Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 26. 10. 2006 21:47

aluschka
♥♥♥♥---

Stále mi chybí opravdová kamarádka

Ahoj, hledám opravdovou kamarádku, třeba jen na dopisování. Jsem na MD, manžel je často v práci a mně chybí spřízněná dušička na popovídání, společné řešení problémů a tak. Budu se těšit na odpovědi!!!

Není tady

#2 27. 10. 2006 9:53

Lednička
♥------

Re: Stále mi chybí opravdová kamarádka

ahojky aluschko, jsem na tom podobně nebo spíš stejně jako ty.Jsem na MD (už neuvěřitelný čtyři roky), manžel pořád v práci a já pořád sama doma s dětma.ještěže jsou tady babičky a já občas můžu vypadnout ven...zrovna včera jsem byla na spinningu a teď mě bolí celej člověk, ale je to bezva pocit.......

Není tady

#3 27. 10. 2006 10:54

zelvicka
♥♥-----

Ahooj holky,

no tak já sice zatím nejsem na MD, ale poslední dobou zjišťuju, že mi taky chybí nějaká spřízněná dušička na pokec. Žiju několit let s přítelem, celkem nám to klape, ale taky bych občas potřebovala pokecat s nějakou fajn kamarádkou - moc jich není, bohužel.... :-( Tak co třeba začít tady?

Není tady

#4 27. 10. 2006 10:57

kacmar
♥------

Ahoj i já hledám kamarádku na MD. Cítím se teď tak strašně sama, nemám s kým jít ven a ani popovídat a malej mi ještě neodpovídá:-))) Tak ráda se seznámím a pokecám.

Není tady

#5 27. 10. 2006 12:34

Lednička
♥------

taky moc kamarádek nemám, děti mi sice povídají až mě z toho někdy hučí v hlavě, děti mám - dvě staršího chlapečka - bude mít v lednu 4 roky a pak holčičku - ta má rok a půl. Kdysi jsem si naivně myslela, jak si spolu budou krásně hrát a já budu mít spoustu času pro sebe, ale zatím mám pocit, že je to spíš horší - berou si hračky, pláčou, strkají do sebe - no prostě pravá sourozenecká láska, ale každej mě ujišťuje že je to normální a časem se to srovná...

Není tady

#6 27. 10. 2006 14:17

Martinka 03
♥------

Ahojky mohu se také přidat? jsem také na mateřské a občas potřebuji vypnout .

Není tady

#7 27. 10. 2006 20:12

aluschka
♥♥♥♥---

Ahoj holky, jsem opravdu moc ráda, že jste napsaly. Mám dvě děti dceři je 8 let a chodí do 2. třídy, synovi je 15 měsíců. Je s ním opravdu legrace, jsem nadšená z toho, jak teď objevuje svět. Ale přece jenom povídat se s ním ještě moc nedá. S dcerou teda už občas jo, ale taky ne o všem.
Taťka je dost často pryč a babičky máme bohužel taky jinde, takže jsem s dětmi většinou sama. Můžu říct, že hodiny, kdy jsem byla od synova narození bez něj, se dají spočítat na prstech jedné, no možná dvou ruk.

Není tady

#8 27. 10. 2006 20:17

aluschka
♥♥♥♥---

Ledničko, kacmar, Martinko,
jak velké máte děti???

Není tady

#9 27. 10. 2006 20:33

Lednička
♥------

já - jak už jsem psala - mám děti dvě - Vojtíška(skoro 4 roky) a Páju(Pavlína) - Pája dneska slaví 18 měsíců a já zítra oslavím 29. narozeniny. náš tatínek podniká, takže má na nás všechny strašně málo času, ale snaží se nám ho dát co nejvíc...je to náš poklad.babičky jsou naštěstí nedaleko, takže to mám docela dobrý a občas můžu vypnout - jinak bych asi skončila v blázinci:-))).

Není tady

#10 28. 10. 2006 20:09

Martinka 03
♥------

Ahojky holky tak já mám 13 letého syna Tomáše a teď  benjamínka 5 měsíčního Matyáška takže práce dost,ale jak už jsem psala je potřeba občas vypnout jinak mi je 34 let holt už pomalu stará bába oproti vám a jinak Ledničko vše nej ke Tvým narozkám a Páje samozřejmě také .

Není tady

#11 28. 10. 2006 20:35

aluschka
♥♥♥♥---

Ahoj holky, tak jak jste prožily dnešní státní svátek? My jsme byli dneska u mých rodičů a slavili jsme narozeniny mého synovečka (2 roky), byl dort, zákusky i chlebíčky, takže je mě teď nějak těžko.tongue Navíc na mě leze nějaká nemoc, mám rýmu a dost mě bolí hlava, takže brzy půjdu do hajan:sova:sovasova Mějte se!!!

Není tady

#12 28. 10. 2006 21:54

kacmar
♥------

Aluschko mému Tomáškovi je 13 měsíců a musím říci, že je s ním taky strašná legrace, teď se naučil chodit a je jak medvídek:-)))

Není tady

#13 30. 10. 2006 8:24

aluschka
♥♥♥♥---

Kacmar, mému Danovi už je sice 15 měsíců, ale teprve teď začíná sám chodit. Nejdřív jenom pořád lezl a teď poslední dva dny, jakoby si uvědomil, k čemu má nohy a začal ťapkat. Tak už jsme konečně koupili pořádný boty, protože venku už je pořádná zima.....

Není tady

#14 6. 11. 2006 9:16

kacmar
♥------

Aluschko: omlouvám se, že píšu tak pozdě, ale byla jsem pryč.  Nedávno jsem byla u doktorky a vlastně tak nějak jsem dostala vynadáno, že malej už chodí, prý hop mám nutiti lézt. Ale už mi neřekla, jak to mám dělat:-)) Malému se prostě líbí chodit, tak proč ho brzdit.-) Jo nákup bot už taky máme za sebou, ale teď budeme kupovat něco do sněhu. Tak jsem zvědavá jakej bude výběr. Treochu se zimy bojím, nevíc co budeme venku dělat, malrj se mi v kočáře nudí, ještě toho moc neujde a na hřiště je zima. jak to řešíš ty?

Není tady

#15 6. 11. 2006 11:12

lucka j
♥------

Ahojda, rada bych se mezi Vas taky zapojila. Sice nemam zadnyho prcka, ale to doufam nebude zas tak velky problem. Je mi 20 let a co je opravdova kamaradka dozud nejako nevim. Poznala jsem asi jako plno za vas samy falesny kamaradky a od te doby se bojim nekomu verit, tak snad se mi u Vas bude libit Lucka

Není tady

#16 6. 11. 2006 16:00

zelvicka
♥♥-----

Ahoooj, no já taky zatím nemám mimčo, ale taky postrádám kámošku, tak můžem pro začátek pokecat tady :-))) A odku jsi Lucko? Já jsem z okraje Prahy, je mi 30....... ráda zajdu na skleničku, do kina, na výstavu, jsem normální obyčejná holka.... :-)

Není tady

#17 7. 11. 2006 14:33

aluschka
♥♥♥♥---

Ahoj holky, všechny Vás moc zdravím, jsem opravdu ráda, že píšete!!!!!!
Kacmar, Dan zatím venku na kočárku docela vydrží, jen občas ho dám na zem a chvíli ťape, ale ještě moc dlouho nevydrží. Spíš tak jenom zkoumá, co je kolem, sbírá listí a tak. Jinak v kočárku ještě docela spí, postýlku přes den odmítá:-((((
Lucko, Želvičko - co děláte? kde pracujete??? Napište něco o sobě....

Není tady

#18 8. 11. 2006 15:27

zelvicka
♥♥-----

Ahooj Aluschko, no já pracuju jako asistentka v jedné firmě, je mi 30 a skoro 4 roky žiju s přítelem. Právě teď jsme ve fázi, kdy hledáme nějaké společné bydlení - teda ty 4 roky spolu bydlíme, ale bohužel ne ve svém, takže bychom moc chtěli nějaký byteček, který by byl jenom náš.... No je to spousta starostí, ale snad se zadaří :-))

Není tady

#19 8. 11. 2006 20:25

aluschka
♥♥♥♥---

Želvičko:
Jo, jo, to znám. My jsme s manželem prvních pár let bydleli u našich a taky jsme moc chtěli vlastní byt. I když si na bydlení s rodiči nemůžu stěžovat, vlastní je holt vlastní. Teď jsme spokojení, i když občas nás přepadne touha po domku. Ale hrozíme se hypotéky, to víš, jsem na mateřský, takže vydělávání korunek je na manželovi, a tak velký závazek by nás finančně totálně vyčerpal.
Tak držím palce, ať nějaký pěkný byt seženete!!! Sháníte v Praze??

Není tady

#20 10. 11. 2006 8:39

zelvicka
♥♥-----

Ahooooj, zdravím při pátku :-))) Moc se těším na vlastní bydlení, ovšem my se s přítelem bohužel hypotéce nevyhnem..... Jinak to zkrátka nejde, když chceš mít vlastní. Jsme z Prahy, v Praze taky chceme zůstat, takže si dovedeš představit ty ceny za byty..... :-( No ale nějak to snad zvládnem :-)
Lucko co Ty?? Jak se máš, co děláš ? Mějte se krásně a ahooooj :-)

Není tady

#21 10. 11. 2006 9:52

aluschka
♥♥♥♥---

Tady jsou ceny bytů taky dost vysoký. My jsme kupovali vlastní byt před 6 lety a dnes jsou ceny trojnásobné! Tenkrát nám stačil "jenom" úvěr ze stavebního spoření a ten budeme mít cca za 2 roky splacený, na to už se fakt těšíme. Ale uvažujeme o koupi nějaké zahrádky, takže na obzoru je další úvěr. No jo, dneska se půjčkám nevyhneš.... bohužel..
Přeju krásný víkend!

Není tady

#22 10. 11. 2006 11:48

aluschka
♥♥♥♥---

Jasně, bonco, vítám Tě mezi námi!!!!

Není tady

#23 3. 12. 2006 15:16

evča71
♥------

Ahoj holky,můžu se k vám přidat?
Aluschko, můj syn taky chodí do druhé třídy, jako tvoje holčička. Mám ještě holčíčku 4 roky,jsem z Prahy.
Krásný zbytek neděle všem !

Není tady

#24 4. 12. 2006 13:35

aluschka
♥♥♥♥---

Ahoj Evčo, jsem moc ráda, žes napsala. Ostatní holky se nějak odmlčely, to je mi docela líto. Jak se jmenují Tvoje děti?

Není tady

#25 4. 12. 2006 16:20

evča71
♥------

Ahoj Aluschko!
Jak se dnes máš?Ani mi nepřijde, že už budou brzy vánoce, když je pořád takové teplo.
Moje děti se jmenují David a Veronika.Verunka  pořád čeká až napadne sníh, aby jí mohl bráška napsat dopis pro Ježíška.U vás ještě nosí dárky Ježíšek nebo už na něj nevěříte?Tak Danovi je to asi ještě jedno ale co holčička? A jak se jmenuje?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí