29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krása!!!! Moc blahopřeju!!!
Není tady
Taky moc gratuluji! To ani člověk nestačí psát gratulace, ale to nevadí , je to paráda číst takové krásné zprávičky!!!!!
Není tady
super, gratulujem aj ja
Není tady
Dezy, taky se přidávám ke gratulacím, přeju hlavně zdravíčko a pokud budeme mít fakt holčičku, tak máme dalšího ženicha... Holky, vy teda jedete - jeden porod za druhým
Není tady
Dezy, ať se má Davídek čile k světu. Konečně ženich mezi samýma babama
Není tady
Dezy, přidávám se ke gratulantům. Hodně spokojenosti s Davídkem a malýmu hodně zdravíčka.
Není tady
Dezy, gratuluji k malému fešákovi, ať hezky roste, papá a je zdravoučký.
Holky z letošních těhulek nám to nějak rozjeli
Není tady
Dezy, Spunti moc gratuluji holky a stejne jsem Vas predbehla hec:)
Uz se tesim jak pokecama a miminech.
Není tady
Tady je najednou samé nové miminko:-), pozitivní zprávy se čtou dobře!!Moc blahopřeju a ať jsou oba zdravý!!
Vendaa
Není tady
Ahoj holčiny - strašně moc děkujeme za gratulace!!!!! Od neděle jsme doma, ale měli jsme problém s internetem. Už je vše ok, zítra napíšu "slohovku" a hnedka zavítám do těhulek - povzbudit a pokecat
Není tady
Ahojky Dezy, i já ještě jednou blahopřeju a omlouvám se že jsem musela zaúkolovat někoho jiného, bohužel jsem byla ještě v porodnici a nemohla jsem si domů zaskočit oznámit tvou radostnou novinu. Tak zatím pa a přeju stejně hodné miminko jako mám já.
Není tady