Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1376 7. 2. 2007 12:56

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Re: Manžel čeká dítě s milenkou

Áda1 napsal(a):

Touha pomstít se a udělat podraz ze mě dávno vyprchala, proč to řešit pomstou, bylo to jeho rozhodnutí, cítil to tak, chtěl to tak, vyřešil to tak, bohužel nedomyslel následky toho všeho ať už za tím bylo cokoliv, do dnešního dne nevím v podstatě co.................ani touha prožít něco nového, zakázaného tu není.............jenom je tu pocit, že v tom vztahu jsem měla stále pevnou půdu pod nohami, měla jsem se o koho opřít, stál tu strom s pevnými kořeny..........jenže teď sice stojí ale kořeny se mu pořádně melou.............a mě to v tom vztahu schází, ale odcházet nechci, miluji ho..........milenec by byla jistá vzpruha, odpoutání se od partnera, přejítí krize, zapomenutí, co já vím...........nežila bych s pocitem viny, on mi přeci taky ublížil a vůbec to neřešil jak to dopadne, a milenec by byl jenom následek jeho činů, které spustil on, protože do té doby mě to v životě nenapadlo nepomyslela jsem na to..................ovšem pokud já bych byla ta první, kdo by si našel milence určitě bych s pocitem viny žila, protože bych to byla já kdo s tím začal.............

Ádo, já jsem na tom tak nějak podobně, jen já bych prostě neuměla druhému udělat to, co tolik ublížilo mě.  To že on přeci taky ublížil a vůbec neřešil jak to dopadne je jen důkaz jeho nekvality, já stejně nekvalitní být nechci.
A vůbec nikomu na světě bych nepřála tu bolest, co jsem při tom rpovalení zažívala já.

Něco jiného je, pokud nevěrný partner se milenky vzdát nechce nebo dokonce nás kvůli ní opustil. Já mluvím o případu, kdy partner se rozhodl milenky vzdát a být jen s námi.

Pokud by mi byl znovu nevěrný a já na to přišla, už bych mu další šanci nedala. Razím heslo: každý člověk chybuje, ale jen hlupák opakuje své chyby.

Není tady

#1377 7. 2. 2007 13:27

Áda1
♥♥♥♥---

To není důkaz nekvality člověka, to že zahnul, z něj nedělá nekvalitního člověka, ale spíš, je to důkaz sobectví, dal přednost tomu co bylo lepší pouze pro něj a neřešil co by bylo lepší pro nás...........čistě jeho sobeckost.........

Taky mě to bolelo, nedá se to s ničím srovnat ta zrada, byla to nejhorší věc v mém životě, ale přežila jsem ji .............a takových asi ještě bude a snad jsem na ně připravenější o něco více než loňský rok...........přežila jsem to, ale už je ten vztah někde jinde už nemá ten pevný základ jako vždycky měl........i když se oba snažíme, protože chceme být spolu,

Nevěrný manžel se milenky vzdal, prý ještě ten den, neopustil mě..............ale i když zůstal a vzdal se, něco je zkrátka jinak než mělo být, a možná je na čase být taky trochu sobecká.............ale já nevím jestli se jí vzdal, o ničem teda nevím, možná to jen dokáže lépe zakrývat, občas se vynoří takové věci jako, že když vejdu do místnosti, shodí okamžitě poštu na netu a tváří se jakoby nic.............její číslo jak tvrdí vymazal z mobilu, ale vím, že ho má napsané v diáři, tam odsud nezmizelo................ale jinak je vše O.K......

A další šance taky nedávám.................jen si říkám, že bych mohla být taky sobecká

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#1378 7. 2. 2007 13:33

evca1
♥♥♥♥---

Regina napsal(a):

Osobně za sebe nevidím štěstí v tom, že jednu lásku nahradím druhou, pokud by mě manžel opustil kvůli jiné, určitě bych dlouho jiného chlapa nechtěla, protože bych se bála, že se mi to stane znova.
Jsou to citové spekulace a těm se raději vyhýbám.

Svého BM jsem opustila já před třemi lety(nebylo to kvůli někomu třetímu) a začít si s někým novým vztah bylo a je pro mě problém. Dám příklad - potkala jsem chlapa, líbil se mi, pozval mě na večeři, začal o mě mít větší zájem a mě najednou přišel strašný, nelíbil se mi a odmítla jsem ho. Když jsem ho potkala po čase ve městě, tak jsem s překvapením zjistila, že je to pěkný chlap. Byla jsem u psycholožky a ta mi řekla, že je obranná reakce, která vychází z mého podvědomí, protože mi musel někdo hodně ublížit.  BM mě neustále ponižoval a hodně dlouho mi trvalo, než mi vše došlo a já ho opustila.

Není tady

#1379 7. 2. 2007 13:35

dadka06
♥♥♥♥---
Místo: poděbrady

Ja som tiež riešila podobné dilema--ked som si myslela, že už to nevydržím--a snaď si pomožem zýšiť vlastné sebavedomie získaním pocitu, že sa ešte niekomu páčim ..A nebola som od toho ďaleko-ale nedokázala som to.V panike som myslela akurat na to,ako sa potom pozriem svojim detom do očí a hlavne sama sebe?--Vraj po prvý krát je to najhoršie a časom sa zlepší,ale na  preskušanie platnosti tohto pravidla som ešte nenašla odvahu..

Nerob druhému to, čo nechceš,aby robil on tebe..

Není tady

#1380 7. 2. 2007 13:37

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Regina napsal(a):

Těmi hláškami dáváme najevo jen svou radost, že zbaběle neutekl, proč to komplikovat?A očekávejme, že i my se dozvíme, jak nám to dnes sluší, že ta rajská byla bohovská a  že s námi rád pojede na divadelní představení cool  big_smile

To ja slysim dost casto, ale nejak to nevyzaduji na rozdil od ???? typku, pro ktere to muze byt duvod k nevere:rolleyes:

Není tady

#1381 7. 2. 2007 13:50

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Ádo, je to jen slovíčkaření, ale já považuju sobectví za nekvalitu člověka, ne jeho kvalitu.
A pak taky jiné je sobectví při nevěře když nejsou děti, jiné je to když děti jsou velké, ale u nás jsou děti tři a to nejmenší bylo těsně počaté tak proto možná vrdá slova o nekvalitním chování

Dadko, já pocit že se ještě někomu líbím získávám denně při zachytávní pohledů kolemjdoucích mužů, to mi stačí big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#1382 7. 2. 2007 14:02

dadka06
♥♥♥♥---

Vanilko--žeby som sa aj ja začala dívať okolo a nechodila s hlavou sklonenou-plnou neriešiteľného nešťastia?Niekedy sa sama seba pýtam, či to u mňa nie je nejaká odnož S.-M. správania..veď rovnaké je to už roky,akurát intervaly sa trocha predĺžujú.Niečo,ako s tym kladivom, keď sama seba biješ po hlave-a zrazu prestanešdumbomdumbomdumbom.Možno by prechod na podobný system by bol iba prínosom..
Dík za radu--dnes pojdem von s hlavou hore,a ktorý sa na mňa nepozrie,toho  na seba upozorním/žeby pádom na zem??/lollollolhjarta

Upravil(a) dadka06 (7. 2. 2007 14:03)

Není tady

#1383 7. 2. 2007 14:04

sisa70
♥♥♥♥♥--

Ádo, já jsem díky tomu pochopila, proč mně osud poté, co jsme se k sobě s manželem snažili vracet ,přihrál do cesty jiného muže. Nebyla to žádná hurá akce, to, jestli do toho půjdu, nebo ne, jsem měla čas si promyslet.
Do té doby jsem nemohla pochopit, proč je manža úplně hotovej z té druhé, která podle mně nebyla ani hezká, ani chytrá, ani  zajímavá.....  Ale s tím druhým mužem jsem byla najednou úplně jinou ženou, tak nějak uvolněná, plná nápadů, nezatížená minulostí....a co myslíš, byl z toho  celej paf ! Jenže mi začlo docházet, že bych chtěla, aby ze mně byl paf někdo, koho miluju a ne cizí muž. Rozhodně jsem to ale nebrala jako nějakou pomstu manžovi. Prostě jsem se seznámila s někým mně sympatickým a měla jsem  pocit, že chci být zase  tou mladou holkou, která se těší na tajný rande na rohu a dělá si starost s tím, kde se pomilují. Vrátila jsem se tím do svýho mládí ale po celkem krátký době zase celkem ráda k manžovi. K tomu chci jen dodat, že jsem dost monogamní typ, manžu mám ráda a je mi jasný, že o tuhle svojí zkušenost se s ním nikdy nepodělím wink Rozhodně si myslím, že když to začne být o hlubších citech, je to spíš problém.
.. a pochopila jsem, že problém našeho manželství nespočíval ani tak v nedostatku sexu, jako v tom, že jsem manžovi nedávala prostor se realizovat, protože jsem si myslela, že žena dneška musí všechno zvládnout sama ... no a on získal pocit, že je postradatelný .... a proto se tak neuvěřitelně aktivně angažoval na jiné frontělol
Jó, chybama se člověk učí.
(... ježiš, to je ale elaborát..... )

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#1384 7. 2. 2007 14:24

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Siso, úplně Tě chápu a už vůbec Tě neodsuzuju. Radši už nepoužívám slovíčko nikdy. Kdoví co mě budoucnost přinese. Mluvím tak jak mluvím, protože mě osud zatím žádného úžasného muže do cesty nepřihrál.

A Dadko, asi jsi četla mojí proměnu po provalení nevěry, jak tady psaly některé holky, hotová Dáma na kolejích, tak jednou ze změn chování bylo i to, že jsem se začala dívat lidem do očí. A to bych nevěřila, jaké se začly dít věci ...

Není tady

#1385 7. 2. 2007 14:27

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

...nejlepší je, že je mi 40 a občas vyprovázím přítele na zastávku MHD v pozdních večerních hodinách, když doma nemám prostor. Sněží, je nám zima a tak si zahřejváme nosy a tlapky a pak mávám tomu odjíždějícímu busu...bože, to jsem dělala tak před 22 lety!! A tak se mám aspoň čemu smát a je mi prima.
To mi teď Sisa připoměla, návrat do mládí.

Není tady

#1386 7. 2. 2007 14:27

dadka06
♥♥♥♥---

Verím Ti,Van,ja začínam dnes..veľmi mi pomáhajú tie vaše rady a postrehy s ktorými som sa doteraz nedelila s nikým..dám Ti vediet,ako to posobí na mňa.

Není tady

#1387 7. 2. 2007 14:31

Áda1
♥♥♥♥---

Vanilko69
všechno je to o tom jak píšeš, jiné je to když jsou děti (velké, malé, těhotenství), jiné je to když nejsou děti, záleží taky na povaze manželů, na jejich vlastnostech, plánech a touhách, potřebě v životě něčeho dosáhnout nebo nedosáhnout, jak probíhalo dosud jejich manželství, příběhy jsou vesměs podobné vše je o nevěře, ale ve spoustě věcí jiné.............já to beru z toho hlediska, že jsme bez dětí, manžel neplodný, zatím v podnájmu, první sexuální partneři............ovšem jiné by to asi bylo s dětmi, kdybychom třeba oba vystřídali x partnerů, atd. atd............

sisa70
tvůj příběh odpovídá tomu co jsem tady psala ráno, dostala ses do pohody, přestala jsi myslet proč se to stalo, pochopila jsi proč z ní byl hotovej, milenec ti otevřel oči, ale zároveň jsi přišla na to, že jsi manžovi nedávala prostor, přestala jsi na něm být závislejší, prostor jsi mu dala, láska k milenci Tě nepostihla, manžela jsi v lecčem pochopila, ..........vyléčila jsi nevěru nevěrou, žádná pomsta, žádný podraz

http://bd.lilypie.com/jgq2p2/.png

24.8. ultrazvuk viděny 2 srdíčka

Není tady

#1388 7. 2. 2007 15:35

sisa70
♥♥♥♥♥--

Jo, holky, je to přece tak jednoduchý ... být si sama sebou jistá, brát život tak, jak přichází, dělat si radost a druhým neubližovat... hjarta  ... by mně teda zajímalo, proč je to někdy tak těžký zrealizovat reta

Některý ženský jsou strašně dětinský. Nedávno mi jedna vlezla do koupelny a potopila mi všechny moje lodičky. Woody Allen

Není tady

#1389 8. 2. 2007 19:19

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Kuki, Siso,
ale i ostatní.. :-)))
návrat do mládí - hihi, já ho měla ( ale čistě pracovní), před cca   20 , kdy jsem začala pracovat na škole, kde jsem před  lety studovala...no občas potkám i některé lidi, co tu kdysi byli ( snad si mě nepamatují, nebyla jsem  nejlepší studentka :-)) ), ale jak píš Kuki v jiném slova smyslu, opět mi bylo  23 let....no, ale tím, že mě tu jako ženu zdraví první...tak mě to vrátilo nohama na zem....ale i tak to nemá chybu....a myslím, že bych taky ve svém krátkém (chichi) životě vyhleala některé pasáž, které by mě vrátily do   rannějšího věku..

Takže...jen tak dál...

Není tady

#1390 9. 2. 2007 10:43

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

dadka06: Jen se hezky namaluj, oblékni, pochval se u zrcadla a pak jdi s hlavou vztyčenou, prsa vepředu, ramena dole, úsměv ve tváři (ale pozor na křeč smile Uvidíš, kolik chlapů se na tebe podívá! A moc rádo! wink

Není tady

#1391 21. 3. 2007 8:44

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Holky a nevíte, jak to vypadá s Fildou ?

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#1392 21. 3. 2007 13:00

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Zrovna včera večer jsem na ni myslela, že se už dlouho neozvala, jak to u nich vypadá..... Fildooooo !!!! Ozvi se.

Není tady

#1393 28. 3. 2007 8:12

filda
♥♥♥----

Ahojky všichni,
omlouvám se, že jsem se tak dlouho neozvala. Je to teď docela problém, protože doma nemám net a v práci čas. Ale už se to brzy změní, protože se nám podařilo prodat dům a v dubnu se budeme stěhovat do města do bytu a tam si hned pořídíme net, tak bude čas po večerech na písánkování.
Jak se to vyvíjí u nás-pozvolna. Ještě se nevrátil úplně, ale je to na dobré cestě. Je to asi na dlouhé povídání, ale hledáme si k sobě novou cestu, je to hezké jako na začátku, ale nespíme spolu, protože jsem mu řekla, že až se vrátí úplně. Jezdí domů často, občas i přespí. Hodně si povídáme a hledáme zase společnou cestu. Myslím,že se k sobě vrátíme. S milenkou to končí, už ví, že s ní nedokáže žít, jsou hodně rozdílní, pořád se hádají.
To stěhování bereme jako nový začátek. Ten dům byla naše chyba a počátek všech problémů. Starosti, dluhy, práce a už nezbývalo na to pěkné. Neustál to. Neomlouvám ho, jen je to jeden z důvodů.
Teď se hodně změní, bude se nám mnohem lépe dýchat bez dluhů. Těšíme se , že si začneme konečně užívat-dovolená,výlety, kola, lyže a to nás snad dá zase dohromady.
Vím, ještě to neznamená, že máme vyhráno. Ale je to na dobré cestě - doufám. A proč se ještě nevrátil-nevím, nejsem si jistá. Říká, že to tam musí uzavřít, i v sobě. A já budu raději, když se vrátí až už k ní nebude nic cítit. Nechci na hěho tlačit, protože jestli se vrátí brzy a nebude mít jasno a s ní to neuzavře, zase by se k ní třeba vracel a to nechci. Já jsem docela v klidu, už jsem si to nejhorší asi prošla a teď vezmu co příjde. Mám ho stále ráda a vezmu ho zpátky, ale jestli to nedopadne, jsem s tím smířená a budu muset se od něho odpoutat a začít jinak. A to si zatím nedovedu představit.

Není tady

#1394 28. 3. 2007 15:12

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Myslím, že je dobře, že jste spolu začali řešit důvody vašich problémů... Určitě to je správná cesta. Držím ti palce.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1395 28. 3. 2007 16:17

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fildo- teď jsi milenka ty, a už jí zůstaň, i když se k tobě vrátí úplně. Taky cítím svoji vinu v tom, že jsme  řešili samé problémy, ale k vzájemnémumileneckému "obdivu" se již nevrátili...Zní to praštěně, ale vychází mi to už 3 rokem.

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#1396 28. 3. 2007 16:40

filda
♥♥♥----

No zatím je to docela fajn, náš vztah je teď úplně jiný. Vůbec se nehádáme, já spoustu věcí neřeším, ale taky si nedám do všeho tak mluvit. Je mi vlastně dobře a asi se mám na co těšit a tak se těším. Věnuju se víc sobě, kupuju si pěkné věci a udržuju se " v pucu" i doma. A je to fajn, když si toho všímá a pochválí.
A mluvíme, hodně a o všem a je to fajn. Plánujeme a tak. Snad budeme z těch co jim nevěra pomohla.

Není tady

#1397 28. 3. 2007 21:03

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Fildo

godlikereta

Není tady

#1398 29. 3. 2007 6:00

blanch2006_1
♥♥♥----

Fildo, zní to hezky a moc ti to přeju. Jen ta jedna věta mě zaráží  - "Jezdí domů často, občas i přespí". Nemělo by to být v tom stádiu, které popisuješ, obráceně? Jezdí k milence často, občas i přespí... Vím, neřešíš to, to je to nejlepší co můžeš dělat. Jen nevím, co říká na druhé straně. Promiň, nechci tě nahlodávat. Celé to z Tvé strany vyznívá hodně optimisticky, tak to asi i dobré je. Tak se drž.

Není tady

#1399 29. 3. 2007 7:32

lavai
♥♥♥♥---

Fildo,hrozně ti fandím a držím palečky,aby to všechno dopadlo pro tvé dobro.
Ale to přespávání...jen někdy...
Můj BM byl taky cestovatel- jednou tam a jednou tam....Pobíhal od jedné k druhé.
A když jsem ho jednou přistihla při tom,co naslibovoval milence.....
A víš co mi řekl- to jsou jen kecy...něco jí musím říct..
A v tom okamžiku jsem ztratila všechny iluze.
Takže ty taky nevíš,co povídá na druhé straně.
Fandím ti, moc...ale trošku nějaké opatrnosti ti neuškodí..Když do toho půjdeš celým srdcem,tvrdě narazíš...
Což ti ale nepřeji...gloriagloriagloriagloria

Není tady

#1400 30. 3. 2007 10:17

bambule
♥------

Fildo , ten tvůj chlap to pěkně koulí s váma oběma , nevím , co řeší u milenky se
kterou už vlastně nemá nic společnýho , pokud vím , psala si , že potratila .
Takže s tebou nespí , sex má u milenky , hezky se o něj staráte obě a on si to
užívá . Ty jsi jeho rodina , s tebou má dítě , tak by se měl podle toho chovat .
Jsi asi moc hodná holka a on toho pěkně zneužívá !
S milenkou se nerozešel, s tebou taky ne , takže je vlastně všechno jako na začátku ...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí