27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dívala jsem se v obchodě, kolik vlastně stojí vlhčené ubrousky na zadečky puntíků. A nala jsem výrazně levnějí kapesníčky Linteo Baby. Jsou v růovém balíčku, na něm zelené abky.
Znáte je?? Jeké jsou. Je docela rozdíl dát za balíček 25 Kč nebo 50 Kč...
Není tady
Měla jsem je jednou, ale u je kupovat nebudu. Nejsou patné, ale zvykla jsem si, e u ostatních kdy vezmu jeden ubrousek, tak se dalí vysune. No a právě u těch to nejde. Vdy zůstanou schované v balíčku.
Jinak mezi levěnjí patří ubrousky z tesca nebo z kauflandu.... přímo výrobek pro tento řetězec... a nejsou patné.
Není tady
Já je pouívám a jsem s nimi spokojená. Krásně mi voní. Ty z tesca jsem dostala a smrděly mi. U Linteo mi právě přijde dobrá ta cena. Kupujeme je v akci v Makru. To, e se nevysune pouze jeden , mi neva.
Není tady
já je pouívám, koupila jsem snad deset balíků v tescu, byly za 25 Kč v akci. Jsem spokojená, ale akce byla krátce a u jsem jí od té doby neviděla. Ale myslím, e jsou oranové a ne růové.....
Není tady
Jsou růové, a je pravda, e aspoň neoschnou, ale já je vdy dávám do toho boxu, který mám z nivei a to se pak rozčiluju, e se dalí nevysunul.... take proto je nepouívám..... ale jak jsem psala, nejsou patné.
Není tady
My máme ty oranové, ale viděla jsem i růové. Nevím jaký je v nich rozdíl, asi barva.
Není tady