27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj maminky, chci tento týden koupit větí autosedačku 9-18 kg (vajíčko nám je u malé ) a chci se zeptat, jestli máte některá namontovaný hrací pultík, jestli to je vůbec k něčemu. Ona ta autosedačka vyjde asi o tisícovku draí, kdy je s tím pultíkem. Není to zbytečnost? Chceme jet na delí cestu (Praha - Ostrava) a malej u tolik nespinká, tak nevím, jestli ho to nějak zabaví. Poradíte?
http://www.autosedacky-kocarky.cz/autos … ipriori-2/
Není tady
No já nevím, Alex, ale mě se to zdá celkem zbytečné. Do auta můe kdykoliv vzít oblíbené hračky z domu a obměňovat je, a kdy jsem koukla na ten obrázek, tak ty tři hračky co tam jsou ho stejně moc dlouho nezabaví a ta cena za to je fakt přemrtěná.
Není tady
my u jezdíme ve velké autosedačce a Adu kouká hodně z okna nebo si hraje s hračkama , myslím e ten pultík je zbytečnost na chvilku-co a ho to omrzí
Není tady
sasi, ja davam do auta takovy ten pultik s cudlikama co hraji, prave jsem objednala za dve stovky jeden na mimibazaru a zatim jsem dala male pult z choditka a ona se tim zabavila. tisicovka je prece jen dost penez
Není tady