Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 27. 10. 2006 9:59

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Ještě jednou Mayský kalendář a rok 2012

dávam do pozornosti článok na http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=1717

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#2 27. 10. 2006 10:28

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Ještě jednou Mayský kalendář a rok 2012

Znám wink...a moc bych se chtěla roku 2012 dožít. Jsem zvědavá...smile

Není tady

#3 27. 10. 2006 10:44

Marek_
♥♥♥♥♥♥-

Hellga napsal(a):

Znám wink...a moc bych se chtěla roku 2012 dožít. Jsem zvědavá...smile

Keď to naozaj chceš, tak sa dožiješ... wink

Moudrý jedná, aniž zasahuje a učí beze slov. Takto věci povstávají, uvedeny do pohybu a on se od nich neodvrací. Dává jim život, ale nepřivlastňuje si je. Koná, avšak nevytváří závislost. Završuje dílo, aniž si činí nárok na zásluhy.
Poněvadž na ničem neulpívá, nikdo mu nic nemůže vzít.

Není tady

#4 19. 6. 2007 11:41

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Další zajímavé články k tématu ze stejného serveru - zejména 3. část...

Tohle je taky velice zajímavé...

Upravil(a) Andromeda (19. 6. 2007 13:30)

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#5 19. 6. 2007 13:42

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#6 12. 12. 2007 20:58

Ra
♥♥♥♥♥--

taky přikládám další článek
http://www.novinky.cz/clanek/128773-hro … i-let.html

hjarta

Není tady

#7 13. 12. 2007 11:28

BB
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

http://www.novyvek.com/news.php

Možná koukám špatně, ale co s tím má společného levná dovolená na Ukrajině nebo letenky do Austrálie a další obchody ???   va  va  va

BB

Není tady

#8 9. 7. 2008 11:35

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#9 9. 7. 2008 11:57

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Andy, z toho jsem na větvi, nevím, co si o tom mám myslet???????

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#10 9. 7. 2008 12:09

lueta
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

lueta napsal(a):

Možná koukám špatně, ale co s tím má společného levná dovolená na Ukrajině nebo letenky do Austrálie a další obchody ???   va  va  va

BB jsem z toho sama jelen. Na těhle stránkách bylo něco jiného.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#11 9. 7. 2008 12:59

dodo
♥♥♥----
Místo: Královéhradecký kraj

no, a pak že máme dost  času .... :-/

Není tady

#12 9. 7. 2008 13:16

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Regina napsal(a):

Regi, krásný na tom je, že si můžeš myslet co chceš wink

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#13 9. 7. 2008 13:20

dodo
♥♥♥----

Proroctví maka - šamana Atuka-hé (1997)
Rok olověného spánku

S indiánským šamanem Atuka-hé hovořil v Paraguaji roku 1997 spisovatel Ray Nolan, který se zmínil o obavách z možného pádu asteroidu nebo komety na Zemi.

„Ne, já cítím, co si myslíš. Mnozí sice vidí takový konec, jako ty, ale to nepřijde! To jen olověný spánek se pokládá na svět. Šedý a matný.

Bílí lidé jsou unavení, už na nic víc nevěří, anebo zaslepeni jinými věří v něco, co je falešné. Chytří, ale otupělí lidé. Jen mládež je živá a směje se starým. Všechno přežívá v šedi, jako v polospánku.

Vidím tam špatné počasí, vichřice a led. A vodu, ještě dříve, než přijde první zeleň. Hodně, hodně vody. Páchne a pár lidí se utopí; ne mnoho, jen pár. Myslím, že mezi nimi jsou děti - ještě velmi malé. Také tam, kde spadnou z nebe stříbrní ptáci, letadla bělochů, budou umírat děti. Jednou je to 17 najednou.

Několik malých, ale i tři velká letadla s mnoha lidmi uvnitř vidím padat. Jedno těsně u města, poblíž široké silnice. Tam zemře 17 dětí. A hodně dospělých. Někteří nejsou hned mrtví a křičí o pomoc. Mají hroznou smrt, ubožáci! Jiné letadlo je rozervané, když ho zasáhne nějaký blesk. Hodně ohně, jedna ze žen v letadle má obvaz nebo světlou pásku na paži, něco bílého z látky, ano, je to asi obvaz - také ona zahyne. Je obézní. Dost obézní a hodně mluví v nějaké hale. Ve zdravé ruce nese těžkou modrou tašku.

Pak se bílý muži přiblíží okamžik, který vás udělá ubožejšími než jsme my. Uvidíš to - dva nebo třikrát se to stane v malém, a potom přijde šok. Vidím mince, taví se, hořící bankovky v rukou nesčetných lidí. Budou mít malou hodnotu ty peníze, pořád menší a nikdo se od nich nebude chtít odtrhnout. To je zvláštní. Oplakáváte peníze a nevidíte ovoce na stromech! Vidíš, že mi to připadá směšné, ale mnozí budou plakat. Mnohé bude jinak s penězi, to vám sice zůstane, ale bude to nový začátek, který mnohé srazí do neštěstí. Všechno bude značně jiné ... hodně jiné ... ale teprve koncem roku.

Ten vlídný muž s šibalským pohledem v pěkném bílém obleku, váš boží muž, kašle a je churavý. Ten muž potřebuje hodně síly. Trpí závratí v hlavě, ale neříká o tom nikomu. Někdo by mu musel položit ruku na čelo, ale on to asi nechce. Opravdu potřebuje sílu. Je příliš sláb, aby se tomu mohl postavit. Myslím, že ten boj prohraje - je unavený. Potom přijdou černé kalhoty - jen dva, tři roky, pak i on je poznačen. Jeho otec mu šil ty kalhoty, myslím. Nový svatý muž má pozoruhodné obočí ...

A zase vidím hodně vody. Žádné klidné, ale burácející vody. Koncem léta, pak oheň a dým, nedaleko od bouřlivého pobřeží. Všechno hoří. Všude. Dva týdny dlouho to hoří, tam, kde beztak rostou jen suché stromy a všechno je hnědé. Týden nebo několik dnů předtím exploduje někde daleko odtamtud obrovské auto, ale to je jen znamení. Pak přijde ten dlouhý požár.

Než církevní muž bělochů zemře, rozlomí se obrovská zeď.

Dva další zemřou ve stejném ročním období. Vidím stovky jít za nějakou rakví, modlí se a truchlí nad něčí nečekanou smrtí. Byl obtloustlý, dobře živený, ale tu tvář neznám. Zemře z jednoho týdne na druhý. Jeho žena je menší, také drobnější. Nemá dobré oči. Až se to stane, budeš vědět, o kom mluvím. Neznám ji.

Až Bombero (duch ovzduší) začne zametat Evropu, už chladnou a šedivou, přijde na mnohé olověný spánek. Vidím ty lidi tupě hledět před sebe, bezmocné, omráčené. Žádná krev nebo války, ne, jen beznaděj, kterou jsou ti běloši naplněni. Tři roky.

Pak přijde jiný Bombero, stejně tak mocný, a ten zavíří všemi. Budou mrtví, ale i nové probuzení. Blýská se. Vidím tisíce blesků v tento čas. Jako když dopadá sluneční světlo na zrcadlo. Takové blesky jsou to, ne bouřka. Jsou jako bodnutí do srdcí zklamaných lidí. Mnozí ztratili víru v dobro. Tenhle Bombero není žádná pravá bouře, vnímám ho jako vír, který se chopí lidí. Ano, jako vír, který všechno zpřevrací a vytváří nové. Co jsi právě řekl, bílý muži, se ale nestane. Nevidím žádnou ohnivou kouli padající z nebe, žádnou zemi propadnout se do moře. Ale hodně utrpení a zklamání. Ubozí lidé tam, kde nosí teplé čepice z kožešin.

V Evropě to začne, až poslední zralý citron v mé zahradě spadne se stromu (v Paraguaji asi v říjnu). Žádné pěkné časy, jistě ne, ale žádná ohnivá koule z nebe nespadne. V ten čas se hodně mluví o úmrtí jednoho muže. Pak přijdou tři hubená léta pro bělochy.

Už nevidím žádné další obrazy bílý muži. Chceš to doopravdy všechno napsat do knihy?“

Atuka-hé se unaveně usmál. Pak se trochu vzpřímil a šel se věnovat svým vnukům, kteří si pár metrů odtud ve stínu mangovníku hráli na písku…

Tento článek byl převzat z WM magazínu ( http://www.mwm.cz ) se souhlasem autorů.

Není tady

#14 9. 7. 2008 13:21

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Andromeda napsal(a):

Regina napsal(a):

Regi, krásný na tom je, že si můžeš myslet co chceš wink

No a nebo tak.  stolt

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#15 9. 7. 2008 16:54

dodo
♥♥♥----

BB napsal(a):

lueta napsal(a):

Na levé straně jsou přeci odkazy na Mayský kalendář, atd.

Není tady

#16 9. 7. 2008 20:41

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Jako jedna z duchen si dovolím pravit: NENÍ TŘEBA SE ZLÉHO BÁT smile
Nikdo z nás neví, jak to původní počtář myslel a kdy je vlastně ten rok 2012. Přiletí Numiru? Nemesis? 10. planeta? Obrátí se fáze zemské osy? Přiletí mimozemšťané s anténkou v prcině? Zrecikluje se Matička Země, ostatně, jak to již několikrát udělala? (jako když babička hněte těsto- ta horní strana dovnitř a tak ještě několikrát).
Přece jen, jsme VÍCE NEŽ JEN TOTO HMOTNÉ TĚLO, jsme duchové ve hmotných schránkách, opět použiji slova klasika: "jste bohové."
(omlouvám se, ale nějak si lítám a je mi to šuma, kdy bude recyklace big_smilebig_smilebig_smile )

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#17 19. 7. 2008 15:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Čau, zdraví duhá z Duchen lol Mně se ten článek, co sem dala Méďa líbil - dokud jsme nezjistila, že na příslušnou úroveň nás má mrsknout Zlatý úsvit....nějak k němu ne a ne najít důvěru hmm
Ale to proroctví, to je zajímavý! I když Jan Pavel neumřel v r.97 a naopak, umřela princezna Diana (kterou neviděl) stejně je to zajímavý.
Bombero nás patrně skutečně navštívil - prý se dle Pogačnika naprosto změnila energetická situace země - ale to teda neplatilo jen pro bělochy vissla
No a teď nás Bombero hezky navštěvuje pravidelně, že....(ten opravdovej, myslím) lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#18 19. 7. 2008 21:07

dodo
♥♥♥----

lupina montana napsal(a):

Čau, zdraví duhá z Duchen lol Mně se ten článek, co sem dala Méďa líbil - dokud jsme nezjistila, že na příslušnou úroveň nás má mrsknout Zlatý úsvit....nějak k němu ne a ne najít důvěru hmm
Ale to proroctví, to je zajímavý! I když Jan Pavel neumřel v r.97 a naopak, umřela princezna Diana (kterou neviděl) stejně je to zajímavý.
Bombero nás patrně skutečně navštívil - prý se dle Pogačnika naprosto změnila energetická situace země - ale to teda neplatilo jen pro bělochy vissla
No a teď nás Bombero hezky navštěvuje pravidelně, že....(ten opravdovej, myslím) lol

No, asi blbě čtu - ale kde vidíš, že to proroctví uvádí, že Jan Pavel zemřel v r. 97, Vždyť  tam žádné roky nejsou dané ??

Není tady

#19 19. 7. 2008 21:39

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No, to proroctví je pro rok 97, ne? smile
a ne že umřel, ale že MĚL umřít - dle toho proroctví "Ten vlídný muž s šibalským pohledem v pěkném bílém obleku, váš boží muž, kašle a je churavý. Ten muž potřebuje hodně síly. Trpí závratí v hlavě, ale neříká o tom nikomu. Někdo by mu musel položit ruku na čelo, ale on to asi nechce. Opravdu potřebuje sílu. Je příliš sláb, aby se tomu mohl postavit. Myslím, že ten boj prohraje - je unavený."
Kdo jiný by to byl - vlídný muž s šibalským pohledem - náš boží muž....? gloria

Možná je pro rok 1998 - podle toho, že "rok olověného spánku" začne, až "poslední zralý citron v mé zahradě spadne se stromu (v Paraguaji asi v říjnu). "

Není tady

#20 20. 7. 2008 10:14

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

"Ten vlídný muž s šibalským pohledem v pěkném bílém obleku, váš boží muž, kašle a je churavý. Ten muž potřebuje hodně síly. Trpí závratí v hlavě, ale neříká o tom nikomu. Někdo by mu musel položit ruku na čelo, ale on to asi nechce. Opravdu potřebuje sílu. Je příliš sláb, aby se tomu mohl postavit. Myslím, že ten boj prohraje - je unavený."

Musím hned napsat, co mě napadlo, když jsem si přečetla tohle proroctví gloria Takže...co když vůbec nejde o jeho smrt? Závrať v hlavě, churavění,...to může klidně znamenat jakousi zabedněnost církve. Podle toho, co ve Vatikánu občas vysmyslí, to vypadá, jak kdyby spadli z Marsu. To, že nemá dost síly na to, aby mu někdo položil ruku na čelo, může být právě jeho (i celé církve) strach připustit k sobě intuici, připustit si skutečnost, strach ze ztráty moci... A co se děje? Církev slábne a churaví. Podle mě se lidé opravdu pomaličku obrací k sobě, hledají boha jinde, než v klášterech... Stačí se podívat do knihkupectví do oddílu duchovna, na internet na hromadu seminářů a všeho možného po celém světě.
Takže toť můj názor big_smile

Upravil(a) Lúthien (20. 7. 2008 10:15)

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#21 20. 7. 2008 11:17

dodo
♥♥♥----

No, to proroctví je pro rok 97, ne? smile
a ne že umřel, ale že MĚL umřít - dle toho proroctví "Ten vlídný muž s šibalským pohledem v pěkném bílém obleku, váš boží muž, kašle a je churavý. Ten muž potřebuje hodně síly. Trpí závratí v hlavě, ale neříká o tom nikomu. Někdo by mu musel položit ruku na čelo, ale on to asi nechce. Opravdu potřebuje sílu. Je příliš sláb, aby se tomu mohl postavit. Myslím, že ten boj prohraje - je unavený."
Kdo jiný by to byl - vlídný muž s šibalským pohledem - náš boží muž....? gloria

Možná je pro rok 1998 - podle toho, že "rok olověného spánku" začne, až "poslední zralý citron v mé zahradě spadne se stromu (v Paraguaji asi v říjnu). "

A proč jsi pochopila, že to je pro rok 1997? Nebo vůbec pro nějaký  konkrétní rok? (Nevznikají náhodou právě takhle informační šumy?)smile

Není tady

#22 20. 7. 2008 18:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

dodo napsal(a):

Rok olověného spánku

S indiánským šamanem Atuka-hé hovořil v Paraguaji roku 1997...

Všechno bude značně jiné ... hodně jiné ... ale teprve koncem roku...(takže asi r.1998)
V Evropě to začne, až poslední zralý citron v mé zahradě spadne se stromu (v Paraguaji asi v říjnu)...Pak přijdou tři hubená léta pro bělochy( takže nejspíš do r.2000)....

smile

Není tady

#23 20. 7. 2008 20:49

dodo
♥♥♥----

dodo napsal(a):

Rok olověného spánku

S indiánským šamanem Atuka-hé hovořil v Paraguaji roku 1997...

Všechno bude značně jiné ... hodně jiné ... ale teprve koncem roku...(takže asi r.1998)
V Evropě to začne, až poslední zralý citron v mé zahradě spadne se stromu (v Paraguaji asi v říjnu)...Pak přijdou tři hubená léta pro bělochy( takže nejspíš do r.2000)....

smile

Lupi, podle mě tam roky nejsou vůbec dané, akorát to, že s ním mluvil v r. 1997, ale pak.... slovo PAK nemusí znamet bezprostředně v následujícím roce.....   No, to je jedno, to nebudeme rozebírat smile Jisté je, že se něco chystá  a nebude to legrace ...

Není tady

#24 21. 7. 2008 11:59

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Před rokem jsem objevila, že se něco očekává od roku 2012. Od té doby jsem objevila takovou spoustu materiálů k roku 2012, jsem překvapena, kolik lidí se tomuto tématu věnuje a kolik informací lze nalézt.

Nevím, jak moc tomu mám věřit. Ale mám dojem, že náš svět někam směřuje a něco že se musí stát. Takto dále se život vyvíjet nemůže - tedy podle mne. Pořád spotřebováváme, vývoj se zrychluje ( dříve proběhla celá staletí aniž se něco objevilo a nyní dnes koupený mobil je zítra zastaralý, pc v záruce již zastaralé...), módní trendy nevydrží ani sezónu atd.

Lidé se odcizují, ztrácí přirozený kontakt, jsou izolovanější. Takže přechod na jinou hladinu bytí by byl záhoden.
Uvidíme co nás bude čekat.

připojuji pár linků, které mě zaujaly ohledně 2012:
video (5 dílů, v angličtině)

http://www.youtube.com/watch?v=4Y4EiFeTQ3s

http://architektivesmiru.wgz.cz/konec-sveta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí