|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jesi napsal(a):
Oni to právě ukradnou i přes ten uzamykatelný zásobník. Fakt. Normálně jsou vypáčený.
No to je teda otřes 
Není tady

Dita.L napsal(a):
no teda ty zachody jsou vsude
v Italii, Luxembursku a Spanelsku
![]()
Mne sa luxemburské zdali úplne OK, to rakúske(Suedbahnhof, príp. verejné záchodky v podchode, bratku za 52 centov) sa mi zdali oveľa viac

Není tady

Inak, ja používam vlhčené obrúsky už dlho, odkedy som viac jazdievala vlakom
- a zídu sa mi takmer každý deň. Vyutieram, čo sa dá, prípadne aj ruky(ak nie je na WC mydlo, čo je časté) a cítim sa trochu lepšie. A k trojročnej neteri vždy povinne vyfasujem aj vlhčené obrúsky a k nim návod na použitie... 
Není tady
Jo, samozřejmě umyla-předtím i potom. A taky jsem později nosila zvlhčené obrousky.
Není tady
Svou čtyřletou dceru před každou návštěvou veř. WC začnu varovat - Ani ni...... a ona už sama dopoví mami já vím na nic nesmím sahat a pokaždé ji držím nad mísou a když jde sama s manželem,tak jdou na pánské a manžel ji taky drží,takže v tom nevidím žádný problém,vždyť snad nikdo na veř.WC nesedá na prkýnko??????????
Není tady
Kamarádi učili svoji holčičku si na mísu veř. WC "dřepnout", protože už byla těžká a její máma už ji neudržela.
Není tady