|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, nutně potřebuju psychickou podporu. Teď mi volal brácha, že mu doktor řekl, že mu umírá manželka ( 30 r.) Samozřejmě věděli, že má rakovinu, léčila se, je po operaci a tvrdili, že to snad dobře dopadne. Teď mu řekli, že tak agresívní nádor ještě neviděli. Jak mu mám pomoct. Mě se chce řvát už asi 14 dní, ale teď je to tady a nevím co mám dělat.
Není tady
To je strašný Vlaďko, rakovina je prostě... Já vůbec nevím, co mám na to napsat. Musíš bráchu podržet. Jeho ženě to také lékaři řekli?
Není tady
Ježíš Vlaďko, to je hrozný. Víš, pomoct mu nemůžeš, musí si tím projít sám a on určitě ví, že se o tebe může opřít. Mají děti?
Není tady
Možná být s ním at není sám..je to těžká situace.Možná by mu pomohl psycholog..napsal něco na uklidnění a spaní .....musí to být pro něho hrozné.6ena je v nemocnici nebo doma?
Není tady
Asi jí to ještě neřekli, já jsem jí řekla, že za ní dnes přijdu, ale já to asi nevydržím. Děti nemají. Jezdili do fakultky kvůli um. oplodnění a tam jí na to přišli.
poblinka: je v nemocnici dva dny, protože po operaci dostala horečky
Upravil(a) Vlaďka (27. 10. 2006 10:15)
Není tady
nemali by to hovoriť. tak vezmú všetku nádej. kým to človek tak nevie, tak je tam nejaká viera, že to prejde, ale teraz. zrútil sa mu celý svet. nedokážem si ani len predstaviť, čo musí teraz prežívať. najhoršie je to , že to VIE
Není tady
a nemohl by brácha třeba spát u Tebe at není sám? Přes den je asi v práci to nemá čas o tom přemýšlet ,ale večer na člověka padají špatné myšlenky ,at neudělá nějakou pitomost.
Není tady
To by určitě mohl, jenomže on pracuje na hospodě, dělá 12 hodin, doma mají kočku, kterou švagrová děsně chtěla a my máme psa. To by nedopadlo dobře. Já za ním odpolko pojedu, ale vůbec nevím co tam budu dělat. Budu jenom řvát.
Není tady
to je možno to najlepšei čo môžete urobiť. dostať to zo seba.
Není tady
Vlaďi je to hrozný, ale život je bohužel hrozný (někdy) tvůj brácha musí být hodně silný a v tom mu musí pomoct hlavně rodina - BUĎTE S NÍM -
Držím palce ať to všichni zvládnete
Není tady
Vlaďko, lidi umírají. Je to nejhorší situace s kterou se člověk může setkat.Možná,že je to dokonce horší než smrt sama.Proto má človek slzy.Teď je ta chvíle.Jiného dělat nemůžeš. Morálně podpořit bratra,jistě, ale s umíráním a smrtí nic nenaděláš.
Není tady
Vladko, zvládneš, přistup k tomu jako ke zkoušce, jako k úkolu, na který máš dost sil. Ty se v člověku dycky najdou. Zhroutit se můžeš kdykoli, ale myslím, že teď u tebe brácha hledá oporu. Zkus tu hrůzu odložit tady, nebo v přírodě a buď mu oporou. Drž se svého srdíčka, napoví ti jak se chovat, co říct. Myslím na tebe...
Není tady
Vlaďko,
napadá mě alternativní medicína, napadá mě léčitel, který dostal již lékaři odepsané pacienty znovu do života, napadá mě žák pana Josefa Zezulky, pan Tomáš Pfeiffer. V léčbě rakoviny mají úspěchy.
Co vy na to?
Upravil(a) Ra (27. 10. 2006 12:22)
Není tady
Ra,
a znáš bližší kontakt, jakýkoliv, aby se hned dalo něco podniknout? Šance je
moc důležitá. Díky za ni.
Není tady
ano, kontakt znám, jenom, co na to Vlaďka, její bratr a jeho žena.
Času mají málo, jak píše.
Není tady
Myslím, že čas už není žádný. Byla jsem za bráchou a doktorka mu řekla, že je to otázka pár dní. Takže bohužel. Nezbývá se než se s tím smířit. Začala jsem uvažovat nad tím, že všechno co se teď u nás děje, musí snad být nějaké tresty za minulé životy. Ne že bych tomu někdy věřila, ale teď jsem ochotná věřit všemu.
Není tady
Tak to je hodně špatný. Pokud to řekli odborníci... na rakovinu je vynikající doktor Andrýsek, ale obávám se, že patrně vzhledem k operaci, je v péči dostatečných odborníků...
je to kruté, ale tohle jde fakt strašně rychle... Vím, že kolegyně snacha trpěla bolestmi hlavy. Zašla k lékaři a zjistili nádor. ty bolesti se objevily z ničeho nic a začaly strašně sílit, proto tam šla. Do tří měsíců byl konec a nikdo nedokázal vůbec nic. Nějaká agresivní forma. Zůstala po ní pětiletá dcera. Jsou to velice bolestivé příběhy, nedokážu si představit ani z malé části jak, osudy. Je mi to moc líto.
Není tady

Vlaďka napsal(a):
Myslím, že čas už není žádný. Byla jsem za bráchou a doktorka mu řekla, že je to otázka pár dní. Takže bohužel. Nezbývá se než se s tím smířit. Začala jsem uvažovat nad tím, že všechno co se teď u nás děje, musí snad být nějaké tresty za minulé životy. Ne že bych tomu někdy věřila, ale teď jsem ochotná věřit všemu.
stratené je len to, čoho sa človek vzdal, alebo neurobil,
Není tady
Vlaďko, udělat nemůžeš asi nic, jenom ho obejmout, nechat vyplakat a nenechat ho samotného.
Není tady
Vlaďko, je to hrozné. Možná se dá ještě něco dělat, možná ne - ne ve smyslu vyléčení. Ale ještě pořád se dá něco dělat - tvůj bratr a rodina jeho manželky máte určitě ještě několik dnů, možná týdnů nebo měsíců, na to, abyste se rozloučili, řekli si všechno důležité, ještě spolu něco prožili. Mnohem horší se mi zdá představa, že se večer pohádáš s manželem, jdete spát, ráno se minete a on se cestou do práce zabije v autě... Jestli budeš mít cestu kolem videopůjčovny, zkus si pustit film "Můj život beze mě". Třeba tam najdeš pár odpovědí.

Judita napsal(a):
........... ještě pořád se dá něco dělat - tvůj bratr a rodina jeho manželky máte určitě ještě několik dnů, možná týdnů nebo měsíců, na to, abyste se rozloučili, řekli si všechno důležité, ještě spolu něco prožili. .....

Není tady
ahoj Vlaďko, přidávám se ke Katafyge, dokud žije nevzdávejte to. Může to být otázka pár dní anebo týdnů anebo taky měsíců.
Zkusila bych alternativní medicínu, léčitele, který dostal již lékaři odepsané pacienty znovu do života. Vrátili se z nemocnice domů umřít, plni nádorů, konkrétně jedna paní co oslavila již 5. výročí.
Asi by mě mrzelo, že jsem to vzdala. Nesmiřujte se již se smrtí. Ještě žije, na pláč času dost...
Není tady
Vladi, dokážu si představit, co prožíváš..jediná rada je být s ní..držet ho a ruku, plakat s ním, prožívat to s ním..protože všechna slova jsou zbytečná, protože ta bolest,co cítí t nedovolí a švagrové být oporou do poslední chvíle..ovídat i s ní...o všem..nejhorší je že člověk neřekne v pravou chvíli, co cítí a pak už je pozdě..měla jsem sestru..byly jsme každá tak jiná...a až umřela jsem zjistila..co všechno jsem ji nestačila říct..co všechno mezi náma zůstalo nevyřčeno..nevyřešeno..nevídali jsme se moc...spíš málo..ale teď není den,kdy bych si na ni nevzpomněla...přes všechny odlišnosti..zájmů, povh..jsem ji nesmírně milovala a nikdy jsem ji to neřekla...i když žila navzdory všem prognozám.dost dlouho..bojovala..ale myslím ,že zkusila bych i ty léčitele...i teď...bude to možná těžké, ale teď je to všechno na Tobě...Ty je musáš držet nad vodou oba...být oporou...i se slzami v očích...já JÍ I VÁM PŘEJU ZÁZRAK...
Není tady