|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Bambule, i tak se to dá shrnout.
Kdyby to bylo tak jednoduché, asi by nebylo co řešit.
Nebydlí u ní, ale na bytě co má v práci.Nespí s ní, protože je to měsíc a půl co potratila a ještě má problémy a léčí se. Ano věci má stále u ní, vídají se, byli spolu 2 roky, tak jsou tam taky nějaké city. Ano je toho spousta co nevím a třeba by se mi nelíbilo.
Znám svého muže 17 let a už se bohužel v jeho citech, jednání i chování trochu vyznám. Tak jako jsem určitou dobu věděla, že i když byl doma s náma, jeho srdce bylo jinde, tak teď vím, že to tam končí a že mě miluje.
Nemělo cenu ho přesvědčovat, nutit vlastně cokoliv řešit v době, kdy měl na očích růžové brýle a absolutně mě nevnímal. Musel na to přijít sám, vyžrat si to až do dna ( omlouvám se za výraz), aby pochopil a uvědomil si co vlastně od života chce a koho doopravdy miluje.
Já to jen vydržela a nevzdala.
Není tady
Fildo promiň , ale ty říkáš to , co ti tvůj muž poví , milenka je nemocná a léčí se , spolu nespí , ale co anální sex nebo orální sex ? To se nepočítá ? A vůbec nevíš co jí
říká o tobě , co jí slibuje . Mluvím z vlastní zkušenosti , není nad to se přesvědčit ,
jaká je pravda . Promiň jsem hnusná , ale zas to jeden chlap vyhrál , má dvě ženský a ani jedna ho nechce kopnout do zadku a on si tak proplouvá životem a užívá si ...
Není tady
Fildo, určitě to není jednoduché a tvůj postoj trošku chápu, protože si to představuji u svého m. Ten chtěl odejít a zůstat sám, aby měl čas na to, jak dál. Věřím, že tenkrát by to bylo taky řešení, ale nejsem si příliš jistá, zda by se rozhodoval, co dál. Stejně by to zůstalo na mně a na krasavici. Tím ti chci jenom napsat, aby on také nevyčekával zase někde v závětří. Pokud ale nadále o něj stojíš a vypadá to že ano, nechala bych dveře otevřené, ale už jenom do určité doby, kterou bych stanovila já.
Moc ti držím palečky.
Není tady
Fildo,
jen Ty sama víš jak to je nebo lépe jak to cítíš. Myslím si, že každá z nás, která prošla nevěrou svého partnera má jinou zkušenost třebas jsou v mnohém podobné. Někdo se vrátil hned a zůstal a je líp, někdo odešel úplně, někdo byl vyhozen, někdo se vrátil a "zajel do starých kolejí". Podle toho tady každý z nás reaguje. Nenech se nahlodat špatnou zkušenosti jiných, ale ani "uspat" laskavými radami. Prostě to dělej tak jak to cítíš. Do ničeho se nenuť. Jen souhlasím s Uzlíkem, že by to mělo mít své hranice. Jak dlouhé budou to záleží jen na Tobě. Podle mne by měl své styky "tam" přerušit co nejdříve, protože čím víc to bude oddalovat, tím to bude těžší, obzvlášť pro chlapa je těžké rozhodování. Nebo spíš, stále tady omílaná věta "chlapi neradi cokoli řeší", pokdu to tedy není mezi chlapy a u nejlépe v hospodě, tam jsou geniální řešitelé.
V
Není tady
uzlík napsal(a):
Fildo, určitě to není jednoduché a tvůj postoj trošku chápu, protože si to představuji u svého m. Ten chtěl odejít a zůstat sám, aby měl čas na to, jak dál. Věřím, že tenkrát by to bylo taky řešení, ale nejsem si příliš jistá, zda by se rozhodoval, co dál. Stejně by to zůstalo na mně a na krasavici. Tím ti chci jenom napsat, aby on také nevyčekával zase někde v závětří. Pokud ale nadále o něj stojíš a vypadá to že ano, nechala bych dveře otevřené, ale už jenom do určité doby, kterou bych stanovila já.
Moc ti držím palečky.
ahoj uzlíčku moc tě pozdravuji .Jak se stále máš a co doma. Vzpomínám na tě
Není tady
Ahoj kamarádko,
koukám, že babinet nás pořád přitahuje a bude už asi napořád. Jak se mám??? No nepoletuji ve hvězdách, ale také už nechodím po dně. Mám se tak nějak normálně. Někdy jsou dny dobré a někdy .... nemůžu říct špatné. Prostě ještě ta potvora depka občas zabuší na moje vrátka, ale já se je snažím před ní zavírat. Spíše jsem dost unavená, protože život nám stále do cesty staví nějaké překážky (nepřijemnosti v práci, dítka v pubertě apod.) Nějak mě ten stereotyp unavuje. Vím, že několik z vás mi hnedle odpoví "jaké si to uděláš, takové to budeš mít". Ale já teď potřebuji trošku víc odpočívat a co nevidět budu. Příští týden vyrážíme na čtyři dny na hory a já se budu kochat krásnou přírodou, dejchat čerstvý vzduch a vstávat budu až se mi zachce. Jo a taky se dobře najím!!
Takže asi tak. Náš vztah s m je hezký, nijak zvlášť přehnaný, snažíme se.
A jak ty? doma vše OK?
Často zde vyhledávám příspěvky Sofi (zdravím), Žabky, Lucinky a ráda bych věděla i co je s Danielkou. Ráda čtu Reginu, ta mi dodává energii (díky). Také jsem navštívila kinezioložku a zatím pocity vstřebávám.
Zdravím všechny, mějte se fajn!
Není tady
filda napsal(a):
Znám svého muže 17 let a už se bohužel v jeho citech, jednání i chování trochu vyznám. Já to jen vydržela a nevzdala.
Fildo, znala jsem svého muže přes 20 let a taky jsem si myslela, že se v jeho citech atd. trochu vyznám. Jak hluboce jsem se mýlila. Myslím si, že člověk si nikdy nemůže říct, že se v někom vyzná. Ani sám v sobě. I sám sebe někdy tak velmi překvapí, ať už v dobrém, nebo ve zlém. A co teprve jiný člověk?
A jen ZATÍM jsi to vydržela a nevzdala. Je kruté, co napíšu, ale myslím si, že růžové brýle máš stále ty. Věříš někomu, kdo si s tebou hraje.
Ale stejně uděláš to, co cítíš, co musíš. Prostě tě to nepustí udělat něco jiného, dokud nebudeš vnitřně přesvědčena. Chápu tě. Kéž by šlo ochránit tě od toho, čím musíš projít. 
Je to strasne tezky,kdyz jsem nekdy slysela o nevere,prisahala jsem,ze kdyby me muz podvedl skoncil by u me jednou provzdy a hle...sice se u me shodil,sundala jsem ty ruzove bryle,ale skoncit jsem s nim nedokazala...Pri precteni pribehu Fildy a podobnych,jsem si pomyslela,tak tohle uz urcite NE...,ale kdovi,kdyby se to stalo me,treba bych se chovala stejne a chtela verit,ze ho to prejde,ze to rozsekne,ze se rozhodne pro me,ze jJA jsem pro nej ta nejprvnejsi nejdulezitejsi na svete....Ale po tom vsem uz vim,ze plati nikdy nerikej nikdy....Muj muz se sice rozhodl hned( tedy doufam) mozna proto,ze vedel,ze ja nejsem moc odpoustejici clovek a tak musel jednak rychle,protoze ja mela sbaleno behem 15min...Vi taky,ze priste by mel sbaleno on....a hned
Jinak moc zdravim vse mile dusicky,ktere na me mysli -Uzlicku uzij si vyletu :-))) My se vratili pred 2tydny a bylo to uzasneeeeeeee :-)) absolutni uvolneni - za mesic jedem zas :-))))
Není tady
Fildo, je to vše opravdu jenom na tobě. Na mě to dělá dojem, že tvůj manžel chtěl prodat dům proto, aby neměl žádné dluhy a mohl začít svůj život s milenkou. Tobě pořídí byt. To, co ty píšeš o jeho milence je jeho verze, kterou ti říká - bohužel. Píšeš, že je ve svém bytě, který má v práci - byla jsi se tam někdy podívat? Opravdu má tento byt? Já vím je to kruté, co jsem ti teď napsala, ale moc si přeju abych se v tvém případě mýlila.
Není tady
Milujeme-li někoho, pak v něj nepřestáváme doufat a poskytovat mu úvěr. Když si žena myslí, že zná svého manžela, už ho nemiluje, protože ho posoudila, klasifikovala, katalogizovala...
A když si muž myslí, že zná svou ženu, když si myslí, že si jí už nemusí všímat, poslouchat ji, když mluví, a způsobit, aby mluvila, když mlčí (a to jsou vážné okamžiky!), když už od ní neočekává nic nového a nepředvídaného, když už k ní není pozorný, vynalézavý, když už netvoří, a snese, že také ona už nic netvoří, pak už ji nemiluje. Když si myslí, že ji zná, právě tehdy ji nezná. Zná ji jako věc, a ne jako osobu. A to je obyčejně v té chvíli, kdy ji začne poznávat někdo jiný. A ona se stane šťastnou, tak šťastnou, že se k nepoznání změní.
Jakmile si myslíte, že někoho znáte, tak už ho nemilujete.
Není tady
S tím co napsala eset souhlasím. Je to do písmene pravda.
Není tady
ahoj Uzlíčku. ty jeden broučku. moc tě zdravím. 
Není tady
Hóóój holkíííí!
Chci říct, že se lidi mění, aniž to vy nějak ovlivníte- buďto se vzájemně přizpůsobíte nebo ne, to není vaše vina, tak to berte tak, že to tak mělo být- že se vaše cesty měly rozejít nebo se dočasně rozdělily...a pak odpadne spousta zbytečného sebezpytování, co jsme zblbly my nebo manža.
Vy jste to všechny zvládly na jedničku s hvězdičkou, tj. nezabily jste sebe, milenku, manžela, nezpůsobily jste trauma svým dětem náhlým odchodem z domova vprostřed studené noci- prostě jste to ustály a proto jste hvězdy a čeká vás něco mnohem lepšího. Věřte tomu! tak to mělo být.
Není tady
Regi ty jsi nějak rozverná. V tuto hodinu mám pro to jen jedno vysvětlení :-) Přeju Tobě i všem tady hezké velikonoce.
Není tady
Čauky! Trefilas hřebíček na hlavičku. Auúúú!
Taky mňa ku..a bolí. Ne, známá měla včera narozky a našemu dvornímu hospodskému jeho paní sdělila sladké tajemství, tak se bumbalo nadvakrát....
Ad můj "rozverný " příspěvek: připadá mi, že je nutné občas dodat povzbuzení, aby se dalo přežít .
Není tady
Regi, ač hodnotíš svůj včerejší příspěvek jako rozverný, já si ho asi vytisknu. Máš pravdu, že co bylo to bylo a že to tak mělo být a že přílišné sebezpytování je zbytečné.
Já jsem poučena v tom smyslu, že už bych v takovém polovztahu, ve kterém jsem žila leta s manželem když on měl přitom bokovky, už nikdy nežila. Je to poznat a já se divím, že jsem to dřív neviděla.
Není tady
...diky Regi, moc jsem si poranu potrebovala neco takoveho precist...jsem nemocna,otravena k nesneseni,ze jsou velikonoce mi spis prekazi. I normalnne je nemusim...
Ale nnechte si mnou zkazit naladu a VSICHNI SI JE UZIJTE.. uz kvuli jednomu dni volna navic a snad i k hezkemu pocasi,ktere ma prijit..Tady je teda dnes hnusne zima a fouka.:-(
Není tady
Ahoj Vanilko....Máš pravdu pravdoucí.Dnes už taky vím,že být s někým za každou cenu-děkuji,nebrat.
A taky vím,že je lepší být sama a spokojená,než být s někým,jako byl můj BM...Co já si všechno nalhávala...to bylo manželství na houby.Do slova a do písmene.
Nechci to zakřiknout,ale dnes je mi -po mnoha letech manželství-dobře.Fakt.Jsem spokojená-byť sama....
Ale je mi krásně...Dnes-konečně vidím,co za člověka jsem to milovala...Jak jsem si ho idealizovala...A dnes?
To procitnutí bylo tvrdé....Nenacházím ani jeden důvod,proč jsem ho měla tak strašně ráda....
Ne,nejsem na něj alergická,to rozhodně ne...Ale spíš ho vidím jinýma očima...Já jsem na něj dřív hleděla jak na boha...
A já mám i na svět jiné oči...vidím krásné počasí,všechno kvete.
A taky myslím na sebe...
A je mi náramně dobře...
Všem krásné svátky.
Není tady
žabko,nejsi jediná,kdo velikonoce nemusí a pro koho jsou letos obvzlášť hnusný. Taky je letos nějak neprožívám,už jen proto,že mladej ač jindy se nemůže dočkat,až bude chodit hrkat,letos po odchodu tatínka hrkat nechodí a nechce jít ani v po vymrskat spolužačky. Taky bych byla radši,kdyby letos žádný nebyly 
Upravil(a) PPavlaa (6. 4. 2007 9:33)
Není tady
zabka napsal(a):
...diky Regi, moc jsem si poranu potrebovala neco takoveho precist...jsem nemocna,otravena k nesneseni,ze jsou velikonoce mi spis prekazi. I normalnne je nemusim...
Ale nnechte si mnou zkazit naladu a VSICHNI SI JE UZIJTE.. uz kvuli jednomu dni volna navic a snad i k hezkemu pocasi,ktere ma prijit..Tady je teda dnes hnusne zima a fouka.:-(
vyderžať!!
Není tady
Kuki, přesně, v době temna jsem začala hrát volejbal (při mých 158 cm docela sranda) a hezky jsem si u toho zanadávala a zařvala- a endorfiny mi s adrenalinem pomohly odplavit stres. Antidepresiva jsem brala jen 3 měsíce.
Je fakt, že jsem zásoby adrenalinu vyčerpala tak do 1/2 roku a pak jsem měla zhruba rok obodbí, kdy jsem spala, kde se dalo, než se ve mně všechno hezky obnovilo a dalo do rovnováhy včetně vztahu k manželovi a včetně zmizení pochybností o tom, zda jsme se měli rozejít.
Ale radost z Velikonoc, potažmo z jara a požitku z krásné přírody mi už nikdo nevezme. Kór nějakej trouba, co neocení, co měl doma.
Není tady
.....diky...
no jsem par dni doma a uz zas blbnu \:-((
Není tady
Žabko, páč jsi dole v studni a nebe nad sebou jen tušíš...Ale ono tam je a čeká, až se z té studny vyškrábeš.
Není tady