|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Mám k Vám dotaz. Docela se mi líbí Mimibazar. Chtěla bych se zaregistrovat a prodávat. Jenže. Kde nakupovat, abych si aspoň něco vydělala ???
Nevíte někdo, kde je nějaký velkoobchod nebo něco, kde bych mohla levně nakoupit a pak prodávat ?
Anebo vůbec, jak si z domova vydělat ??
Moc díky.
Helena
Není tady
sice to nesouvisi s mimibazarem...ale pokud neco prodavat sla bych byt tebou do avon nebo oriflame lady 
Není tady
Tak k tomu Avonu - já to dělám, i když ne proto, abych vydělala, ale zkrátka proto, abych měla kosmetiku se slevou , navíc široko daleko žádná avon lady...
kdybych na tom chtěla vydělávat, šla bych do toho jedině tehdy, kdybych měla v práci dostatek kolegyň a celkově jiných známých, které by si to chtěly koupit.
V práci si ode mne avon berou asi čtyři kolegyně a to ne pokaždé... minule jsem se vydělala (při druhé kampani) skoro 1000,- Kč, jenže ouha... největší objednávka byla moje vlastní
Abyste měly provizi aspoň tu tisícovku, chce to , aby si od vás měsíčně lidi objednali tak za tři a půl až čtyři tisíce.... ono je trochu komplikované s tou provizí... ale v zásadě velmi zestručněně se to dá popsat tak, jak jsem to popsala já.
Jinak Avon vám nedá nic zadarmo, ani pytlík pro vaše zákaznice. Vše co dostanete je 1 katalog a občas nějaký ten vzorek... pokud však chcete dávat vašim zákaznicím výrobky v pytlíku od avonu, sem tam nějaký ten vzorek a jejich vlastní katalog... budou to dost vysoké náklady v porovnání s finálním výdělkem.
Opravdu vydělávat se na tom dá tehdy, pokud máte hodně zákaznic, to by si člověk na pár tisíc měsíčně mohl přijít, ale se dvěma třema zákaznicema vám výdělek pravděpodobně nepokryje ani to, co si samy z Avonu objednáte ;o)
Ale pokud vám jejich kosmetika vyhovuje a víte, že aspoň máma si to od vás koupí, tak do toho jděte
. Vždy vás to vyjde o něco levněji, než to kupovat u avon lady.
tak podnikání zdar! 
Není tady
Tady to taky řeší tak, že např. kadeřnice, prodavačka s dámským prádlem, fotografka aj. mají v obchodě i za výlohou velkou ceduli, že prodávají Avon. Já sama jsem si u jedný z nich jeden čas objednávala. Švagrová taky prodává Avon a má to asi tak jako Fatima - prý si měsíčně přijde asi na 500Kč a vydělá si na kosmetiku pro sebe.
Není tady
Oriflame je na tom podobně, na každý výrobek je jiná nákupní cena, na levnějším třeba 20 na dražším (toal. vody) i 60 kč (to je Vaše provize), za každou objednávku, ale platím 30 za fakturu + 20 za odběr na místě, takže když mám jen jednu levnější věc pro sebe, tak na mi přijde ještě dráž než cena v katalogu. Jak psala Fatima, chce to jedině posbírat víc objednávek. Katalog je 1 ks zdarma, další 12 kč.
Není tady