Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 23. 8. 2007 16:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: I spravedlnost existuje

stolt stolt


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#27 23. 8. 2007 23:12

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 9643

Re: I spravedlnost existuje

Jak jsem to tak pochopila, tak společné děti nejsou - jenom "moje děti" a "tvoje děti".
Nicméně manželství se má uzavírat s rozmyslem, protože to je docela vážný životní krok a má se rovněž rozvádět s rozmyslem a nikoliv "na oko" , protože postupem času se logicky stane, že "na oko" rozvedený partner nakonec frnkne doopravdy stolt


"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

 

#28 19. 12. 2007 20:30

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: I spravedlnost existuje

A úplný konec je mnohem banálnější a pro mne nepochopitelnější, když se můj BM dozvěděl u soudu, že jsem zase rozvedená / neví, že formálně /, vše doplatil  a platí pravidelně každý měsíc svých x tisíc, když se manželova BM u soudu  dozvěděla, že je rozvedený, neprotestovala proti snížení výživného a jeho děti na pozvání k návštěvě nereagují, když nemají komu dělat naschválky, tak je to nebaví, je mu to asi líto , ale nabízel několikrát a nic,  už mají své dívky a po něm ani neštěknou, nevím, co to bylo u nich těch dvou BM  za hnutí myslí, snad nějaká touha otrávit nám to naše štěstí, ale nás to dalo ještě víc dohromady, až se všechny děti úplně osamostatní, zase se vezmeme, pak a se z toho ti dva třeba okotí. Tři klady to celé má, že se můj starší syn rozhodl pro právnickou kariéru, že můj muž nemusí solit tolik peněz bývalce, která už 12 let marně snaživě chce pracovat a BM mi platí na děti pravidelně i bez soudů. To je jako v Popelce, tři oříšky, to za jeden rozvod na oko stálo. Hezké svátky všem příznivcům i odpůrcům přeje naše kompletní a přesto "rozvrácená"rodina.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#29 24. 12. 2007 0:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: I spravedlnost existuje

No, Bakalári hadr proti tomu...


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#30 21. 1. 2008 16:12

Alosek
Host

Re: I spravedlnost existuje

Irenko,
jsem ráda, že vám to dobře dopadlo. Hlavně, že vás to nerozdělilo, ale zůstali jste spolu tummenupp . A vám to i v novém roce vydrží.

Na druhou stranu na mě moc často používᚠtermín "peníze"... Jako by u tebe byly za vším a ve všem. A nežiješ jinde, nejsi "jiná sorta", ani lepší, ani horší. Žiješ JINAK.

Když bývalý odcházel, dohodli jsme se na nějakém výživném.
Jeho nová partnerka prohlašovala, že je to jen a pouze jeho věc, že si ho váží za to, jak je uznalý a snaží se mi pomáhat, že chce přispívat synovi na kdeco... Jak je na něho pyšná a jak je úžasný. Blablabla...
Po roce se jí to líbit přestalo. Prý mi dává moc, žijí spolu (mají sice společný b. účet, ale každý utrácí jen své peníze, včetně synova výživného), tak by měli i společně rozohodovat o penězích. Padají od ní různé návrhy na snížení výživného. Já na to kašlu. Nejšastnější jsem, když si spolu se synem bývalý užije každou chvilku a opravdu se mu věnuje jako otec. Ráda se na to dívám, vidím, jak je syn šastný. Peníze potřeba jsou, ale nejsou snad na prvním místě, ne? Kdybych měla partnera s dětmi z předchozího vztahu, asi bych chtěla, aby ty děti měly všechno, co potřebují, a hlavně fajn tátu napořád. Snad máme všichni tady reálnou představu o finančních nákladech na výchovu dětí, ne?

A je škoda, že jsem si nemohla přečíst všechny tvé i počáteční příspěvky v diskuzi. Taky jsem na babinet nepsala jenom samá moudra, často neumím strtučně, správně a přesně vyjádřit svůj názor, ale mazat po sobě? Tudíž momentálně určitě nejsem zcela v obraze a objektivní, za což se omlouvám.

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů