29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
konečně jsem se odhodlala požádat o radu. Jsem na těchto stránkách s Vámi už celý rok, to je doba, kterou už vím ,že mě můj M podvádí. Zatím jsem si vystačila se čtením příspěvků tolik podobných mému příběhu. Asi před rokem jsem náhodou přečetla M sms a tak přišla na to , že někoho má. Bylo to jako rána kladivem do hlavy. Jsme spolu 16 let a máme 8letou dceru. Myslela jsem že jsme šŤastní. Už celý rok čekám až to s ní ukončí, protože odejít nechce, prý mě miluje a nemůže bez nás být. A tak čekám s tím že občas na to narazím a chci aby to ukončil,nebo odešel, ale je to jen horší. Před týdnem mě řekl ,že je těhotná. Další rána. A to už jsem si myslela,že to bude končit. Stále je hodný, pozorný, miluje se se mnou, jen je tam i ona. Dnes se rozhoduje jestli odejde k ní, nebo zůstane. Tak jen čekám .........
Není tady
na co čekáš?čekalas celý rok v naději že to ukončí.A on byl tak nezodpovědný , že si pořídí dítě.I když paní či slečna bude asi tvrdit, že jí selhala antikoncepce, podle mě se měl tvůj M jistit i prezervativem. Teda, pokud to nechtěl. Promiň, ale v tomto případě bych nečekala na jeho rozhodnutí, ale rozhodla bych se sama. Zkrátka, poslala bych ho pryč. Asi jsem ti moc nepomohla, ale tak to cítím já. Drž se!
Není tady
taky to pro mě byla rána kladivem, taky jsem si myslela, že jsme šťasný, teda já byla, on asi né, taky mi tvrdí, že mě miluje, vše tomu nasvědčuje, ale jak já mu nevěřím ani slovo ach jo...................ježkovi voči je nás tady čím dál tím víc a problém který máme společný se jmenuje nevěrný manžel..............a co chceš Ty??? Víš to?? Chceš jeho, nebo aby odešel???..............nechápu jak chlap může tvrdit, že miluje, chce být doma s manželkou..............ale s milenkou si pořídí dítě..........fakt tu logiku nechápu.............a ještě víc nechápu, že těm milenkám stačí, že jsou až na druhém místě, že jejich miláčci si pro ně kradou hodiny, minuty, ale pak se vrátí domů a s manželkami tráví svátky, vánoce, narozeniny, dovolené a já nevím co ještě..............to ty holky chtějí tak málo být druhé, nechat rozhodovat chlapa, kdy si na ně udělá čas, pokud zrovna nebude muset být s tou hroznou manželkou jak svým milenkám tvrdí, která s nimi nespí, nemluví, nemiluje je, vždyť doma zůstavají kvůli dětem..............jak pokrytecké jak povrchní
Není tady
Být tebou odešla bych, opravdu rok je dost na to aby se manžel rozhodnul.................on se rozhodl si pořídit dítě jinde............na nic nečekej, vem dceru a najdi si lepšího partnera, kterému budeš stát zato
Není tady
No ona to není slečna. Mě je 37 a M je o 4 roky mladší. Kdyby si našel mladší asi by to bylo pro mě pochpitelnější, ale jí je 41! Dala mu ultimátum do zítra. Buď se k ní nastěhuje, nebo jde na miniinterupci a končí s ním. Tak doufám , že zůstane se mnou a ona to všechno ukončí, jinak nevím.
Není tady
snad už nezbejvá než souhlasit s tím nahořejc. bohužel.
Ádo jsi nějaká furt naštvaná viď?
Není tady
filda napsal(a):
No ona to není slečna. Mě je 37 a M je o 4 roky mladší. Kdyby si našel mladší asi by to bylo pro mě pochpitelnější, ale jí je 41! Dala mu ultimátum do zítra. Buď se k ní nastěhuje, nebo jde na miniinterupci a končí s ním. Tak doufám , že zůstane se mnou a ona to všechno ukončí, jinak nevím.
Fildo, a víš jestli je skutečně opravdu těhotná? Připadá mi, že na tak závažnou situaci je dost rychle se vším hotová..........aby to nebyl jen tah z její strany, jak manžela strhnout na svou stranu.....
Není tady
Ádo, není to tak jednoduché,
odejít by musel on, já nemám kam. Máme postavený nový dům, bydlíme tam teprv 2 roky, takže to je hypotéka a tak. Já ho moc miluju a vím ,že on mě taky. Taky tomu nerozumím???? Strašně se bojím že odejde.
Není tady
Daniela02 napsal(a):
filda napsal(a):
Fildo, a víš jestli je skutečně opravdu těhotná? Připadá mi, že na tak závažnou situaci je dost rychle se vším hotová..........aby to nebyl jen tah z její strany, jak manžela strhnout na svou stranu.....
To bohužel nevím, ale vím že je to pěkná, úspěšná a seběvědomá paní podnikatelka. Nevím proč chce zrovna mého M? V kartách mám ,že to dopadne dobře, ale možná jim moc věřím.
Není tady
Bohužel musím končit jsem v práci . Malá je v družině a pak domů. Měla jsem se s Váma radit dříve, možná by to tak nedopadlo. Kdybych ho vyhodila hned, možná by už byl spátky. To dítě mě děsí. Díky za pomoc, je mi líp když se můžu podělit, ta bolest je trochu menší.
Není tady
držim ti moc palečky !!!!!!!!! nevim přesně k čemu, ale DRŽIM.
Není tady
Fildo, taky držím palečky.........drž se a buď statečná.......
Není tady
Proč si myslíš Lucie, že jsem pořád naštvaná.................no a vlastně proč taky né...............pořád si to nějako nedokážu porovnat v sobě
Není tady
Ježíši fildo, co to plantáš o jeho lásce???! Jak tě může tak strašně milovat, když si chodí užívat jinam? Ale kdyby si chodil jenom užívat, tak má bab víc, nebo chodí do "bordelu", ale rok se peleší s jednou a ještě jí udělá dítě?! I kdyby to s ní nakrásně teď ukončil, tak má za chvilku jinou a ty budeš zase "dvojka"... Pak se jednoho krásného dne sebere a půjde a ty budeš mlátit v padesáti hlavou do zdi, že jsi s ním nevyrazila dveře hned a ztratila s ním tolik času. Už teď jsi se připravila o rok života, starostmi, co bude... Vzpamatuj se!!! Nebo se nech vláčet životem a buď "dvojka" dokud jej to bude s tebou bavit...
Není tady
Dům prodejte, peníze si rozdělte, on ať jde k paní podnikatelce, ty si najdi bydlení s dcerou............odkdy dávají milenky ultimáta buď já a dítě nebo manželka a interupce?? a co vaše dítě??? co tvoje ultimátum?? Já vím kdyby to bylo jednoduchý tak tu vůbec nejsi.........
Není tady
Ádo, taky tě to mozek nebere,co? Já bych s takovým vyběhla, jak s horkým popelem!
Není tady
to poznám, z toho jak píšeš.
Áda1 napsal(a):
Proč si myslíš Lucie, že jsem pořád naštvaná.................no a vlastně proč taky né...............pořád si to nějako nedokážu porovnat v sobě
Není tady
Vidíš, Hellga, a v reáli sa potom z najväčších hrdiniek stávajú najmäkšie, najvláčnejšie a najpoddajnejšie ženušky, čo si nechajú aj s...ť na hlavu, alebo si hľadajú ospravedlnenia, prečo mu dať ešte jednu šancu a ešte jednu šancu a ešte jednu šancu... Poznáš také, že: Never say never?
Není tady
to proto že mě tady opravdu některé ty příběhy děsně vytáčí...............filda tvrdí, že ví jak ji muž miluje...........ale on se přitom chystá mít dítě s jinou, tak kde je ta láska já ji tam nevidím............nevím, je to 3 měsíce a ještě jsem to nepochroustala a dneska obzvlášť mám blbou náladu
Není tady
ještě, že mi dneska dojede kamarádka z daleka na dvě noci, alespoň to budu mít s kým probrat, zatím jsem to vše probírala jenom tady na internetu a se dvěma kámoškama které znám teprve chvíli
Není tady
Selima - Sám sobě advokátem nejlepším! A nemluv na mě anglicky...Nerozumím...
Ale myslím si, že život (zvlášť ten partnerský) s tebou cloumá jen tak, jak dalece mu dovolíš... Když se necháš vláčet a necháš to na jiných a na "okolnostech", tak holt, ho projdeš většinou s opuchlýma očima...Mockrát se mě osvědčilo, že buď změním, co se mě nelíbí (a co změnit jde, pochopitelně... ) a nepřemýšlím, co by kdyby, nebo si to nechám líbit a tím pádem musím "držet hubu a krok"...
Není tady
Ty mu ale musíš ukázat, co se Ti nelíábí a co nebudeš akceptovat-jinak si Tě nebude vážit a Ty sebe sama taky ne. Musíš to risknout a říct, co cítíš a že se dál nebudeš trápit. Že jsi čekala až moc dlouho a k čemu to vedlo? Na cestě je dítě! To je rána pod pás-nemůže Tě milovat....
Není tady
Myslím, že čím dýl čekáš, čím víc toleruješ, tím víc on ví, jak moc tě má jistou. A nevím, ale nemyslím si, že ho trápí jak ti asi je. Já se svojí povahou bych nečekala tak dlouho. Po půl roce jsem se rozvedla. A dobře jsem udělala. Myslím, že by se tvůj m. měl opravdu rozhodnout. I když pro mě by bylo nesnesitelné, že se m. rozhoduje, jestli teda milostivě já nebo ta druhá.....
Není tady
Teda holky vy mi dáváte! Ale máte pravdu,vím to.Teď už se to stejně rozhodne,tak už to nebudu hrotit. Asi jsem najivní,když si myslím ,že mě má rád,ale cítím to tak.Nemůžu si pomoct,pořád doufám ,že se rozhodne pro mě.Stál by mě za to.
Není tady
Fildo, nikdo neví, jak to u vás je , jenom ty. Důležité je, jak to cítíš opravdu jenom ty. Tak se ozvi, jak to pokračuje. Ahoj
Není tady