Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 4. 12. 2006 17:12

aluschka
♥♥♥♥---

Re: Stále mi chybí opravdová kamarádka

Ahoj Evčo,
dcera se jmenuje Pavlínka. Letos budou Vánoce poprvé "bez Ježíška". Asi před dvěma měsíci jsme šli s pravdou ven. No, nejdříve nám nevěřila, nechápala, jak by se jinak ty dárky mohly pod stromeček dostat. Ale pak si to nechala vysvětlit a vzala to v pohodě.
Jsem náhodou docela ráda, že zatím sníh není, protože tady je ho vždycky hodně. Navíc ještě kočárkujeme, takže je nám sníh spíš na obtíž. A co cukroví? Pečeš?

Není tady

#27 4. 12. 2006 23:15

angala
♥♥♥----

ahoj ráda bych se zapojila do vaší debaty,snažila jsem si to vše pročíst,ale zapamaovat to je už horší,já mám skro 12 letou dceru  1 SLEČNU JE MI 32 LET A JSEM NA MD  A ŘEKNU VÁM OPRAVDU SI TO UŽÍVÁM,ALE BÝT JEN S DĚTMI TO TAKY NEJDE,MANŽEL JE STÁLE V PRÁCI,ABY JSME SE MĚLI ASPON TAK JAK ,KDYŽ JSME DĚLALI OBA DVA A JÁ NAŠLA TUHLE STRÁNKU,TAK JESTLI MĚ PŘÍJMETE MEZI SEBE BUDU RÁDA

Není tady

#28 5. 12. 2006 14:02

evča71
♥------

Ahoj Aluschko,
náš my jsme dětem zatím neprozradili, že dárky nenosí Ježíšek .Davídek ovšem stejně něco tuší a letos se rozhodl, že Ježíška vyzkouší ,jestli zazvoní i když tatínek bude pořád v pokoji a nehne se na krok.Cukroví budu péct, ale jen trošku. U nás peče hodně babička, ale bydlíme daleko a tak upeču jen pár druhů, abychom měli na Štědrý den.A co ty ?
Odkud jsi když je u vás bývá hodně sněhu?

Není tady

#29 5. 12. 2006 14:11

evča71
♥------

Angalo ahoj, odkud jsi?Ty jsi doma na mateřské s malou slečnou a jednu už máš 12 letou?A jak se jmenují?

Není tady

#30 5. 12. 2006 14:18

aluschka
♥♥♥♥---

Angalo, vítám Tě mezi nás!!!!

Evčo, loni jsem cukroví koupila, Dan byl ještě malej a času moc nebylo. Ale letos něco málo upeču, u nás se cukroví stejně moc nejí. Sice jsme docela na sladký, ale když je to pořád na očích, tak si nikdo nebere. Pavlínka má nejradši vanilkový rohlíčky, tak je upeču, ještě dělám takový celozrnný pracny, ty mají taky úspěch. Ale třeba linecký u nás nejde na odbyt vůbec.
Jo, jsem z Liberce, takže hory všude kolem, sněhu většinou dost. Ale moc ho nemusím, takže za tohle téměř jarní počasí jsem docela vděčná. Ty jsi z Prahy? Kde tam bydlíš?

Není tady

#31 5. 12. 2006 15:28

evča71
♥------

Aluschko, jsem z Prahy.Bydlíme u Letné. Tady není zima nic příjemného, vlastně od října do dubna je počasí pořád stejné.Je pošmourné, uplakané počasí.Občas napadne do rána trochu sněhu a odpoledne je z něj břečka.Taky bych se na zimu odstěhovala nejraději někam na jih, ale na horách je krásně.Když máte sjezdovky za rohem chodíte lyžovat?

Není tady

#32 5. 12. 2006 17:18

angala
♥♥♥----

AHOJ -JSEM Z TRUTNOVA MALÁ SE JMENUJE DAGMAR A VELKÁ DOMINIKA A JSEM NA MATEŘSKÉ A MOC SI TO UŽÍVÁM,TED JSEM ČETLA,ŽE JSI Z PRAHY EVI ,NO MI JSME Z HOR A KDYŽ JEDEME DO PRAHY ZA ZNÁMÍMA TAK JSME UPLNĚ NADŠENÝ,ALE 3 DNY A STAČÍ TO

Není tady

#33 5. 12. 2006 19:39

Lucus27
♥------

aluschka napsal(a):

Ahoj, hledám opravdovou kamarádku, třeba jen na dopisování. Jsem na MD, manžel je často v práci a mně chybí spřízněná dušička na popovídání, společné řešení problémů a tak. Budu se těšit na odpovědi!!!

ahoj Aluschko, ja se jmenuju Lucka je mi 27 let, bydlela jsem v Karvine, nez jsme se rozhodly si s pritelem poridit vlastni bydleni a jina moznost nebyla nez-cizina. Jsme v severnim Irsku uz 3 roky, ale urcite chceme domu do Cech. Pred tremi tydny se mi tady narodila krasna a zdrava dcera Misenka, ktera nebyla v planu, ale nelituju. jsem stastna.Jsem na materske dovolene, pokud tomu lze rikat dovolena;) a pritel je vetsinou v praci, proto jsem velmi stastna, kdyz si muzu s nekym popovidat, proto me zaujal tvuj inzerat, pokud budes mit zajem o mou osobu na popovidani urcite napis, i kdyz jsem mama, jsem docela prastena. PS. okud ti nejakou dobu nenapisu, tapu jak na to, jsem trochu zmetena, ale polepsim sa!

Není tady

#34 6. 12. 2006 17:40

evča71
♥------

Ahoj holky, byl u vás Mikuláš? U nás letos nadělil za okno.Minulý rok u nás byl a Verunka o něm mluvila ještě  v létě, takže jsme ho letos domů nepozvali.U Verunky ve školce Mikuláš dětem nadělil dobroty, takže byla spokojená i tak.A co vy, neodnesl vaše děti čert?

Není tady

#35 7. 12. 2006 10:17

angala
♥♥♥----

letos u nás byl čert jen za oknem,malá je moc malá a velká je moc velká tak počítám až za dva roky,ale koukala jsem z okna ,mám totiž moc ráda ,když choděj nejsou opilí a hrajou to pro ty děti pěkně

Není tady

#36 7. 12. 2006 21:53

aluschka
♥♥♥♥---

Ahoj holky, všechny Vás moc zdravím!!!!!
Nějak nestíhám, takže jen krátce. U nás doma Mikuláš nebyl. Pavlínka měli něco ve škole a odpoledne jsme šli na náměstí, kde je každý rok akce pro děti.

Lucus - jak se bydlí v Irsku? Co tam děláte za práci?

Není tady

#37 10. 5. 2007 14:13

milca
♥------

Ahojky
Nedávno jsme se přistěhovali na Prahu 10. Jsem v šestém měsíci těhotenství  a hledám kamarádku na povídání, kafčo, chození po obchodech,
na procházky atd..Taťku máme stále v práci a nám je smutno. Budu ráda, když se ozvete.
Milčadudlik

Není tady

#38 10. 5. 2007 14:23

milca
♥------

aluschka napsal(a):

Ahoj, hledám opravdovou kamarádku, třeba jen na dopisování. Jsem na MD, manžel je často v práci a mně chybí spřízněná dušička na popovídání, společné řešení problémů a tak. Budu se těšit na odpovědi!!!

Také hledám kamarádku , miminko zatím čekám. Kdyžtak mi napiš.
Milčasmile

Není tady

#39 8. 8. 2008 7:36

valeo
♥------

ahojky jsem z Brna

Není tady

#40 22. 10. 2008 8:58

Nena
♥♥-----
Místo: Boskovice

můžu se taky vetřít ? godlike

Narodíš se jen jednou , zemřeš jen jednou ,ale žiješ celý svůj život ! reta
www.neena.estranky.cz

Není tady

#41 4. 11. 2008 11:35

Barusja
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Plzeň

Ahoj,
také se hlásím do klubu. Je mi 30. Ondrovi je 5,5 roku. S kamarádkami jsem na tom dost bleděsad. Martinko, jak se snáší kluci, když je mezi nima takový rozdíl? Asi na tom budu podobněwink

Není tady

#42 10. 11. 2008 13:19

aluschka
♥♥♥♥---

Ahoj, dlouho jsem na Babinetu nebyla a koukám, že trošku ožila moje diskuze:-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí