21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dá se prosím udělat nějaká kedlubnová polívka, mixovaná? Malá mi kedlubnu nechce a chci ji nějak oidit!
Není tady
Petuna napsal(a):
Dá se prosím udělat nějaká kedlubnová polívka, mixovaná? Malá mi kedlubnu nechce a chci ji nějak oidit!
Já dětem dělala mixované polévky naprosto jednodue.Jakoukoliv zeleninu uvařit do měkka a rozmixovat.Já to trochu i solila.Chutnalo to i mě.Někdy jsem dala několik druhů zeleniny,někdy jen jednu(třeba tu kedlubnu)a vdycky i bramboru.
Není tady
Tak jsem to teda uvařila, rozmixovala, přidala mlékp a mouku a brambor.A normálně mi to snědla:kapitulation:
Není tady
Petuna napsal(a):
Ja mixuju vetsinu polevek, kdyz je nechci zahustovat moukou, ale vzdycky do ni davam brambory, takze dotoho
Není tady