29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Kuk holky tak sem na sobě začala pozorovatvětší změny po anti.Tělo se asi pořádně čistí:-)
V poslední době nemůžu udělat nic s vlasama mám je jako mrtvý vůbec nedržej.Plet je horší a jinak sem zjistlila,že mi začaly SMRDET NOHY:-)) fakt nekecám.Začala sem se nějak potit.Asi žlázy nebo co-já tomu nerozumím,ale upřímě sem se zasmála co všechno dokáže vysazení.Ted beru pupálku tak snad zas nebudou bolesti.
Není tady
Eleonora napsal(a):
Jelikož pojedu do zahraničí na rok, chtěla bych vědět jestli je zdravější brát anikoncepci pořád nebo na čas vysadit? Nevím jestli mi je doktor na celej rok předepíše. Můžete mi někdo poradit?
Jestliže nepotřebuješ být chráněná tak bych určitě na ten rok vysadila.
Není tady
Holky musím se o to s vámi podělit, konečně jsem to dostala. Měla jsem 3 dny zpoždění a celkem nahnáno. Zkoušela jsem si dělat i TT a našla jsem lékárnu, kde prodávají test dokonce s citlivostí 10mIU/ml za 36Kč a jmenuje se Instant-View (Combo II). Celkem jsem koukala, že mají takto citlivý test za tak spolehlivou cenu, protože jsem nejdřív šla do jiné lékárny, kde mi paní říkala, že nejvíce citlivý mají jen 25mIU/ml, bloudila jsem po netu a tak jsem sama chtěla aspoň "dvacítku", tak to sem dávám jen tak pro informaci a
Není tady
jéžíš sorry za chybu, cena je příznivá a ne spolehlivá
Není tady
enndi jakou to prosímtě mluvíš řečí kočko???
Já jsem měla zpoždění jen 5 dní, ale MS trvala jen snad 3 dny, to jsem nezažila...před HA trvala i 8 dni, pri HA 5-6, to jsou teda věci. No nic v pátek jdu k dr., tak se jí zeptám.
Není tady
Eleonora napsal(a):
Jelikož pojedu do zahraničí na rok, chtěla bych vědět jestli je zdravější brát anikoncepci pořád nebo na čas vysadit? Nevím jestli mi je doktor na celej rok předepíše. Můžete mi někdo poradit?
ja kdyz odjizdela do ciziny, tak jsem si nechala napsat antikoncepci na rok, kdyz jsem rekla doktorce, ze jedu do katolickeho Irska (kde je stale problem sehnat HA), tak nebyl problem. No, ale protoze pritel v te dobe jeste studoval v Cechach a za ten rok jsme se videli jen parkrat, tak to bylo dost zbytecny. Cely rok jsem poctive brala HA a jen co prijel za mnou, tak jsem zapomela.. Nakonec jsem se na to stejne vybodla, rok neberu a celkove je mi lip.
Není tady
Janico já po vysazení HA sem to ted taky měla jen 3 dny kdyby to tak pokračovalo tak sem spokojená:-)).Jen se to neobešlo bez ibalginu první den,ale jinak pohoda.
Není tady
Ahoj holky,
i já vysadila antikoncepci a jsem na nervy, protože jsem to měla dostat před osmi dny a pořád nic.
Těhotná být nechci!
Byla jsem nafouklá a bolela mě hlava a břicho, prostě vše jako obvykle.....až na tu krev.
A teď se cítím v pohodě.
Nevím, jestli čekat dál, nebo vyrazit koupit test.
Dá se těm testům vůbec věřit?
PS: Jinak pleť se mi taky zhoršila, jak tady někdo psal. A to jsem brala obyčejnou antikocepci.
Není tady
Také jsem přestala brát antikoncepci. Dostat jsem to měla už před 9 dny a pořád nic. Dokonce ani náznak, že by něco mělo přijít. Test jsem si dělala tři dny po vynechání MS a byl negativní. Takže budu a musím čekat dál.
Není tady
Já jsem to porpvé od vysazení dostala jen s pětidenním zpožděním, a to jsem byla dost překvapená, tak brzy jsem to nečekala. Ale hlavně je potřeba se nestresovat, gynekoložka mi říkala, že tak těch 10 dní je zcela v normě. Tak nebojte.
Není tady
Já jsem taky vysadila po sedmi letech, a dva mesice nic, asi 4 dny jsem trošku spinila, tak nevim jestli to treba neco bylo.... nevim... mám bylinky pro zensky, na upravu cyklu a otehotneni...
a bylinky v kapkach, tak uvidime.
K
Není tady
Několikrát jsem se tu dočetla, že se po vysazení antikoncepce zhoršuje pleť - za jak dlouho tak asi se vám zhoršila, kdo s tím máte zkušenosti? A jak dlouho to trvalo, než se zase dala do pořádku? Chci vysadit, ale nechci pak vypadat zase jak puberťačka
Není tady
annyz napsal(a):
Několikrát jsem se tu dočetla, že se po vysazení antikoncepce zhoršuje pleť - za jak dlouho tak asi se vám zhoršila, kdo s tím máte zkušenosti? A jak dlouho to trvalo, než se zase dala do pořádku? Chci vysadit, ale nechci pak vypadat zase jak puberťačka
Me se ted hrozne masti plet a celkove je to jako pred branim prasku, plus se mi mnohem vic masti.... (tim padem i vlasy docela)....
jsou to uz tri mesice
Není tady
Kamchinka napsal(a):
annyz napsal(a):
Me se ted hrozne masti plet a celkove je to jako pred branim prasku, plus se mi mnohem vic masti.... (tim padem i vlasy docela)....
jsou to uz tri mesice
Ach jo, myslela jsem si to, že se to zase vrátí. Přinejhorším můžu začít brát HA znova, ale to bych nerada. Jenže jestli to bude jako dřív, tak to abych se šla zahrabat
Není tady
Ahoj holky, taky jsem vysadila HA před víc jak 2 měsíci. První menstruace přišla přesně za 28 dní, byla velmi slabá a trvala jen 3 dni, pak dva dny nic a pak jsem ještě asi 8 nebo devět dní špinila, nebo slabě krvácela.. Hrůza.. Druhá mrška přišla taky přesně za 28 dní taky slabá tři dni no a teď jsem 11DC a už třetí den zase špinim.. tak nevim jeslti je to normální po vysazení, nebo jestli je to nějaká porucha.. Pro upřesnění HA jsem brala 8 let.. Teď se snažíme o mimi, tak doufam že se mi to brzy srovná
Jak to trvalo dlouho vám, než se vám cyklus tak nějak srovnal a hormony se vzpamatovaly??
Není tady
já vysadila (už dřív) HA po roce a první MS došla s čtyřtýdenním zpožděním... těhu test mě tehdá nějak nenapadlo si udělat, tak už jsme s přítelem pomalu začínali řešit svatbu a tak (mi bylo 20, jemu necelých 22) - a v tom jsem to dostala a pak už pravidelně po třiceti dnech
Není tady
Stránky: 1 2