|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Lukas,dobrý pohled chlapa na věc.Takhle jsem to já opravdu udělala,ale docílila jsem jen toho,že dál pokračoval jenom si dával lepší pozor abych to nevěděla.Stejně se to vždycky provalilo a potom,když viděl,že mu nic nehrozí,začal si žít v obou svých rodinách na střídačku.
Skončilo to proto,že jsem si jednoho krásnýho dne všimla,že k němu nic necítím a že se mi tím jeho přístupem zhnusil.Bylo to v rozmezí 6 let,takže to zrálo opravdu pomalu a nebylo to unáhlené rozhodnutí.Celou tu dobu jsem se chovala tak jak popisuješ.Dneska bych k tomu přidala i nějaké přirovnání.
Možná kdybych mu hned na začátku dala jasné ultimatum,bylo to dneska jinak,ale já jsem ráda,že jsem dnes tady s mým miláčkem a ne s ním.Tamto už by mezi náma stejně stálo jak betonovej sloup uprostřed zahrady.
Není tady
Lukas napsal(a):
Fildo, ted Ti v tom udelam dokonalej gulas. Slovo chlapa tu chybelo, tak se hlasim se slovem do pranice a zensky me nejspis roztrhaj, ale to me virtualni 'ja' prezije
Dobre delas, zes to neukoncila a neposlala ho pryc, ze jsi pripravena poskytnout mu oporu a neztratit ho. Malokdo z nas, kteri tu jsme, je podobne 'obeti' schopen.
Nedej se zastrasit recmi sekernic 'co je to za zivot', 'ja bych to nevydrzela', 'mel dost casu' atp. Skutecnost je takova, ze zivot je takovy, jaky ho chceme mit - pokud je ti s nim dobre i tak, neni zadna ostuda, ze jsi ho nevyrazila.
Musim se trochu ohradit proti 'rok s ni spal a JESTE si s ni poridil dite' ... jako kdyby dotycne damy byly panny a ne matky a nevedeli, ze spat == poridit si dite, resp. snazit se neporidit. Ono nevim jak u vas damy, ale u nas tomu porizovani urcite nepredchazi zadne 'tak dneska si poridim dite'. Takze z meho pohledu slo o 'beznou' neveru s vedlejsim a zrejme nezadanym produktem.
Jak to vidim ja, tak v jeho pripade by rozchod s ni byl pro nej vyhrou - ale pokud je zamilovany do ni a tebe ma rad (a na tom nevidim nic nemozneho) tak to asi neudela - ale pri trose stesti se s nim rozejde ona, dojde si na mini a bude i po "problemu". Ty bys mohla celou vec jen zkazit tim, ze bys po nem chtela aby se rozhodl, zlehcovala to nebo ignorovala. Pokud budes schopna naslouchat, pomoct .. a ve spravnou chvili prikyvnout a nic nerict, ziskas pred ni (a pred kteroukoliv dalsi) velky naskok.
Aby bylo jasno - neveru neschvaluji, ale rozumim Fildine touze nezahazovat 16 let proti jednomu s nejistou budoucnosti. A to holt znamena prinaset osobni obeti, kterych je schopna jen hrstka vyjimecnych jedincu, ke kterym zrejme ani ja nepatrim (abych predesel dotazum co bych kdybych)
Hmmm...jako scenar telenovely o 150ti dilech, z nichz kdyz 140 nevidis, nic ti neunikne, protoze scenar ala: jak trpeliva holka ke stesti prisla, stejne skonci hepáčem
páč neposedny chlapec usoudi, ze takovy poklad jinde nenajde...a dalsi telenovela muze klido zacit 
Není tady

Lukas napsal(a):
Takze z meho pohledu slo o 'beznou' neveru s vedlejsim a zrejme nezadanym produktem.
Tak tohle jsem přehlídla.To mi připomíná reklamu s běžným prostředkem na praní,který ale h...o vypere.
Lukas,bravo!To se Ti povedlo.A jaká je je ještě jiná nevěra než běžná?Třeba ležná?
Upravil(a) Ivča K. (1. 11. 2006 23:26)
Není tady
Taky jsem Fildo zvědavá, jak to dopadlo, dej vědět.
Áda1, mám stejně blbou náladu, proč se trápíš Ty?
Není tady
Lukáš
"Takze z meho pohledu slo o 'beznou' neveru s vedlejsim a zrejme nezadanym produktem."
Výborně - mnoho vedlejších produktů se běžně využívá - tady evidentně slouží jako nástroj k vydírání.
"Ty bys mohla celou vec jen zkazit tim, ze bys po nem chtela aby se rozhodl, zlehcovala to nebo ignorovala. Pokud budes schopna naslouchat, pomoct .. "
Ale on se přece nějak rozhodnout musí i kdyby to po něm filda nechtěla. Těžko se zahrabe do listí, upadne do zimního spánku a bude doufat, že se na jaře probudí a bude vyřešeno. A umět (ze strany fildy a podobně potrefených) zlehčovat či ignorovat, i kdyby měla tajně brečet v koupelně, je určitá cesta, jak se nezbláznit úplně či ho nezabít - to podle povahy dotyčné.
A ještě bych prosila vysvětlit, proč naslouchat nebo pomáhat... Ano, manželé by tohle měli dělat, ale spíš asi v případě jánevím, třeba nemoci, maléru v práci a podobně. Nebo myslíš, že manželka je tu od toho, aby mužíčkovi naslouchala, jaké má problémy s trucovitou gravidní milenkou, případně mu nabídla pomoc třeba tím, že řekne "tak se netrap, vezmeme si to miminko domů a já se o něj budu starat, když je tvoje"?
Ještě jednou opakuju - pokud je chlap skutečně CHLAP a stojí o udržení rodiny, tak si takovejhle prů... vyřeší sám, okamžitě, možná s psychickou či finanční pomocí nejlepšího kamaráda (marná slává, někde si o tom promluvit musí a půjčit si na "potratné" třeba taky), ale vlastní ženu do toho netahá.
Není tady
Tak jsem v práci, přežila jsem to, ale odešel. Bylo to hrozné.Večer přijel úplně hotovej, tak jsem se ptala a pořád nevěděl, ale řelk ,že dnes se musí rozhodnout. Tak jsme to ještě probírali, potom nastala fáze jeho uzvření se do sebe a pláč s mobilem v ruce a ve 2 ráno mě řekl, že jede pryč. Takže konec. Debatovali jsme ještě asi hodinku než odjel, ja s pláčem on taky. Chtěl se domlouvat na malou a na penězích a tak a taky jestli mu nechám otevřená vrátka kdyby se chtěl vrátit. Je prostě pryč a já to musím rozdejchat. Mám tu spoustu čteníčka od Vás a taky musím pracovat ať nepřijdu ještě o práci , když jsem přišla o m.
Není tady
To je snad zlej sen ! Ti chlapi jsou(někteří) opravdu nezkuteční, no a my ženské taky 
Není tady
Fildo buď silná držím palečky, je to smutný, ale není to tak hrozný, bude líp................ale je to děsnej sobec...........ptát se na otevřená vrátka, kdyby se chtěl vrátit..................zavři je, máš svoji hrdost, co si ty chlapy myslí, že prostě na pár měsíců odejdou, milenka se jim sprotivý a oni se vrátí domů a myslí, že manželka na ně počká až se vyblbnou...............to je tak ubohý, ubohý chování
Není tady
Fildo, to ještě není konec. to zdaleka není konec, tak nebo tak, na to myslim můžeš zapomenout. je to hrůza, zkus trošičku vydechnout a odpočinout si než se zase začne něco dít. zkus popřemejšlet co budeš dělat a co chceš až přijde další kolo, on ještě podle mě vůbec nic neví. myslím na tebe, moc moc.
Není tady
Je to krute, Filda a strasne s tebou citim, ale je to pre teba hadam lepsie. To nie je chlap, to je chudak a od takeho radsej dalej.
naozaj, ja len oci vyvalujem, co za "chlapov" sa tu dnes moce po svete.... Ani stipocka hrdosti v nich nie je, je mi z toho na vracanie.
Co tam nevera, stat sa moze kazdemu, aj to, ze sa zamilujem do niekoho druheho a mam ho rada viac, ako sucasneho partnera, ale hodit svoje problemy na toho chudaka partnera, ktoremu je uz tak ci tak dost ublizene mojou neverou, to je strasne zbabele. Nechutne.... Malo by to byt ako kedysi v Sparte, s neduzivymi novorodencami. Kazdeho nevernika, ktory sa zachova zbabelo, by mali rovno zhodit zo skaly...
Akurat by asi boli velmi rychlo vsetky priepaste a lomy plne.....
Není tady
musim říct, že si tu připadám jako pěkná hyena, když jsem po 3 týdnech psala milence o adresu, kam můžu přivézt manželovi věci........ty vado, to jsem teda zariskovala zřejmě.
Není tady
Fildo, i já si myslím, že vůbec není rozhodnutý, tak jak tvrdí..........kdyby byl opravdu rozhodnutý neptá se na zadní vrátka........drž se a najdi v sobě sílu......... myslím, z toho co jsi psala dříve, že mu ještě ty vrátka chvíli necháš otevřená (nikdo ti nic vyčítat nemůže, je to tvůj život, tvoje láska, tvoje rozhodnutí - dělej to jak ty cítíš), ale nečekej Fildo moc dlouho a pak se případně neboj těma dveřma pěkně prásknout. Drž se, bude líp.......opravdu.....
Není tady
Já tady, holčičky, něčemu nerozumím: když sem někdo vleze s novým a přece tak stejným problémem, všichni mu tady říkají, že to je běh na dlouhou trať, že se musí obrnit trpělivostí, teda pokud o toho svýho zbloudilýho chlapa pořád stojí a miluje ho a tak. No a Filda - i když je tam ten, podle Lukáše, vedlejší produkt, ale tady jde spíš o to, že jste všichni najednou začali psát, že rok je hrozně dlouho na čekání, tak by mě zajímalo jak to je. Já vím, že je to individuální, že je to o každé z nás, jak dlouho to vydrží, že je to i tom, jak ten který vztah je mezi těmi 2-3 vypadá, ale běh na dlouhou trať není, podle mě, o pár měsících. Neříkám, že bych byla ochotna čekat roky, to ne, ale chápu,že je třeba spoustu času na to, abych si v sobě srovnala co chci já, aby si to srovnal v sobě i ten druhý, a to si nemyslím, že by bylo nějak brzy. U někoho určitě ano, ale to jsou takový ty úlety z krize, podobně jako u Luciinýho manžela.
Ale to je jen tak obecně, nesouvisí to s příběhem Fildy, jen mě to při čtení reakcí tak napadlo.
Není tady
moje kamarádka měla sedmiletej vztah zjistila pak, že její přítel jí je nevěrnej s přítelkyní svého nejlepšího kámoše, asi půl roku, když se to provalilo, její přítel a milenka odešli od partnerů, 3 měsíce to spolu táhli, nakonec zjistili, že zkrátka jim to nejde, že to byla jen chemie, milenka se vrátila k příteli, ten jí vzal nazpátek, moje kamarádka už přítele nazpátek nechtěla, zadní vrátka zavřela a vyhodila ho, no a nejlepší kámoši už nejsou nejlepší kámoši už k sobě nikdy nenašli cestu, kamarádka je sice už 3 roky bez přítele ve svých 33 letech, ale říká, že je šťastná, že se ho zbavila i když v té době ho moc milovala a byla to pro ni rána z čistého nebe...............ale měla jistý žebříček hodnot a tam nevěra nepatřila
Není tady
Mazlíku záleží co si představuješ pod pojmem běh na dlouhou trať, pro někoho je dlouhá trať měsíc, pro někoho je dlouhá trať půl roku, pro někoho je dlouhá trať 10 let, to je individuální, takže je to běh na dlouhou trať záleží jakou máš povahu a co chceš tolerovat
Není tady
Lucie - spíš jsi měla štěstí, žes odhadla správně situaci :-). Já jsem mu to taky odhalila brzy, ale můj nůž na krk způsobil spíš to, že jsem jí ho hodila do postele (aspoň on to tvrdí).
Fildo - taky si myslím, že žádný konec ještě není. Ale klidně ho nech, ať si to myslí. Ještě mockrát ti bude s pláčem volat, jistě se ještě mnohokrát dostaví domů, budete muset řešit ještě mnoho přízemních praktických věcí. Zkus přes tu bolest koukat pragmaticky - u ní teď bude žít obyčejný denní život, Ty se teď můžeš stát vzácností. Vše, co ho přitahuje domů, teď zesílí. Jestli o něj chceš ještě "bojovat", tak máš novou šanci. Ty se teď můžeš stát "milenkou", ač to zní paradoxně, když dokážeš hrát na to, co na něj platí - a víš nejlíp ty. Nechala bych si poradit i u odborníků - rodinné poradny.
Není tady
zkrátka záleží na okolnostech a na tom, jak dlouhou trať jsi schopná uběhnout a v tom jsme každá jiná. mě teda vytrvalostní běh nikdy moc dobře nešel.....
já hned plivu plíce.......
Není tady
fildo,
tvuj muz je sobec a slaboch. A predevsim to neni zadny muz. Trapne te zatahuje do svych hormonalnich a emocionalnich bouri. Chudinka mala, tak on jeste po roce "rozchazeni se" potrebuje zadni vratka.... asi se poterebuje ujistit, ze ho "maminka" neopusti 
Nu je jen na tobe, zda usoudis, ze tohle je prave ten "muz", ktereho si zaslouzis.... a prave ta pozice,kterou chces ve vztahu zastavat: byt hodna mamca a nebo rovnopravna partnerka...
Drz se.
Není tady
Mazlíku - já zase nechápu, jak se někdo může nechat trápit třeba ve vztahu, který trvá dva, tři roky a dokonce tam nejsou ani děti. A víš že i sem píše plno takových holek. Chápu to tam, kde jsou malé děti - kvůli těm má určitě smysl pokoušet se zachránit jim rodinu (samozřejmě pokud nejde o alkohol, hysterickou žárlivost apod. extrémy). A chápu to tam, kde jsou dlouhá léta manželství a kde už se na nevěru dokáže člověk podívat s nadhledem - bohužel moje kategorie - bolí to, ubližuje to, nechce se to pochopit, ale k radikálnímu řešení bývá cesta dlouhá.
Není tady
Pandorroo - můj muž je taky sobec a slaboch a mám takový pocit, že většina našich mužů :-). Když budeme všechny trvat na tom, že chceme pořádného chlapa, tak se o těch pár kousků pěkně popereme :-).
Není tady
Mazlíku, o tom, že je rok moc dlouho, jsem psala já , protože filda má úplně stejné pocity jako jsem měla já- jenže ona to už rok VÍ, a rok se TRÁPÍ- nikde není psáno, že ho nemůže milovat, může s ním spát, ale nesmí na něm tek VISET, pořád je pro ni bůh, a u ní by trvalo asi hodně dluho(jak to říkala Iva), než by zjistila, že k němu NIC NECÍTÍ- to je přeci ztráta času, ne? My ženský nemládnem, abychom 6 let měly na čele vrásky a špatně spaly a neměly radost ze života.
Mám prostě pocit, že filda teď nevidí nic jiného, než svého muže, a že přes slzy nevidí, že je tu spousta horších věcí, které se jí ještě můžou stát, že to vlastně není takový špatný konec...
Fildo: On to neukončil odchodem k milence(ta ho teď vydírá) a myslím si, že se bude chtít vrátit, teď záleží jen na tobě, fildo, jak se dáš do kupy a jestli ho budeš chtít. Ony ty návraty nejsou moc slavné....Moc bolí, moc.Teď se teprve ukáže, jestli ho miluješ, nebo to byla jen závislost a strach ze samoty.
Upravil(a) Regina (2. 11. 2006 9:47)
Není tady
Pořád mě prosil ať mu odpustím,že ji prostě nemůže poslat na potrat. Říkal,že chce za malou každý den jezdit a bude se starat o dům, zahradu a dřevo na topení a psa a všechno, že tam bude častěji než teď. Navíc musí platit hypotéku a úvěry co máme tak mu zbyde málo. To ona všechno zatím neví, říkal že jí to všechno musí říct a ono se jí to taky nemusí líbit. No prostě taky si nemyslím že je úplně rozhodlej,ale musel něco udělat. No má co chtěl, ale myslím ,že si to moc užívat nebudou, zatím. Ani si nechtěl vzít věci jako doklady, hygienické potřeby, prostě si vzal jen 2 slipy a tričko. Nemohl pochopit proč nechcu aby měl volal a psal, že potřebuje vědět co dělám a jak mi je. Normálně mě psal 20 sms deně a 3 krát deně volal a to né jen teď, všechny ty roky. Nevím jak to zvládne,že nereaguji. Když odcházel jen říkal " co to proboha dělám........" pořád dokola a už po cestě tam mi volal ať jedu ráno opatrně,že je namrzlo. Mám děsnou depku, nejsem schopná práce. Včera jsem utekla ze školy (dodělávám si dálkově při práci). Musím se sebrat, začínají výplatní termíny tak mám co dělat, aby to nebyla samá chyba. A pořád ho miluju a chci zpátky, nechápu se, hlava říká ne, srdce ano. Asi to chce čas.
Není tady
Salen napsal(a):
Pandorroo - můj muž je taky sobec a slaboch a mám takový pocit, že většina našich mužů :-). Když budeme všechny trvat na tom, že chceme pořádného chlapa, tak se o těch pár kousků pěkně popereme :-).
Nemyslim,ze to tak je, vetsina muzu nejsou takovi..... a predevsim: muze vychovavame samy! Nejprve jako matky, pak jako partnerky. Je to tedy predevsim nase vina, ze jsou to takovi srabi. Chovaji se totiz presne tak, jak jsme jim to nastavily a dovolily
Koneckoncu priznejme si: ono je pro mnoho zen jednodussi mit doma vypelichaneho kocoura, nez poradneho lva!
My taky totiz vetsinou nejsme zrovna lvice, ze?
Není tady
Fildo - dělej vejplaty, buď v klidu, nepropadej depce - to VŮBEC není pro tebe žádný konec. Vždyť on se neodstěhoval, když si vzal slipy a triko :-). A chce se o vše starat .....
Není tady
Milenka neví, že platíte uvěry a hypotéku??????? A to je s ní rok????? Hmmmmm......to bude milenka překvapená........Fildo promiň fakt to nechápu chce jezdit za malou, starat se o dům, zahradu, dřevo, psa, volat jestli jsi v pořádku, ale spát u milenky, protože ji nechce poslat na potrat..........copak nemyslel na ochranu..........to všechno je dvojí život, k Tobě bude chodit uklízet dřevo, k ní spát.........otázka času až mu dojdou síly.......myslím, že se rychle vrátí zpátky, ale pokud by můj chlap odešel z domu spát k milence s tričkem a slipama, a střídal se mezi námi, u nás uklidit dvůr u ní vyluxovat už nikdy bych ho domů nepustila
Není tady