|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Backy, obzvlášť bod 4. Bez neho by gynekológia nebola taká "atraktívna". A ak lekári zistia, že plod je poškodený, vytvárajú nepriamy nátlak na ženu, aby súhlasila s predčasným pôrodom. Používajú sa slová o "zbytočných starostiach", o "ekonomickej záťaži rodiny aj spoločnosti," ...
Všetka takáto námaha mi pripomína tzv. "boj o čistú rasu" s tým, že v 30-tych a 40-tych rokoch sa vyvražďovali už narodení. Ale vraždiť narodené deti by bolo nehumánne. Radšej sa nariadia všelijaké SONO vyšetrenia, ktoré dieťaťu viac škodia ako pomáhajú /poškodzujú sa mozgové bunky a dieťa si do života prináša poruchy motoriky, znížený sací reflex .../.
Ak matka s navrhnutým "riešením" súhlasí, do štatistiky sa potom zapíše "iba" mŕtvonarodené dieťa! A pritom nikto nevidí, že aj tu - rovnako ako v potratoch - sa skrývajú vraždy.
Upravil(a) Alimak (24. 12. 2006 19:44)
Není tady
Alimak - súhlas. A ešte ak náhodou má žena už blízko k 40-tke, ak nie aj viac, tak sa ešte na ňu vytvára ďalší nátlak - odber plodovej vody, lebo "čo ak to dieťa nebude normálne". Jednu moju známu takto poslali z jedného okresu do druhého, lebo to nerobia všade - ani jej nepovedali, prečo ju tam posielajú. Keď tam prišla, povedali jej, aké vyšetrenie jej chcú robiť. Ona to, pravdaže, odmietla s tým, že je tam vysoké (okolo 1%) riziko potratu. Tak sa jej pýtali - a čo keď to bude poškodené? Tak im iba odpovedala - je to moje dieťa, ja ho budem vychovávať. A odišla - iba čo zbytočne jeden deň cestovala a minula peniaze, ktoré jej nikto nepreplatil.
Ale koľko matiek si to dá urobiť a koľko vrážd sa na základe toho vykoná. Stvoriteľ vie, prečo sa má niekomu narodiť také dieťa a aj to, prečo má to dieťa mať práve také poškodenie.
backy007 - Vy síce ak katolík zrejme neveríte na reinkarnáciu, ale ja na ňu verím a pre mňa je to veľký dôkaz Božej Lásky, lebo aj takto - cez takéto stavy má niekto možnosť mnohé pochopiť - ako rodičia, tak aj to dieťa.
Upravil(a) julo (24. 12. 2006 19:51)
Není tady
A ešte som zabudol, že pri odbere plodovej vody je vysoké percento falošných výsledkov, t.j. v skutočnosti plod nie je poškodený, ale výsledky to ukazujú - a až po zavraždení plodu sa zistí, že mu nič nebolo. Pochybujem, že postihnutým rodičom to niekto oznamuje.
Není tady
julo,
uf, síce približne chápem vaše spájanie reinkarnácie a interrupcie, ale možno si nie som istý, čo myslíte tými "stavmi"? Mohli by ste to objasniť? Pretože ak pod tým myslíte len narodenie postihnutého dieťaťa, vidím tam to isté aj bez reinkarnácie.
Není tady
backy007 - Pri narodení dieťaťa je veľa činiteľov, ktoré vplývajú na to, prečo sa dieťa narodí také, aké sa narodí a práve u tých-ktorých rodičov (hovoríme tu teraz najmä o postihnutých deťoch a pod.). Ja tých možností v rámci zastávania reinkarnácie vidím veľmi veľa, pričom ani jedna nie je nespravodlivá - ale naopak, pre všetky strany (ako deti, tak aj rodičov) potrebná. Vraždou vrámci interrupcie sa vlastne zabráni tomu, čo sa mali tieto deti, ich rodičia a aj okolie naučiť tým, keď by sa boli narodili. To som myslel pod pojmom "takéto stavy".
Není tady
Jaj, už chápem. No ale myslím, že pozícia reinkarnácie vníma iba tie skúsenosti toho dieťaťa, alebo teda poviem to inak: ja na reinkarnáciu neverím, ale tiež myslím, že tí rodičia tým stratia svoje skúsenosti, ktoré sa mali naučiť. (pri deťoch je to horšie, lebo kým vy predpokladáte určité skúsenosti inokedy, ja nie)
Není tady
backy007 - Nielen tí rodičia, ale aj ich okolie - na tom sa zhodneme - to okolie je niekedy dôležitejšie, ako tí rodičia. Napokon rodičia raz zomrú a o tie deti (podľa stupňa postihnutia) sa musí starať niekto iní - a o to práve ide - tlak spoločnosti na to, že sa ona "musí" starať, pričom sa napr. upiera možnosť mnohým ľuďom takto poskytovať lásku.
Není tady
Pravda, ale myslím, že to nie je priamo tlak spoločnosti, ako skôr konkrétnych ľudí, ktorí sa obávajú, že by boli do tejto situácie postavený - myslím do situácie, že by sa museli starať o toto dieťa.
Není tady
backy007 - ťažko povedať, lebo vyšetrenia, ktoré to "dokazujú" a tým vytvárajú tlak na budúce mamičky nevymysleli tieto mamičky, ale vedci a lekári z peňazí, ktoré dostali od spoločnosti. Ale to sme už naozaj filozoficky niekde veľmi ďaleko od pôvodnej témy - alebo ani nie? Že by aj toto bola forma pričarovávania niečoho, aj keď nie náklonnosti?
Není tady
julo,
no fakt sme asi zablúdili mimo témy
ale aj tak: to vytvorenie tlaku, ako ty hovoríš, je len v tom, že im dajú túto možnosť. Aj Boh dal možnosť, dal slobodnú vôľu a predsa nenesie zodpovednosť za jej využitie. Keby tie mamičky vnímali svoje deti výlučne ako dar, existencia tejto možnosti by sa ich vôbec nedotkla.
Není tady
backy007 - Vy ste na takom vyšetrení neboli a ani ste neboli vystavený takému tlaku. Z osobnej skúsenosti (moja manželka a aj iná moja známa) viem, aké ťažké je vôbec odporovať v tomto smere lekárom - na sone jej povedali, že je všetko v poriadku. Potom jej zobrali krv a tam sa im niečo nepáčilo. Tak ju znova pozvali na sono, tam dlho pozorovali, tvrdili že to je v poriadku a nakoniec jej paradoxne povedali, že by mala ísť na odber plodovej vody. Pretože manželka vedela o možnom riziku, tak sa opýtala - a prečo, veď ste mi podľa sona povedali, že je to všetko v poriadku. Vtedy sa do nej doslovne pustil lekár, že "mamičky si hocičo hocikde prečítajú a na vedu kašľú." Na to im povedala: "Moje dieťa si budem vychovávať ja!" a odišla od nich. Potom ju znovu preháňali po krvných vyšetreniach a zistilo sa, že je všetko v poriadku. Vďaka tým nekonečným sono vyšetreniam, ktoré sú vraj neškodné (a dokonca v súčasnosti povinné!) mala dcéra potom pri narodení poškodený sací reflex a mali sme problém, aby nám rástla. Dnes má 7 rokov a je to zlaté dievčatko.
Pravdaže, teraz sa tu môžu ozvať odborníci, ktorí budú tvrdiť, že sono je neškodné. Ja si dovolím tvrdiť - nie je. Neexistuje dôkaz, že ultrazvuk nepoškodzuje mozgové bunky počas ich vývoja v tele matky, keď ešte nie je žiadna lebečná kosť a pod. Bytostní pomocníci, ktorých počujeme nám hovoria, že to škodí a záleží od toho, ako je plod natočený, ako dlho trvá toto vyšetrenie atď, k akému poškodeniu dôjde - od nebadateľných či maličkých drobností (napr. drobná porucha jemnej motoriky) až po závažnejšie poruchy, akým bol práve ten sací reflex.
Není tady
Pravda, na ničom takom som nebol, takže neviem. Len myslím, že keby daná matka ani nerozmýšľaľa, resp. striktne odmietala možnosť potratu, nátlak by nemal účinok.
Ale fakt by sme sa mali vrátiť k téme: takže pričarovanie náklonnosti - je to vôbec možné? Takto zmanipulovať slobodnú vôľu?
Není tady
Áno, dá sa to. Lenže takéto vzťahy aj tak dlho netrvajú. Slobodná vôľa sa dá na nejaký čas oklamať /ak sa dotyčný otvorí alebo ak "zaúčinkuje" nejaký nápoj lásky/. Niekedy je ten čas dosť dlhý, zvlášť ak má obeť veľké bankové konto atď. Je to zložité, práve o tom píšeme román zo XVII. storočia, takže sme zisťovali ...
Není tady
backy007 - Už len posledná veta k odberu plodovej vody - voľakedy lekári ani len neinformovali o tom percente, iba povedali, že je to potrebné vyšetrenie. Ale naozaj, vráťme sa k téme.
Naozaj sa dá pričarovať všeličo, aj náklonnosť (alebo naopak, aj nenávisť a pod.). Dá sa to dosiahnuť rôznymi spôsobmi - napríklad aj drogami. Tieto sú veľmi v obľube už po stáročia (to sú miešaniny bosoriek), aj keď vtedy neboli také silné, ako teraz. Po ich požití však človek trpel halucináciami, stal sa závislým ... bez toho, že by to mohol ovplyvniť. Potom už stačila jednoduchá manipulácia - ja som robil v OD a tí, ktorí boli drogovo závislí boli za dávku ochotní urobiť čokoľvek.
Ale to bol iba jeden prípad (napr. také nápoje lásky, ako spomínala Alimak). Okrem toho existujú aj iné metódy, čisto energetického pôsobenia. Tu však musí dotyčný postihnutý človek poľaviť vo svojej bdelosti, t.j. na určitý čas sa vzdá svojej slobodnej vôle - a to je napríklad aj hypnóza, ako jeden z mnohých prípadov takéhoto pôsobenia. Pozor! Hypnózu a jej rôzne formy poznali už pred tisícročiami. Ak si prečítate niektoré spisy venujúce sa magickým úkonom s formulkami napr. na autohypnózu zistíte, že sú veľmi podobné - teda ide o dosiahnutie podobných, ak nie aj rovnakých účinkov. V týchto stavoch sa potom človek "naprogramuje". Je tu však naozaj potrebné jedno - musí dovoliť, aby sa ním takto manipulovalo, lebo ak sa príslušnej "seansy" nezúčastní, tak potom nič. V minulosti a aj v súčasnosti sa to zneužíva najmä v niektorých kultoch pri tzv. zasväcovacích procesoch, kde sa následne zapisujú znaky podrobenia do aury (vlastne už nie slobodného) človeka.
Není tady
Julo napsal(a):
lvice, Boh nikomu nič neprikazuje - to je iba názor ľudí. Boh nás stvoril a dal nám slobodnú vôľu. K tomu nám však dal aj odporučenia, ako máme žiť, aby sme žili dobre. Presne tak isto, ako to robíme my, keď vychovávame svoje deti - tiež im dávame iba odporučenia, ako majú žiť. Tieto odporučenia sú tu tisícročia - skôr, ako vôbec boli spísané do dnes nám známej podoby.
Poznali ich už v Atlantíde zo začiatku ich aj dodržiavali. Potom, ako ich ľudia prestali dodržiavať to začalo ísť s ľudstvom dolu z kopca. Prečo? Na to je tiež jednoduchá odpoveď. My máme slobodnú vôľu v tom, čo môžeme urobiť, ale tým na seba zákonite prinášame dôsledky, ktorým sa už nemôžeme vyhnúť (nemám rád toto slovo, ale nazvem to zákonom karmy). Je to to isté, ako keď niekto vyskočí z okna - to bola jeho slobodná vôľa. Potom sa zabije alebo dochráme - to bol dôsledok tejto slobodnej vôle. Boh nám dal také odporučenia, aby sme sa nezabili a nedochrámali. A to je to, čo nazývame Zákonom Božím a čo nám prišiel na Zem pripomenúť Syn Boží Ježiš.
Julo, je všeobecně známo, že Bible byla mnohokrát před mnoha tisíci lety křesťanskou církví "upravena" tak, aby vyhovovala jejich zájmům a tak už dnes nikdo neví, co bylo skutečně jejím obsahem. Nikdo dnes už v podstatě nezná obsah tór, mnoho jich bylo zničeno stejně tak jako moudrosti čarodějnic (čarodějů), druidů během "honby za čarodějnicemi a příchodem Římanů", jezuité spálili mnoho knih, mnoho a mnoho moudrosti, které byly sepsány, tak bylo zničeno a dnes je jen málo vyvolených, kteří znají.
Možná že v Atlantidě to nebylo tak, že by je přestali dodržovat, ale začali je zneužívat ku prospěchu svému. Kdo dnes může s jistotou říci, proč vlastně zanikli tak vyspělé civilizace jako byly Mayové, Aztékové, Atlantida? Všechny tyto civilizace se vyznačovali vysokým stupně vývoje a poznání, přesto však nedokázali tyto vědomosti využít ku prospěchu všech a došlo k zániku. V obecném slova smyslu s tebou souhlasím, každý se na to díváme malinko z jiného úhlu pohledu, ale jádro máme stejné. Ano, Bůh nikomu nic nepřikazuje, to jen církve z toho udělali život plný příkazů a zákazů.
S výchovou dětí bych byla opatrná, protože mnohdy přenášíme na naše děti naše zkostnatělé názory a omezení, se kterými ony pak chudáci bojují mnohdy celý život, abych se jich zbavili. Určitě si tím měl na mysli tu dobrou stránku věci - soucítění, láska, určitá pravidla hry, v tom s tebou souhlasím. Je zvláštní, že nerad používáš slovo zákon karmy, vždyť je přece jedno, jak to nazveme, protože princip fungování je stejný. Já osobně mám odpor ke slovu Bůh, jelikož je zprofanováno katolickou církví, která napáchala tolik zvěrstev, že se mi zvedá hladina žluče, jen slyším tento název. Takže by bylo určitě dobré si říci, je jedno, jak to budeme nazývat, Zákon karmy či zákon Boží, Bůh či Vesmír, jsou to jen slova, které jsme stvořili my lidé, abychom tyto věci pojmenovali. Proto si myslím, že jde o princip a fungování, nikoliv o názvy.
Upravil(a) lvice (27. 12. 2006 10:36)
Alimak napsal(a):
Ivice napísala: "Katolická demagogie, která tady straší lidi tisíciletí. Přišel čas oprostit se od idey Boha jako někoho, který uděluje přikázání co a jak se má dělat či nedělat. Je to pouhé pokrytectví, které vymysleli lidé. Původní idee křesťanství byly jiné, je zajímavé, jak si je člověk hezky přizpůsobí ku prospěchu svému."
Niet väčšej demagógie a pokrytectva než je samotný materializmus. Vtedy si robí človek čo chce a necíti sa byť za nič zodpovedný. Väčšina materialistov na konci života pochybuje a neraz pripúšťa aj možnosť existencie Boha, lebo cíti, že prichádza zodpovednosť.
Znám materialisty, kteří pokrytci nejsou a demagogičtí už vůbec ne. Mají naprosto jasný cíl a tvrdě si za ním jdou. A to je hmota. Přesto v jádru zůstávají dobrými lidmi. Můj kolega v práci je milionář a má dobré srdce. Pomůže každému, kdo za ním přijde s prosbou o pomoc. Jeho kontakty tak mnohým zajistili kvalitní lékařskou péči, operace. Půjčuje lidem knihy o podnikání a jeho krédem je, chci, abyste se měli tak dobře jako já, ale musíte chtít vy sami. Pokud ho srovnám s pokryteckými náboženskými fanatiky, je člověkem, který stojí mnohem výše než leckterý "věřící".
Upravil(a) lvice (27. 12. 2006 10:42)
Alimak napsal(a):
Backy, obzvlášť bod 4. Bez neho by gynekológia nebola taká "atraktívna". A ak lekári zistia, že plod je poškodený, vytvárajú nepriamy nátlak na ženu, aby súhlasila s predčasným pôrodom. Používajú sa slová o "zbytočných starostiach", o "ekonomickej záťaži rodiny aj spoločnosti," ...
Všetka takáto námaha mi pripomína tzv. "boj o čistú rasu" s tým, že v 30-tych a 40-tych rokoch sa vyvražďovali už narodení. Ale vraždiť narodené deti by bolo nehumánne. Radšej sa nariadia všelijaké SONO vyšetrenia, ktoré dieťaťu viac škodia ako pomáhajú /poškodzujú sa mozgové bunky a dieťa si do života prináša poruchy motoriky, znížený sací reflex .../.
Ak matka s navrhnutým "riešením" súhlasí, do štatistiky sa potom zapíše "iba" mŕtvonarodené dieťa! A pritom nikto nevidí, že aj tu - rovnako ako v potratoch - sa skrývajú vraždy.
Alimaku, jenže problém je v tom, že příroda je moudrá a tyto poškozené plody by za normálních podmínek v přírodě bez zvýšené lékařské péče přežili jen velice krátkou dobu. Příroda je moudrá, ví co dělá. Ale my lidé považujeme za "nehumánní" tyto poškozené děti ponechat jejich osudu a nechat je přirozeně zemřít tak, jak to moudrá matka příroda zařídila, ale uměle je udržujeme při životě. Operace, léky...... Bojujeme s přírodou a snažíme se ji všemi prostředky oblafnout. Protože je to "nehumánní". Co a kdo nám dává právo hodnotit, co je humánní a co nikoliv?
Upravil(a) lvice (27. 12. 2006 11:00)
lvice,
to isté možno povedať o ľuďoch trpiacich na chrípku, či na niektoré choroby. Príroda zariadila choroby, aby nás umenšila, tým je to matka príroda. Ovšem je rozdiel podať liek a udržovať nažive pomocou prístrojov. Môže s prístrojmi človek viesť plnohodnotný život? Príde na to. Ovšem úlohou človeka je tento život zachovať, nie "nechať to na prírodu", keďže práve v tomto sa od nej máme líšiť. Príroda nedovolí mať slabých, či chorých. Také zvieratá sú potom požrané, nie? A tam je rozdiel medzi prírodou a nami. Alebo ty by si radšej cítila prírodu, keď si chorá?
Není tady
Backy, motáš tu pár věcí dohromady, zítra napíšu, teď jdu léčit chřipku s kamarádkou do hospůdky
.....
lvice - zákon karmy (alebo ešte lepšie povedané zákon zvratného pôsobenia - každému sa vracia to, čo zaseje) je len jeden z Božích zákonov, ktorými sa riadi tento svet. Preto hovorím o Božích zákonoch a nielen o tomto jedinom. Keby existoval iba tento, nemohol by existovať vývoj - čo by nás "ťahalo nahor alebo stláčalo nadol" - takže tu musíme mať ďalší zákon - zákon tiaže, vďaka čomu je z kruhu vývoja špirála. Ale čo by bolo z toho, keby sme sa dokázali naučiť iba jedno a potom to nemohli znásobovať - takže tu musí byť aj tretí zákon - zákon príťažlivosti rovnorodého, takže potom z jedného semena vyrastie celá rastlina s mnohými rovnakými plodmi (semenami). Tieto tri zákony majú veľmi starý symbol - rovnoramenný kríž v kruhu.
Čo sa týka prežitia alebo neprežitia detí s vývojovými chybami - moderná medicína je veľmi škodlivá v mnohých smeroch. Práve zákon karmy nás učí, že to dieťa sa má povedzme dožiť dvoch rokov. Rodičia a aj ich okolie si týmto prežijú veľkú bolesť, ktorou sa môžu naučiť vážiť si dar dieťaťa, lebo povedzme inokedy si ho nevážili. Diagnostikovaním a následným skorým "odobraním" plodu to síce tiež bolí, ale iba rodičov (otázne je, do akej miery otca), takže je to už niečo úplne iné a navyše je z toho mnohokrát vylúčená možnosť poznania okolia. Navyše lekári sa zaťažujú ďalšou vinou, čo nie je správne. Ale to sme už zase pri inej téme, ako je pričarovávanie náklonnosti.
Není tady
lvice: "Alimaku, jenže problém je v tom, že příroda je moudrá a tyto poškozené plody by za normálních podmínek v přírodě bez zvýšené lékařské péče přežili jen velice krátkou dobu. Příroda je moudrá, ví co dělá. Ale my lidé považujeme za "nehumánní" tyto poškozené děti ponechat jejich osudu a nechat je přirozeně zemřít tak, jak to moudrá matka příroda zařídila, ale uměle je udržujeme při životě. Operace, léky...... Bojujeme s přírodou a snažíme se ji všemi prostředky oblafnout. Protože je to "nehumánní". Co a kdo nám dává právo hodnotit, co je humánní a co nikoliv?"
Som proti tomu, aby sa umelo udržiaval život, ak má človek umrieť. Ale skracovať život sa rovná vražde.
Aby som vysvetlila už napísané - ide o to, že lekárska veda sa chce za každú cenu presvedčiť, či sa dieťa narodí zdravé. Keď píšem, že za každú cenu, tak sú to aj vyšetrenia, ktoré ubližujú. Medzi také patrí aj SONO tehotných. Záleží od toho, ako je dieťatko pri vyšetrení otočené a podľa toho utrpí väčšie či menšie poškodenie mozgu, ktorý nie je zakrytý kostičkami.
Konkrétne príklady zo života: Môj syn sa narodil ako naše druhé dieťa. Počas tehotenstva som absolvovala viackrát SONO než iné mamičky - z jednoduchého dôvodu - naše prvé dieťatko sa narodilo mŕtve. Vďaka takejto prehnanej prevencii mal syn poškodenú jemnú motoriku. Druhej dcére poškodilo množstvo ultrazvukových vyšetrení sací reflex. Nebola schopná samostatne piť mlieko z prsníka a tak sme ju od narodenia museli kŕmiť z fľaše. Keď som čakala tretiu dcéru, dlho som nevedela, že som tehotná. Neabsolvovala som žiadne SONO a ani iné vyšetrenia. Maličká sa narodila keď som mala 38 rokov a je najčulejšia a najzdravšia zo všetkých našich detí.
Za nehumánne považujem to, že pri poškodenom plode lekári tlačia na matku, aby dovolila urýchliť pôrod alebo aby dala povolenie na potrat. Toto mi pripomína Hitlerovu selekciu na plnohodnotných ľudí a nepotrebných, ktorých treba zabiť.
Choroba nie je iba nutné zlo, ktoré musíme za každú cenu prekonať. Každá choroba, každé telesné či duševné postihnutie nám má niečo povedať. Každý jeden život, ktorý žijeme, je iba jedinou epizódou v reťazi reinkarnácie. Vždy sa máme čo učiť a čo odčiňovať. Ak nedovolíme duši prežiť to, čo podľa Božích zákonov má, previňujeme sa.
Není tady
Alimaku, jak výše podotkl Julo, moderní medicína je velmi škodlivá. Souhlasím s vámi, neměl by se ani zkracovat život a ani ho uměle udržovat. Tím lidé přichází o své "životní lekce" a duše tak v této inkarnaci může přijít o svou učební lekci a tím se tak učební lekce zbytečně prodlužuje. Na druhou stranu všimněte si, kolik lidí dnes umírá na rakovinu, počet se rapidně zvyšuje. Příroda si vždy najde svou cestu.
lvice napsal(a):
Alimaku, jak výše podotkl Julo, moderní medicína je velmi škodlivá. Souhlasím s vámi, neměl by se ani zkracovat život a ani ho uměle udržovat. Tím lidé přichází o své "životní lekce" a duše tak v této inkarnaci může přijít o svou učební lekci a tím se tak učební lekce zbytečně prodlužuje. Na druhou stranu všimněte si, kolik lidí dnes umírá na rakovinu, počet se rapidně zvyšuje. Příroda si vždy najde svou cestu.
Přeji krásný den, při tak vážné diskusi. Jen tak mimochodem, Lvice, už je Ti lépe?
Příroda je mocná čarodějka. Čáry a přičarování jsou z velké části splněná přání! Pozor! Splněná přání se plní v případě, že naše přání není na úkor někoho a něčeho, když není malicherné a zbytečné, když jde ze srdce a je čisté.
S tím navazuji na smrt. Pamatuji si na osůbku, která si neustále říkala ,,nechci tu být do sta let, nechci být nemocná a být někomu na obtíž, chci pomáhat dokud to jde. Nepoužívala žádné léky na srdce, na hlavu, na tlak.... . Když přišel její čas - vyšší věk, jako by se rozloučila se svými blízkými, nakoupila dárky ( bylo to v předvánočním čase). Uvařila si kafíčko, pustila si televizi, lehla si na bok, opřela si rukou hlavu a usnula navždy. Její blízcí o její smrti okamžitě věděli dřív, než jim to někdo donesl. ... Věřím, že byla spokojená, vyrovnaná a netrpěla. Trpěli jen blízcí okolo ní, než si uvědomili, jak krásně usnula.
To jsou také čáry? Splněná přání?
Upravil(a) Ca (28. 12. 2006 12:36)
Není tady
Ca, už je mnohem lépe, děkuji
. Podařilo se mi otevřít a vymést jednu z přihrádek Pandořiny skřínky. Jsem za to ráda, ale byla to dřina spojená s velkými emocemi
. Snad se mi podařilo tento stín zvládnout - možná ne úplně, ale už sedí s mým světlem u stolu
.
Ano přání by měla znít: ZE SVOBODNÉ VŮLE A PRO BLAHO VŠECH !
Upravil(a) lvice (28. 12. 2006 14:48)