Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 28. 10. 2006 9:56

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Sono břicha

Ahoj všem, byli jste někdy někdo na sonu břicha? Chtěla jsem se zeptat, co to obnáší a co všechno se tím pozná. Díky moc předem za odpovědi.

Není tady

#2 29. 10. 2006 9:52

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Sono břicha

Babucho,lékařka, provádějící vyšetření ti  namaže břiško gelem a jezdí ti takovou jakoby malou žehličkou po něm a dívá se do monitoru, myslím, že se tím dívá na měkké tkáně v břiše, mám dojem, že by mohla najít nádor, mě našli ledvinové kameny. Je to jedno z těch příjemných vyšetření, nikde ti nic nestrkají ! smile Třeba to vysvětlí někdo líp.....

Není tady

#3 29. 10. 2006 10:03

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Aneri děkuji. A poznají se tím třeba vředy? Těhotenství? Cysty? Slepák? Já chci prostě všechno vědět, než někam jdu, jsem v tomhle hrozná smile, ale nechci být neznalá, aby mě třeba nějak neošidili big_smile, když už tam jdu.

Není tady

#4 29. 10. 2006 10:15

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Jé, Babucho, právě, že tam nepoznají všechno, ale já nejsem schopná říct, co ano a co ne. Vím, že se mi dívali na játra a slezinu, ptala jsem se na vředy, abych nemusela na gastroskopii, ale ty nepozná. Slepák bys nepřežila, kdybys měla problémy, to je akutní záležitost, těhotenství bych si udělala test, nevím, zda pozná. Ale určitě , když se zeptáš, ti řekne, na co to vyšetření je. Zadej ve vyhledávači a pátrej !

Není tady

#5 29. 10. 2006 10:33

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Ok, kouknu po netu, díky moc, Aneri.

Není tady

#6 29. 10. 2006 12:11

snehurka
♥♥♥♥---
Místo: Jablonec n.N.

Ahoj Babucho,než jsem nastoupila na mateřskou,pracovala jsem v nemocnici na ambulanci a dělali jsme mimo jiné i sono břicha.Měla by jsi jít nalačno,namažou ti bříško gelem,budou po něm jezdit sondou,trochu to studí.Dá se tam poznat slepák,těhotenství,cysty,kameny ve žlučníku.Nedají se poznat vředy a kvůli nádorům jsme prováděli gastroskopie a kolonoskopie,tam mohu též posloužit.Těším se,že za půl roku půjdu pracovat tamtéž.Přeji ti,aby vyšetření dopadlo dobře.

Není tady

#7 29. 10. 2006 16:14

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Sněhurko moc děkuju, vidím, že strach mít nemusím. Děkuju za odpověď.

Není tady

#8 2. 11. 2006 20:24

snehurka
♥♥♥♥---
Místo: Jablonec n.N.

Babucha napsal(a):

Sněhurko moc děkuju, vidím, že strach mít nemusím. Děkuju za odpověď.

Ahoj Babucho,tak co sono?Všechno v pořádku,nebo nějaké další vyšetření?

Není tady

#9 3. 11. 2006 9:23

Babucha
♥♥♥♥♥♥♥

Sněhurko děkuji za optání, oni mají teď ti doktoři na tom diagnostickém centru dovolenou a já mám příští týden dostat MS, prý to nevadí, ale asi to odložím ještě o týden, prý můžu přijít kdy chci... Musím ale zaklepat, že je mi lépe a břicho už tolik nebolí. Mamka mi koupila nějaký takový nápoj, jmenuje se Activ Aloe a má to pomoct upravit zažívání a posílit imunitu, tak to možná opravdu zabralo... V každém případě na to sono půjdu a určitě dám vědět, jak jsem dopadla.

Není tady

#10 4. 6. 2007 11:37

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

Bohuzel se jim nepozna plno veci:( dnes jsem byla na sonu a brisko boli stale:(ale v sonu nic neni:(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí