Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 27. 10. 2006 9:53

Evelin
♥♥♥♥---

Lego - dá se někde sehnat "second hand"?

Ahoj, je mne dost trapně se takto ptát, ale nemám na koupi nové soupravy. Neporadíte někdo, kde by šlo sehnat jakoby použité (děti co si nehrají?). Když jsem viděla ty ceny, tak nato vážně nemám. Mne ale zajímá pouze holčičí verze anebo stavění domů či hospodářský dvůr. Auta, bagry a pod. ji neberou.
Máme doma pouze malou krabičku s domečkem a holka začíná snít o něčem větším a já bych ji samozřejmě chtěla udělat radost.Děkuji za rady.

Není tady

#2 27. 10. 2006 10:24

Svas
♥♥♥♥♥--

Re: Lego - dá se někde sehnat "second hand"?

Evelin, odkud jsi?

Není tady

#3 27. 10. 2006 10:50

Evelin
♥♥♥♥---

Praga....

Není tady

#4 27. 10. 2006 10:53

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Evelin, jsme na tom stejně. Už jsem si dávala do Avíza i inzerát, kdo prodá starší,už nepoužívané Lego, i neúplné. Taky mám holčičku(4) a strašně jí to začlo bavit, ale ty ceny!

Není tady

#5 27. 10. 2006 10:58

Svas
♥♥♥♥♥--

Evelin, tak Praha je super. Děti velký, vnoučata doufám v nedohlednu a lego v krabicích se nám válí na půdičce. Pošli mi SZ na sebe kontakt, já se ti ozvu.

Není tady

#6 27. 10. 2006 11:36

Evelin
♥♥♥♥---

Svas napsal(a):

Evelin, tak Praha je super. Děti velký, vnoučata doufám v nedohlednu a lego v krabicích se nám válí na půdičce. Pošli mi SZ na sebe kontakt, já se ti ozvu.

Moc děkuji, chce se mne radostí brečet. Já sice měla od švagrových holčičí-barbie a lego a panenky odložené u babičky (otce dítěte), ale té se něchtělo čekat, až holka doroste a prostě to vyhodila!
Nějakou symbolickou cenu dohromady dám. Máme bohužel otce neplatiče, tak za 10 let života holky jsem neviděla ani czk a žijeme hodně skromně.
Kontakt posílám na mail.
Předem děkuji-už jenom ochota vůbec pomoci mne dojímá.
Evelin

Upravil(a) Evelin (27. 10. 2006 11:38)

Není tady

#7 27. 10. 2006 12:02

Darja70
♥♥♥♥---

Holky, já jsem koupila u vietnamců stavebnici, která vypadá jako lego a dá s origoš Legem kompletovat. Zkuste se kouknout k nim. Byl to patrový domek, 4 figurky, 4 koníci, vůz, papouch, palmy, slunečníky a kytky na balkon a to vše za 300. Origoš podobný stojí kolem 900.
Taky měli přístav s policejní lodí, figurky policajtů, dům nebo dinosaurus červený, z kterého se dá poskládat ještě něco jiného.

Není tady

#8 27. 10. 2006 13:32

moninda
♥------

a co na www.mimibazar.cz ? tam s eprodávaj hodně i samostatné kostičky.mrkněte tam,třeba něco objevíte .

Není tady

#9 27. 10. 2006 21:55

Evelin
♥♥♥♥---

moninda napsal(a):

a co na www.mimibazar.cz ? tam s eprodávaj hodně i samostatné kostičky.mrkněte tam,třeba něco objevíte .

Děkuji, tak na těchto stránkách jsem ztrávila prosím pěkně 3 hod, vše prohlédla a už si něco pro dítě i objednala a i pro sebe, pohankový polštářek a než dítě vyroste, budu na nich "doma".
Díky taky za typ u vietnamců, to by mne nenapadlo. KDysi jsem před Vánoci chodila do tržnice-Ph 8, byl tam obchod s hračkami cca o půlku levnějšími - velký prostor, musel se najít. ALe ted přez den nemohu tak jsem tam už, no , leta nebyla. Taky tam byl jinde-slevněné hračky-hrací soupravy od Moby-ho, ale ta pani už tam není.To je už víc než 7-8 let. Jenže tou dobou malá byla malá a těch pár Duplo ji stačilo. DOdnes máme moby stolek-hrací-kreslící-modelovací.atd a ten byl taky ve slevě.
A vůbec NEJVIC díky Svas, posílám jí andílka pro štěstí a ochranu, škoda že neumím vkládat obrázky.

Není tady

#10 27. 10. 2006 22:25

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Darja70 napsal(a):

Holky, já jsem koupila u vietnamců stavebnici, která vypadá jako lego a dá s origoš Legem kompletovat. Zkuste se kouknout k nim. Byl to patrový domek, 4 figurky, 4 koníci, vůz, papouch, palmy, slunečníky a kytky na balkon a to vše za 300. Origoš podobný stojí kolem 900.
Taky měli přístav s policejní lodí, figurky policajtů, dům nebo dinosaurus červený, z kterého se dá poskládat ještě něco jiného.

Jestli myslíme to samé, tak se ta stavebnice jmenuje Brick a my jí koupili v normálním hračkářství. Dá se kompletovat s Legem, mají policejní stanici, pobřežní hlídku, vojenský kasárna, několik domků, piráty atd. Hodně lidí nás varovalo, že ty kostičky na sebe nepasujou, ale není to pravda, už tuhle značku kupujeme několik roků a děti si moc vyhrajou. Ceny jsou kolem 400 Kč. Je to celkem povedená napodobenina Lega a dítě na značku stejně nekouká....

Iveta X

Není tady

#11 31. 10. 2006 16:19

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tak to děkuju za tip: nikdy by mě nenapadlo, že to pasuje
zkuste mrknou na: http://www.lampshracky.cz/brick/brick.htm

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#12 31. 10. 2006 16:38

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

dusička napsal(a):

Tak to děkuju za tip: nikdy by mě nenapadlo, že to pasuje
zkuste mrknou na: http://www.lampshracky.cz/brick/brick.htm

Koukla jsem tam ale neda se to nijak objednat.

Jinak jetse na Akru toho dost prodavaji,kouknete tam.

Upravil(a) suzy (31. 10. 2006 16:39)

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#13 1. 11. 2006 8:34

Beruna
♥♥♥----

Holky, díky moc za typy. Můj malej kluk(3,5 roku) "psal" nedávno Ježíškovi a přál si také hrad z lega, keyboard z mikrofonem, sadu bicích, koně,....Tak jsem taky přemýšlela, kde na to vzít. Díky moc za typy. :-)

Není tady

#14 1. 11. 2006 8:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

V Prahe je sekac s legom, na Zizkove, niekde na Slavíkovej, ale ako pozeram tak sa presunuli asi do Nusli, pozri na http://www.legacek.cz/ to su ich stranky a je tam aj bazar. Ten mavali aj priamo v obchode (kamennom). Maju aj zlavy a ked nakupis za urcitu sumu tak dostanes karticku na 5-10% zlavu pri dalsich nakupoch.

Upravil(a) Oxi (1. 11. 2006 9:26)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#15 1. 11. 2006 8:50

Kido12
♥♥♥♥---

Bazar lega je také na Praze 7, dvě ulice od Holešovické tržnice, přímo proti prodejně
Delvita. Otevřeno myslím pouze ve všední dny.

Není tady

#16 1. 11. 2006 10:11

annemarie
♥♥♥♥---

Ta stavebnice Brick mě taky zaujala... ale napadá mě, není to nejak moc levný?
Odpovídá to všem normám???? Není to zdravý škodlivý?

Taky uvažuju o legu pro syna a když vidím ty palby, tak mě přechází nadšení... stejně mu nakonec něco koupím.. anebo zaúkoluju babičky.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí