|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dívala jsem se v obchodě, kolik vlastně stojí vlhčené ubrousky na zadečky špuntíků. A našla jsem výrazně levnější kapesníčky Linteo Baby. Jsou v růžovém balíčku, na něm zelené žabky.
Znáte je?? Jeké jsou. Je docela rozdíl dát za balíček 25 Kč nebo 50 Kč...
Není tady
Měla jsem je jednou, ale už je kupovat nebudu. Nejsou špatné, ale zvykla jsem si, že u ostatních když vezmu jeden ubrousek, tak se další vysune. No a právě u těch to nejde. Vždy zůstanou schované v balíčku.
Jinak mezi levěnjší patří ubrousky z tesca nebo z kauflandu.... přímo výrobek pro tento řetězec... a nejsou špatné.
Není tady
Já je používám a jsem s nimi spokojená. Krásně mi voní. Ty z tesca jsem dostala a smrděly mi. U Linteo mi právě přijde dobrá ta cena. Kupujeme je v akci v Makru. To, že se nevysune pouze jeden , mi neva.
Není tady
já je používám, koupila jsem snad deset balíků v tescu, byly za 25 Kč v akci. Jsem spokojená, ale akce byla krátce a už jsem jí od té doby neviděla. Ale myslím, že jsou oranžové a ne růžové.....
Není tady
Jsou růžové, a je pravda, že aspoň neoschnou, ale já je vždy dávám do toho boxu, který mám z nivei a to se pak rozčiluju, že se další nevysunul.... takže proto je nepoužívám..... ale jak jsem psala, nejsou špatné.
Není tady
My máme ty oranžové, ale viděla jsem i růžové. Nevím jaký je v nich rozdíl, asi barva. 
Není tady