18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
http://www.astrazeneca.cz/respirace/inf … icort_turb
Tento přípravek rozhodně není nekodný,naopak je velmi nebezpečný a VŮBEC NENÍ URČEN K ZAHAJOVACÍ LÉČBĚ ASTMATU!
Dala jsem ti tam odkaz,mrkni se tam.Moje dcera se taky léčí se středním perzistujícím atmatem,měla v počátcích léčby pár vedlejích účinků,ale teď u je to jak-tak.
Ty otoky nejsou normální,to je zadrování vody v tělě.Moje máma má taky otoky,ale ta bere obrovské dávky kortikoidů těké revma.U astmatiků to NENÍ NORMÁLNÍ.Bě za doktorem a nedej se odbýt!!
Není tady
Jsem velmi spokojená s Mudr. Jonáem. Jeho přístup je velmi profesionální a korektní.
Mám k Mudr. Jonáovi důvěru. Výsledky léčby se dostavují po dvou měsících. Jsem velmi ráda,e jsem pána doktora objevila a mohla se v jeho ordinaci objednat. Jsem moc moc ráda, e jsem nala email jonas.recepce@seznam.cz kde jsem se mohla objednat a kde mi dokázali vyjít vstříc.
Muj stav se zlepuje (atopicky ekzem), imunita a dýchací problém taky (astma) !!! Vím, e budu muset pokračovat ale věřím e se výsledky léčby budou dál dostavovat. Děkuji vám pane doktore Jonái.
Není tady