|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky tak jsem zpet z porodnice. Ve stredu v noci 2 hod. odtekla plodova voda a ve ctvrtek v 4 hod. rano byla Natalka na svete. Podrobne hlaseni dam jak to pujde momentalne vubec nestiham a jsem strasne unavena. Natalka je moooooc krasna a zdrava a ja jsem taky celkem o.k. akorat musim si pichat injekce na redeni krve. Uz mi place tak za ni utikam.
Není tady

přejeme hodně zdravíčka a ať je Natálka trošičku čilá abyste taky věděli že ji máte

Není tady
Taky se přidáváme ke gratulacím a ať Natálka dělá mamince a tatínkovi jenom radost a moc moc zdraví!!!
Není tady
Taky se přidávám ke gratulacím
,hodně zdravíčka vám oběma 
Není tady
Gratuluji ke zdravé holčičce,hodně mlíčka a pohody,pa Iva a Matýsek.

Není tady
Krása!!!! Moc blahpřeju!!! 
Není tady

Taky se přidávám do řad gratulantů. Přeju hlavně hodně zdravíčka, štěstíčka, mlíčka a rodinné pohody.
Není tady
Tobě i Natálce hodně zdravíčka!!!
Gratuluji a těším se, až napíšeš víc.
Není tady
Babu ! Tak konečně! Však tu byla po tobě sháňka! Moc gratuluji a těším na podrobnosti!!!!!!
Není tady
Babu - moc gratuluju - přeju hodně zdravíčka a štěstíčka
Není tady
Jé Babuško, ty už máš skoro týden Natálku ?
Moc ti blahopřeju a přeju jen to krásné. Vidíš že jsi to dokázala a to ses tak strašně bála. Už se těším až nám vše popíšeš-doufám, že to bude dřív než porodím já.
Není tady
Babu, moooc gratuluju a přeju ať Natálka dál roste do krásy a je pořád zdravá 
Není tady
To máme ale jeden přírůstek za druhým
jen tak dál těhulky
Vítáme další babineťátko
hodně štěstíčka v životě a radost rodičům 
Není tady
Babu moc moc gratuluju, no vidíš tak už to máš za sebou, šikulko. Už jsem byla na nervy, kde je ti konec a ty sis mezitím krásně porodila. Tak přeju moc zdravíčka Vám oběma a posílám obrovskou pusinku

Není tady
Taky moc moc gratuluju. Posílám hoooodně štěstíčka a radosti.
Není tady

Taky moc gratuluju a taky závidím, že už to má Babu za sebou 
Ať Natálka pěkně roste 
Není tady