29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
tak jsem se konečně rozhodla 7 měsíců po porodu dítěte začít se sebou něco dělat. Upřímně řečeno, chtěla jsem hubnout už před těhotenstvím, ale to těhotenství přišlo poněkud nečekaně a z diety nebylo nic. Protože mi neustále měřili v poradně vysoký tlak /ten jsem stejně měla z nich/ tak jsem se snažila moc nepřibrat a měla jsem nahoře devět kg - z 89 - 98 kg/177 cm. Dva dny před porodem jsem byla hospitalizovaná a dvě kila 96 stresem ještě zhubla.Myslím si, že tedˇ už je ten správný čas s tím něco dělat.Mám ještě stále tak trocho depresi z kojení, které se poněkud nevyvedlo a když mi kamarádky píší jak úspěšně kojí, tak je mi to vždycky strašně moc líto, ale na druhou stranu jim to samozřejmě moc přeji. Ale k věci. Dnes jsem si udělala radost a koupila si kvalitní obuv a kvalitní oděv / když už ty tukové polštáře neschovám, tak atˇ aspoň vypadám dobře/ na cvičení. Včera jsem si řekla dost brambůrkům, tučným a kaloricky vydatným jídlům a jdeme se hýbat. Nehodlám nejíst, ale změnit svůj jídelníček a rozpohybovat to své unavené a líné tělo.Momentální stav: 177 cm a 86 kg , v plánu minimálně deset kilo dolů.Tak mi držte palce, budu Vás průběžně informovat, jak mi jdou kila dolů.
Není tady
Ahoj Susi. Tak ti držím palce. Je fajn, že chceš zhubnout. Hlavně to nepřeháněj a hubni hezky pomalu. Dobré je hlídat si u potravin Gl.In. Pak není takový hlad. Tak se snaž. Ahoj.A.
Není tady
SUSI, JÁ SE PŘIPOJUJI...DRŽÍM PĚSTI!
JE ALE VIDĚT, ŽE MÁŠ TO CO KAŽDÁ HUBNOUCÍ POTŘEBUJE NEJVÍC....SPRÁVNĚ JSI SE NAŠTVALA!
TAK HURÁ NA TO!!!!
Není tady
taky se přidávám a kdybys měla chuť Susi, skoč k nám do Jablíček, najdeš tam prima rady, dobré recepty, ale hlavně BÁJEČNÉ HOLKY !!! které společně už sundaly skoro stokilového pašíka
Není tady
Ahoj holky,
moc děkuji za podporu k hubnutí, ono nestačí jenom si říct, budu hubnou. Co si budeme namlouvat i podpora okolí je důležitá. Já jsem na to sama, což asi není úplně to nejlepší, ale když mi bude ouvej, tak se s dovolením přijdu podívat k Vám do jablíček. Včera jsem byla poprvé po dlouhé době cvičit, dala jsem si pěkně do těla.Musím ale říct, že mi bylo po cvičení nádherně. Opravdu jsem se cítila úžasně. A světe div se, dokonce mě ani nic nebolí. Je pravda, že patřím mezi ty lidičky, kteří se donutí doma cvičit a já taky cvičila podle videokazet.Ale tedˇ musím malou strašně hlídat, tak na nějaké to soukromé cvičení není čas. Měla jsem domluvené hlídání, tak jsem byla v pohodě, protože jsem věděla, že je o malou dobře postaráno. Tak mi držte palečky atˇ jsem taky taková šikulka jako Vy všechny z jablíček. Pohodový den a mějte se bezva !!!
Není tady
POPELKA MÁ PRAVDU...KLIDNĚ SKOČ ZA NÁMA DO JABLÍKA, RÁDY TĚ UVIDÍME A PŘIVÍTÁME MEZI SEBOU.
Není tady
Koupila jsem si knížku Hubneme s rozumem v praxi od Ivy Málkové a myslím, že by ti ji mohl přinést Santík
Je v ní spousta receptů, dokonce i mlsacích
Je to první kniha o hubnutí, u které jsem si řekla, že to nejsou vyhozené peníze
Hlavně ať ti to zdravé nas...í vydrží
Ne že bych lanařila ale u nás v JABLÍČKÁCH je moc prima
Není tady
Ahoj holky ,
slíbila jsem, že Vás budu průběžně informovat o dietě. Bohužel, jak vidíte na mém metříku - nic moc. Pár kilo dolů sice šlo, ale měla jsem zdravotní problémy a musela brát hormony. Tak to šlo opět nahoru ach jo ! Ale nezoufám, to není můj styl
.
Tedˇ už se zdá, že je vše na dobré cestě a můžu se vydat na dlouhou cestu zvanou hubnutí. Začala jsem cvičit a světe div se, začal mě bavit i spinning. Původně jsem vůbec nechápala, co na něm kdo vidí, potit se na kole v tělocvičně... Je to ale moc bezva adrenalin...Zvláštˇ, když je fajn parta lidiček a nikdo nedělá machra kolik ujel a jak rychle, prostě pohoda... Dala jsem svému tělu ultimátum, chtěla bych do konce června zhubnout 5-8 kg. Nezdá se mi to zase tak iracionální tak uvidím.
Každopádně Vám všem držím moc palečky, sleduji Vaše hubnutí a moc Vám fandím a jste pro mě motivací, že když je vůle ,slovo nejde neznáme. Před začátkem července dám vědět jak to vypadá....Mějte se krásně...
Upravil(a) susi (11. 5. 2007 20:32)
Není tady
se mnou na spinning chodí hošík a spouta jiných lidiček, kteří hubnou tak v průměru 4 kg měsíčně, samozdřejmě změnili i jídelníček.
Není tady
Ahoj lidičky,
chtěla bych se zeptat jeslti někdo z vás má zkušenosti s e-kalkulačkou na www.flora.cz Jestli vám to alespoň trošku pomohlo? Byla bych moc ráda, kdyby se mi někdo ozval se svými zkušenostmi
Není tady
Holky,zlatíčka,já už nevím kudykam...jste moje poslední záchrana a spása.Nikde mi nepomohly a lékař mi jes suše oznámí,ať nejím a hejbu se,ale jak? Budulínci je mi 32 zatím,až za 3 týdny budu mít Kristovi roky,ale jde o toto.Je mi 32,měřím 170 cm,vážím hrozně děsných 88kg a nevím,jak to dát dolů.Léky nechci,tukožroutské polívky nezabírají, a co je hlavní...nemám to s kým dodržovat.Človíčci PROSÍM...pomozte mi...Napište mi prosím sem,nebo lépe na můj mail chackinka@email.cz.PROSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍM.
Není tady
CHANCINKO,
ZKUS SE KOUKNOUT K NÁM NA JABLÍČKA...SNAŽÍME SE TAM JEDNA DRUHOU PODRŽET A PÍŠEME SI I TABULKU, KOLIK JSME ZHUBLY NEBO PŘIBRALY.TŘEBA BY SE TI TO LÍBILO.
Není tady
Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jakž takž,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěžovala,ale teď musím a to tebe.Radíš všem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napiš mi prosím odpověď na mail chackinka@email.cz protože jakmile tuto stránku vypnu,už se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejší...Takže měřím 170 cm,vážím 95 kg ,do teď bylo vše v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,žaludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,že musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nešla na operaci.Zdůrazňuji,že jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napište mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá žena,žádná puberťačka,ale už to dál nevydržím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.
Není tady
VYHLAŠUJI VÁLKU SVÉMU MOZKU...UŽ NEVÍM CO PSÁT
Není tady
Ahoj Chackinko.Úplně tě chápu a moc dobře vím o čem píšeš.Máme obezitu v rodině,různé nemoci s tím spojené.Je mi 35 /nyní 160cm a 72 kg/,mám 3 děti 14,11a7 let.Nejstaršího kluka a dvě malé cácorky.Vždycky jsem byla oplácaná a snažila se zhubnout.Poprvé jsem se blbě vdala/v 18/ a moc si neužila.
Moc jsem se chtěla líbit a užít života i mimo manželství.Shodila jsem dietama a návštěvama ve fitku 20kg./ze 67kg na47 kg./ Poznala jsem svého nynějšího úžasného manžela i se svými dvěma dětmi.Po narození nejmladší dcerky jsem postupně za 5 let nabrala skoro30kg.Doma pohodička ,papáníčko,manžel je spokojený.Dietu držím skoro pořád nějakou ,ale bez dlouhodobého výsledku.Nyní na své služební cestě jsem poznala muže,kterému jsem se líbila i se svými kily./nejsem žádná mašina,ale ty špeky fakt mám./ To mě nastartovalo,koupila si rotoped,posilovač na břicho a na stehna a jezdím se psem na kole.Sice už se s tím mužem nejspíš nikdy neuvidím,ale potřebovala jsem nějaký to nakopnutí.Objednala jsem si přípravek hydroxycut/je o tom diskuse na tomto fóru o prostředcích ,které fungují/ a uvidím jak to půjde.Už nejsem žádná dvacítka ,ale chci se ještě alespoň chvilku líbit a cítit se dobře.Nebát se projít kolem zrcadla a aby mi nebylo ze sebe špatně.Já na ta hromadná cvičení moc nejsem.I do fitka jsem chodila sama.Majitel fitka z toho byl docela vedle.Hodně mi poradil a pomohl.Přestěhovali jsme se kousek za Prahu a do fitka to mám z ruky.Tak zkusím cvičit doma co to půjde.Hlavně kvůli času.Držím ti palce,aby si to zvládla a nemusela na operaci.Napiš jak pokračuješ a s jakými výsledky.Já taky písnu ,jak jsem na tom.
Není tady
AHOJKY VŠICHNI. Já už na to kašlu. jaká jsem , taková jsem. když mě chutná, tak co. né ???
Není tady
NA TOMTO MÍSTĚ BYLA NEPOVOLENÁ REKLAMA
SLUNÍČKO
Není tady
jak by se Vám líbilo, kdyby Vám někdo prozradil tajemství, jak trvale zhubl 12 kilo za 6 měsíců a přitom za to neutratil ani Korunu?
S jistotou, že nejde o žádné další „zázračné pilulky“ ani produkty k „zaručenému zhubnutí“?
Když budete mít zájem,tak napište.
Není tady
Zajímavý program na hubnutí je na reklama ale není zadarmo a válet šunky doma u televize si nebudete. Ono stejně bez pohybu nikdo ještě nezhubl.
Upravil(a) AndreaP. (16. 7. 2013 20:51)
Není tady
Přeji hezký den. Mám tak trochu problém s nadváhou. Došlo to tak daleko, že mě začaly bolet i klouby a to celkem fest. Nevím, jestli takto zvládnu cvičit, každopádně bych chtěl začít, abych zhubnul. Je to trochu začarovaný krůh. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s enzycolem, který by mi měl podle popisu od těch bolestí odpomoci. Chci být zas štramák.
Není tady
CelestialPolice napsal(a):
Přeji hezký den. Mám tak trochu problém s nadváhou. Došlo to tak daleko, že mě začaly bolet i klouby a to celkem fest. Nevím, jestli takto zvládnu cvičit, každopádně bych chtěl začít, abych zhubnul. Je to trochu začarovaný krůh. Chtěl jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s enzycolem, který by mi měl podle popisu od těch bolestí odpomoci. Chci být zas štramák.
Babská fungující rada:
- dostatek tekutin (denně 1/2 litru na každých započatých 15 kg váhy)
- denně deci či dvě bílého vína
(to mi pomohlo od úpo*né bolesti kloubů)
- pravidelný pohyb jak kvůli váze, tak kvůli postupnému zlepšování funkce kloubů
(za čtyři dny každodenní jízdy na kole se mi znatelně klouby uvolnily)
- baštit denně pár gumových medvídků obsahujících želatinu
(nezkoušela jsem, protože mi nechutnají )
Kdysi jsem zkoušela jakési kapsle za spoustu peněz, ale nezabraly.
Není tady
já sama válku s nadváhou nezvládla. Musela jsem se obrátit na odboníky na hubnutí. Oslovila jsem svou nejbližší pobočku Svět zdraví a tam až díky profesionálům v oboru, jsem zjistila, kde dělám chyby v hubnutí a proč se mi hubnout nedaří. Díky jejich podpoře mám zatím 15 kilo dole za půl roku a stále pokračuji.
Není tady
Ahoj trpím velkou nadváhou a potřebovala bych poradit kde bych vyhledala nějakou odbornou pomoc.Mám slabou vůli a sama to nedokážu.
Není tady