27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, je mne dost trapně se takto ptát, ale nemám na koupi nové soupravy. Neporadíte někdo, kde by lo sehnat jakoby pouité (děti co si nehrají?). Kdy jsem viděla ty ceny, tak nato váně nemám. Mne ale zajímá pouze holčičí verze anebo stavění domů či hospodářský dvůr. Auta, bagry a pod. ji neberou.
Máme doma pouze malou krabičku s domečkem a holka začíná snít o něčem větím a já bych ji samozřejmě chtěla udělat radost.Děkuji za rady.
Není tady
Evelin, odkud jsi?
Není tady
Praga....
Není tady
Evelin, jsme na tom stejně. U jsem si dávala do Avíza i inzerát, kdo prodá starí,u nepouívané Lego, i neúplné. Taky mám holčičku(4) a straně jí to začlo bavit, ale ty ceny!
Není tady
Evelin, tak Praha je super. Děti velký, vnoučata doufám v nedohlednu a lego v krabicích se nám válí na půdičce. Poli mi SZ na sebe kontakt, já se ti ozvu.
Není tady
Svas napsal(a):
Evelin, tak Praha je super. Děti velký, vnoučata doufám v nedohlednu a lego v krabicích se nám válí na půdičce. Poli mi SZ na sebe kontakt, já se ti ozvu.
Moc děkuji, chce se mne radostí brečet. Já sice měla od vagrových holčičí-barbie a lego a panenky odloené u babičky (otce dítěte), ale té se něchtělo čekat, a holka doroste a prostě to vyhodila!
Nějakou symbolickou cenu dohromady dám. Máme bohuel otce neplatiče, tak za 10 let ivota holky jsem neviděla ani czk a ijeme hodně skromně.
Kontakt posílám na mail.
Předem děkuji-u jenom ochota vůbec pomoci mne dojímá.
Evelin
Upravil(a) Evelin (27. 10. 2006 11:38)
Není tady
Holky, já jsem koupila u vietnamců stavebnici, která vypadá jako lego a dá s origo Legem kompletovat. Zkuste se kouknout k nim. Byl to patrový domek, 4 figurky, 4 koníci, vůz, papouch, palmy, slunečníky a kytky na balkon a to ve za 300. Origo podobný stojí kolem 900.
Taky měli přístav s policejní lodí, figurky policajtů, dům nebo dinosaurus červený, z kterého se dá poskládat jetě něco jiného.
Není tady
a co na www.mimibazar.cz ? tam s eprodávaj hodně i samostatné kostičky.mrkněte tam,třeba něco objevíte .
Není tady
moninda napsal(a):
a co na www.mimibazar.cz ? tam s eprodávaj hodně i samostatné kostičky.mrkněte tam,třeba něco objevíte .
Děkuji, tak na těchto stránkách jsem ztrávila prosím pěkně 3 hod, ve prohlédla a u si něco pro dítě i objednala a i pro sebe, pohankový poltářek a ne dítě vyroste, budu na nich "doma".
Díky taky za typ u vietnamců, to by mne nenapadlo. KDysi jsem před Vánoci chodila do trnice-Ph 8, byl tam obchod s hračkami cca o půlku levnějími - velký prostor, musel se najít. ALe ted přez den nemohu tak jsem tam u, no , leta nebyla. Taky tam byl jinde-slevněné hračky-hrací soupravy od Moby-ho, ale ta pani u tam není.To je u víc ne 7-8 let. Jene tou dobou malá byla malá a těch pár Duplo ji stačilo. DOdnes máme moby stolek-hrací-kreslící-modelovací.atd a ten byl taky ve slevě.
A vůbec NEJVIC díky Svas, posílám jí andílka pro těstí a ochranu, koda e neumím vkládat obrázky.
Není tady
Darja70 napsal(a):
Holky, já jsem koupila u vietnamců stavebnici, která vypadá jako lego a dá s origo Legem kompletovat. Zkuste se kouknout k nim. Byl to patrový domek, 4 figurky, 4 koníci, vůz, papouch, palmy, slunečníky a kytky na balkon a to ve za 300. Origo podobný stojí kolem 900.
Taky měli přístav s policejní lodí, figurky policajtů, dům nebo dinosaurus červený, z kterého se dá poskládat jetě něco jiného.
Jestli myslíme to samé, tak se ta stavebnice jmenuje Brick a my jí koupili v normálním hračkářství. Dá se kompletovat s Legem, mají policejní stanici, pobření hlídku, vojenský kasárna, několik domků, piráty atd. Hodně lidí nás varovalo, e ty kostičky na sebe nepasujou, ale není to pravda, u tuhle značku kupujeme několik roků a děti si moc vyhrajou. Ceny jsou kolem 400 Kč. Je to celkem povedená napodobenina Lega a dítě na značku stejně nekouká....
Není tady
Tak to děkuju za tip: nikdy by mě nenapadlo, e to pasuje
zkuste mrknou na: http://www.lampshracky.cz/brick/brick.htm
Není tady
dusička napsal(a):
Tak to děkuju za tip: nikdy by mě nenapadlo, e to pasuje
zkuste mrknou na: http://www.lampshracky.cz/brick/brick.htm
Koukla jsem tam ale neda se to nijak objednat.
Jinak jetse na Akru toho dost prodavaji,kouknete tam.
Upravil(a) suzy (31. 10. 2006 16:39)
Není tady
Holky, díky moc za typy. Můj malej kluk(3,5 roku) "psal" nedávno Jeíkovi a přál si také hrad z lega, keyboard z mikrofonem, sadu bicích, koně,....Tak jsem taky přemýlela, kde na to vzít. Díky moc za typy. :-)
Není tady
V Prahe je sekac s legom, na Zizkove, niekde na Slavíkovej, ale ako pozeram tak sa presunuli asi do Nusli, pozri na http://www.legacek.cz/ to su ich stranky a je tam aj bazar. Ten mavali aj priamo v obchode (kamennom). Maju aj zlavy a ked nakupis za urcitu sumu tak dostanes karticku na 5-10% zlavu pri dalsich nakupoch.
Upravil(a) Oxi (1. 11. 2006 9:26)
Není tady
Bazar lega je také na Praze 7, dvě ulice od Holeovické trnice, přímo proti prodejně
Delvita. Otevřeno myslím pouze ve vední dny.
Není tady
Ta stavebnice Brick mě taky zaujala... ale napadá mě, není to nejak moc levný?
Odpovídá to vem normám???? Není to zdravý kodlivý?
Taky uvauju o legu pro syna a kdy vidím ty palby, tak mě přechází nadení... stejně mu nakonec něco koupím.. anebo zaúkoluju babičky.
Není tady