27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Rád bych se zeptal, určitě máte své zkuenosti. V obchodě u nás mají kočárky od 10 tisíc výe a na kočárky z internetu za 7.000,- říkají, e jsou to mejdy, které nic nevydrí. Je v tom opravdu takový rozdíl? Protoe pro nás by byl rozdíl koupit kočárek za sedmičku a za 15ku. Díky
Není tady
Známá si koupila pro holčičku kočárek za 24.000,-to se mi zdá a moc předraený! Mít ty prachy, tak si u rovnou koupím auto:-). Teď s ním jezdí asi u tak tři měsíce a nadává na něj. Take je vidět, e v tý ceně to tak úplně není.Zrovna tak dobře můe poslouit kočárek za 7 tisíc.
Není tady
Pseudonyme, podívej se na třetí stránku, tam jsem zadávala úplně stený dotaz:-))
Jaký kočárek? od Vendaa
- holky mi tam poradily a taky poslaly odkazy, kam se juknout na netu pro představu:-)
Není tady
Vendaa napsal(a):
Pseudonyme, podívej se na třetí stránku, tam jsem zadávala úplně stený dotaz:-))
Jaký kočárek? od Vendaa
- holky mi tam poradily a taky poslaly odkazy, kam se juknout na netu pro představu:-)
Moc díky Vandi, mrknu tam
Není tady
Rozdíl určitě je, ale vdy se dá najít cesta. Například ná sporák byl kolem 7 tisíc (Cam Fluido) ale jde sklopit a do lehu a tak v něm klidně můe být miminko od narození, kdy jsou problémem finance řeila bych to asi nějak takhle Jinak je suprový, jde nastavit po směru i proti směru jízdy, konstrukce má jen kolem 7 kilo co je fakt super
Není tady
Dítě zakladatelky dotazu je v současné době u cca v pubertě, take kočárek u asi neřeí
Není tady