Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 25. 10. 2006 10:07

Petuna
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 3. 2. 2006
Příspěvky: 938

Kedlubnové řízky

prosím jak děláte kedlubnové řízky? Vaříte tu kedlubnu předem?

Není tady

 

#2 25. 10. 2006 11:37

Lenka
♥♥♥----
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 230

Re: Kedlubnové řízky

já ano v trošku osolené vodě.


Neukazuj světu slzy. Svět nemá slzy rád. Otočí se k tobě zády a nechá tě stát.

Není tady

 

#3 25. 10. 2006 12:45

Décima
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 18. 9. 2006
Příspěvky: 892

Re: Kedlubnové řízky

Podobně se dělají také celerové řízky. Celer se oloupe, rozkrojí na půlku a asi 10-15 min vaří v osol. vodě. Po vychladnutí celer nakrájet na kola a  obalit v  trojobalu ( hl. moula, vajíčko,strouhanka) Smažený je dobrý s bramborem a tatarkou. Je pravda, že ne každému takhle celer chutná, ale já to miluju.

Není tady

 

#4 25. 10. 2006 13:20

ivca
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 16. 3. 2006
Příspěvky: 1059

Re: Kedlubnové řízky

já bych dala přednost zelenině syrové
i květák smažím syrový - musí se pak obalovat menší růžičky a důkladně smažit - nepoužívám friák, takže to chvilku trvá na té pánvi

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů