných citových výkyvů, každou hodinou se situace mění...Není to jen o jeho neschopnosti určit si priority(buďto ona nebo ty), tyhle vazby k ní zeslábnou jejich párměsíčním životem, ale teprve čas ukáže, CO je pro něj důležité. A taky pro tebe. Nevidím ti do hlavy, ale cítím, že víš, že se vrátí. Pozor, nebude to lehké!
Prot bych ty dveře nezavírala, ale připrav se, že se změní váš styl života...To už asi víš, že zrovna před vánocemi se budou dít věci sad . Neboj se, zvládneš to, a pokud se nevrátí, zůstane ti 16 let hezkých vzpomínek.Nemůžeš ho připoutat ani k posteli, ani k sobě, ani k baráku. Dcera je vaše. Neboj se.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#129 2. 11. 2006 10:03

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

všechny si myslíme v době temna - v období, kdy se to provalí, chlap se rozhoduje, my bojujete, zvládáme to, různě dlouhou dobu to trvá, my milujeme a myslíme si - že jakmile se tohle nejhorší vyřeší - a on se vrátí a zůstane s námi - že máme vyhráno, že uděláme tlustou čáru, začneme žít, líp fungovat, vylepšíme chyby, vrhneme se do toho znova po hlavě - a budeme šťastný až do smrti......
jenže - tohle zvládneme v potu tváře, protože to zvládnout musíme a jedeme v režimu určitýho duševního i fyzickýho vypětí - a potom v případě, že to dobře dopadne přijde určitá euforie, jsme šťastný, zase milujeme, odpustíme a jedeme dál.
ale to těžký, aspoň já to takhle cejtim - to těžký a ta dlouhá trať - přichází až potom - potom, co opadne ta první euforie, všechno se vrací do starejch (nebo novejch) kolejí, to dlouhodobý pochopení, odpuštění, hledání cesty k člověku, kterej nám ublížil, hledání toho člověka, kterej je leckdy taky pěkně rozhozenej zpátky k nám, vydržet a milovat dál, když nám to všechno teprve s určitým časovým odstupem dojde a ta bolest trvá a trvá a my musíme žít ze dne na den a koukat s nadějí do budoucnosti, přemýšlet o tom, kde byly ve vztahu slabiny, snažit se vším prokousat, najít zpět sám v sobě důvěru k němu, zbavit se pocitu podezírání, je toho moc na práci, z obou stran, občas přijde ještě i takovej náhlej vztek na to celý, občas pochybnosti, jestli to má vůbec cenu, jestli to stojí za to, jestli to bude do budoucna fungovat....o to všechno se snažíme - a to je to těžký.

a čím je to první odbobí temna - delší, náročnější, bolestnější a horší - tím je potom těžší tahle cesta - Fildo a všechny - já bych tady z těch všech měla mít tu cestu ještě poměrně schůdnou a relativně snadnou - ale i tak - je to těžký a všechno si to uvědomuju - natož pro vás, který zažíváte daleko větší peklo - to těžký teprve přijde a pak se ukážou ty hranice, který je člověk schopnej zvládnout. a je to na dlouho.

držim moc moc palečky.

Upravil(a) Lucie33 (2. 11. 2006 10:05)

Není tady

#130 2. 11. 2006 10:17

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Áda1 napsal(a):

Milenka neví, že platíte uvěry a hypotéku??????? A to je s ní rok????? Hmmmmm......to bude milenka překvapená........Fildo promiň fakt to nechápu chce jezdit za malou, starat se o dům, zahradu, dřevo, psa, volat jestli jsi v pořádku, ale spát u milenky, protože ji nechce poslat na potrat..........copak nemyslel na ochranu..........to všechno je dvojí život, k Tobě bude chodit uklízet dřevo, k ní spát.........otázka času až mu dojdou síly.......myslím, že se rychle vrátí zpátky, ale pokud by můj chlap odešel z domu spát k milence s tričkem a slipama, a střídal se mezi námi, u nás uklidit dvůr u ní vyluxovat už nikdy bych ho domů nepustila

Nikdy neříkej NIKDY. Nevíš co tě jseště v životě potká.
Já ho taky pořád pouštím domů. Denně. A to už jsme rok rozvedení. Včera jsme spolu "oslavili" rok výročí. Odcházel v půl jedné. Stačí?

Není tady

#131 2. 11. 2006 10:19

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fanny, a dokážeš žít i bez něj, kdyby nepřišel?

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#132 2. 11. 2006 10:22

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

fildo,vypadá to,že se možná pro Tebe misky vah začínají příznivě naklánět na Tvoji stranu.Pokud teda chceš o něj bojovat.Neznám Tvýho muže,ale bude asi v tomhle stejný jako většina těch váhajících.On vůbec nic nevyřešil.Předtím seděl na jedné lodi a občas si přeskočil do druhé,ale teď chtěl skočit do té druhé a při tom si nechal jednu nohu v té první.Nevím jak dlouho bude stát s takhle rozkročenýma nohama.A až se každá lodička začne pomalu pohybovat opačným směrem,tak se mu roztrhne rozkrok.Až milence řekne všechny ty negativní stránky věci o placení hypotéky a tak,ale tohle asi ona dávno ví a jestli je úspěšná podnikatelka,tak jí to třeba nebude vůbec vadit a bude ho ráda živit.I když úspěšné podnikatelky si představuju spíš,že chtějí mít po boku taky někoho úspěšného a podnikavého(pokud nechtějí jen samečka do pelechu).No a pokud jí to teda bude vadit a hlavně asi i to,že bude nadále docházet denně k Tobě a bude pomáhat.A jestli jí ještě řekne,že se staví "doma",tak to si asi dovolí moc,protože doma by měl mít už u ní,že?Uvidíme,jaká paní podnikatelka vlastně je a jaké má nervy.
Fildo,víš o ní vůbec něco víc?Viděla jsi jí?Rok není tak krátká doba.To už bys jí měla mít zmapovanou.
V každém případě dělej jen to,co ti radí srdce a co bude nejmíň bolet.Dělat radikální řezy,to by Ti mohlo psychicky hodně ublížit.Teď musíš myslet jen a jen na sebe,abyses z toho nezbláznila.Když se bude chtít po pár dnech vrátit,tak ho klidně vem zpátky.Potom třeba zas bude šílet ona.Možná už brzy prodělá samovolný potrat v začátku.Já nechci být teď nějak hnusná,ale ve 41 letech tak končí víc jak 70% těhotenství.Je to něco jako hodně opožděná menstruace.Tzv.zamlklé těhotenství.Já po 40 letech taky čekala s přítelem několikrát dítě.Po prvé mimoděložní a potom ve 41 letech jedno zamlklé těhotenství a potom ještě jedno.takže uvidíme.Ona žádné jiné děti nemá?
S tím,že se mám takhle chovat mi tentkrát poradil psycholog.V manželské poradně mi odměřený pupkáč řekl,zbalte mu kufr a dejte mu ho za dveře.To jsem slyšet nechtěla a málem jsem mu tam zkolabovala.Řekla jsem něco jako,že to nejde a on PROČ?,protože nemám kufr vylezlo ze mě.Potom jsem šla k tomu psychologovi a ten mi radil tak,abych si sobě neubližovala,že to časem nějak vyhnije a vystříbří se to samo.A měl pravdu.smile

Není tady

#133 2. 11. 2006 10:23

uzlík
♥♥♥♥♥--

Lucinko,
zdravím tě. Moc hezky jsi to napsala, už delší dobu to mám na jazyku, ale zatím jsem jenom pročítala.
Mé pocity se shodují s Tvými. Je to všechno tak těžké, nevím, zda tu dlouhou trať budu schopná ujít. Ale po té cestě už přeci jenom šlapu trošičku jinak. Cítím, že se pomaloučku vracím sama k sobě.
Fildo, vrátí se, ale připrav se na dlouhatánskou cestu. Držím ti moc palečky.

Není tady

#134 2. 11. 2006 10:24

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Áda1 napsal(a):

Milenka neví, že platíte uvěry a hypotéku??????? A to je s ní rok????? Hmmmmm......to bude milenka překvapená........Fildo promiň fakt to nechápu chce jezdit za malou, starat se o dům, zahradu, dřevo, psa, volat jestli jsi v pořádku, ale spát u milenky, protože ji nechce poslat na potrat..........copak nemyslel na ochranu..........to všechno je dvojí život, k Tobě bude chodit uklízet dřevo, k ní spát.........otázka času až mu dojdou síly.......myslím, že se rychle vrátí zpátky, ale pokud by můj chlap odešel z domu spát k milence s tričkem a slipama, a střídal se mezi námi, u nás uklidit dvůr u ní vyluxovat už nikdy bych ho domů nepustila

Ádo1,tohle přesně dělal ten můj.A nelíbilo se to hlavně jí.

Není tady

#135 2. 11. 2006 10:24

Áda1
♥♥♥♥---

Fanny, ale to není život to je přežívání a já bych nechtěla přežívat

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#136 2. 11. 2006 10:25

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Fanny, a dokážeš žít i bez něj, kdyby nepřišel?

Jasnačka. V poho ..... Byly doby, kdy jsme spolu vůbec nemluvili a nestýkali se třeba dva měsíce. Jsem samostatná jednotka. Dokážu to takhle právě proto, že už jsem z toho venku. Už to jde.

Není tady

#137 2. 11. 2006 10:27

Áda1
♥♥♥♥---

Ivčo a on z toho byl asi dost vyšťavenej počítám

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#138 2. 11. 2006 10:27

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Áda1 napsal(a):

Fanny, ale to není život to je přežívání a já bych nechtěla přežívat

Já nepřežívám, to je omyl. Žiju si svůj život. Jsem celkem spokojená. Máme prostě často návštěvy, no!!!!!rock

Není tady

#139 2. 11. 2006 10:42

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Áda1 napsal(a):

Ivčo a on z toho byl asi dost vyšťavenej počítám

U nás to bylo trochu složitější.On to s ní nejdřív údajně ukončil,ale ona mu donesla těhotenskou průkazku.Než šla do porodnice,tak jsem vůbec netušila jestli se stýkají a mezitím jsem i já otěhotněla a boj začal až potom.Ona dostala garsonku a BM začal pendlovat.Začal ho ale zároveň zlobit žaludek,byl na několka vyšetřeních a bylo mu nakonec řečeno,že to je od nervů,jestli není vystavenej nějaké stresové zátěži.Ten kliďas mouchy snězte si mě byl ve stresovém lisu.A jak začal vyvádět,když jsem si začla vyrážet.O děti bylo vždy postaráno.Já si našla partičku lidí s kterýma mi bylo dobře a on mě jezdil hlídat.Chodili jsme do hospody do lesa na kraji sídliště a hráli na kytary a zpívali a on se tam několikrát náhodou objevil,jednou i s ní.To jsme ještě rozvedení nebyli.Ona mi kázala,že bych měla být doma s dětma jako správná matka.Řekla jsem jí,že o děti mám postaráno a můj muž by taky měl být doma a ne se tahat s ku****.Krásně jsme se i popraly.Potom jsme se v létě spolu i s dětma jezdili koupat.Když se to on dozvěděl,tak se mu to taky nelíbilo.

Není tady

#140 2. 11. 2006 10:59

filda
♥♥♥----

Ivčo, kouukám , že jsi to taky neměla jednoduchý. Vím toho o ní spoustu,niky jsem ji fyzicky neviděla, jen na fotce v mobilu-tam se mě zdála pěkná, jinak vím vše od manžela, protože si hodně povídáme. Má 2 děti 15 a 18 a bydlí s ní v bytě. Rozvádí se , 6 let jsou od sebe. V telefonu je rázná, nepříjemná,odměřená ( ze začátku jsem jí zavolala na pevnou jako omyl), je z děcáku, samostatná, sebevědomá,  a ví co chce. Má v Brně několik nočních joukrů. Takže noční pták.kámošky, panáky, hodně kouří-my ne.

Není tady

#141 2. 11. 2006 11:01

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

Fildo, myslim, že v tomhle se mu nebude dlouhodobě líbit. možná ani krátkodobě. připrav se na to.

filda napsal(a):

Ivčo, kouukám , že jsi to taky neměla jednoduchý. Vím toho o ní spoustu,niky jsem ji fyzicky neviděla, jen na fotce v mobilu-tam se mě zdála pěkná, jinak vím vše od manžela, protože si hodně povídáme. Má 2 děti 15 a 18 a bydlí s ní v bytě. Rozvádí se , 6 let jsou od sebe. V telefonu je rázná, nepříjemná,odměřená ( ze začátku jsem jí zavolala na pevnou jako omyl), je z děcáku, samostatná, sebevědomá,  a ví co chce. Má v Brně několik nočních joukrů. Takže noční pták.kámošky, panáky, hodně kouří-my ne.

Není tady

#142 2. 11. 2006 11:01

filda
♥♥♥----

Cheli ona si myslí že nám to už spolu neklape, že spolu nespíme a že jezdí domů jen za malou! Mohla bych jí zavolat, ale nemyslím,že by mě to pak nevyčetl.

Není tady

#143 2. 11. 2006 11:13

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Ivča K. napsal(a):

Hellgo,kolikátýho životního partnera máš?Já se jen tak ptám.kapitulation

Třetího a je to "konečně ten pravej", i když ve dvaceti bych to asi neocenila...wink big_smile

Není tady

#144 2. 11. 2006 11:20

Lucie33
♥♥♥♥♥♥-

to si Fildo myslej všechny milenky. za prvý jim to ty chlapi asi řikaj a za druhý si to i namlouvaj kvůli sobě.

Není tady

#145 2. 11. 2006 11:21

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

fildo,radši jí nevolej.Já to měla jednodušší,protože ona pořád volala mě.Možná je dobrý nápad jak tu někdo psal,že se s ním o ní nebudeš vůbec bavit.Bude na ni sám a pokud je to opravdu taková rázná ženská,tak to jeho citlivá nátura dlouho nevydrží.Asi je citlivý,když brečí,ne?
Noční podniky a dítě na starý kolena,to je opravdu odvaha.No vyčkej času jako husa klasu.Ať si tam pobyde.Na jednu stranu by mu mohlo prospět,že si to vyzkouší jinde a pozná,že doma to bylo lepší a bude si toho vážit.Samozřejmě je jen a jen na Tobě,jestli to dokážeš akceptovat a odpustit mu.Mě tenkrát psycholog řekl,že jakmile ho jednou vezmu zpátky,bude to klapat pouze za předpokladu,že už to nikdy nepoužiju proti němu jako zbraň,když si třeba neuklidí fusekle.

Není tady

#146 2. 11. 2006 11:22

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Hellga napsal(a):

Ivča K. napsal(a):

Hellgo,kolikátýho životního partnera máš?Já se jen tak ptám.kapitulation

Třetího a je to "konečně ten pravej", i když ve dvaceti bych to asi neocenila...wink big_smile

Hmm,tak jsme na tom stejně.tummenupp

Není tady

#147 2. 11. 2006 11:26

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

filda napsal(a):

Cheli ona si myslí že nám to už spolu neklape, že spolu nespíme a že jezdí domů jen za malou! Mohla bych jí zavolat, ale nemyslím,že by mě to pak nevyčetl.

To si ta moje myslela taky než jsem znovu otěhotněla.Myslela si,že to mám s někým jiným,ale on jí řekl,že to byla náhoda.Asi si šel pro nějaký věci,zakop a upad na postel a já tam zrovna ležela a on mi spad přímo tam tím oným a zrovna se lekl a vystřík.lol
mě to dneska připadá k smíchu,ale ona měla tenkrát takovej záchvat,dokonce mu dala i facku.tummenupp

Není tady

#148 2. 11. 2006 11:33

filda
♥♥♥----

Cheli napsal(a):

s ní si taky hodně povídá a pravděpodobně se s ní miluje mnohem častěji než s tebou, s ní plánuje jméno nového potomka...nebuď naivní je s ní z vlastní iniciativy a dobrovolně...vy možná nekouříte, ale oni zase mají něco jiného...podle mě jsi na něm nezdravě závislá a on s tebou jednoduše manipuluje...kde jsi TY? co děláš kromě čekání na to až se rozhodne? stejně podle něj přistoupíš na to, že bude bydlet s ní a tebe navštěvovat a občas souložit...

Máš pravdu vím to odešel přece ode mě ne od ní! Spala jsem sním protože jsem doufala, že to už končí. Bála jsem se , že kdyz se sním nebudu milovat, nezbyde než ona. Pořát mě psal jak mě miluje a ,že se s toho dostane a ukončí to. a čas utíkal. Věřím tomu, že nebýt toho dítěte, ukončil by to. Teď je konec, nechci aby se mě jen dotkl, to bych se z toho nikdy nedostala.

Není tady

#149 2. 11. 2006 11:41

Peťulík
♥------

Tak to tu pročítám, a myslím, že slzy krokodýla nepoužívají jen ženský, chlapům to jde taky dost dobře.
Myslím, že bys opravdu měla myslet především na sebe a svou dceru, za jiné rozhodnutí dělat nemůžeš, tím trápením si moc ubližuješ, všechno jednou přebolí.
A pokud je to tak, že neví co on sám chce, plácá se v tom, měl by si to plácání pořádně užít, však ho nikdo nenutil k užívání jinde.

Není tady

#150 2. 11. 2006 11:57

filda
♥♥♥----

Budu se snažit.  Děsně ho vyvádí z míry když s ním nechci mluvit, to pak píše pořád dokola a když vypnu mobil tak volá na další a na mob. malé...Vážně s ním nebudu povídat, jen co musím. V sobotu si nechám vyložit karty, zatím se to plní do puntíku.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí