6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Holky,
poraďte, kde sehnat pěknou pánskou mikinu. Koukala jsem po sportech a nic extra mě nezaujalo. Představovala bych si nějakou pěknou, decentní, bez kapucy a hlavně bez kdejakých nápisů Už sem dostala tip na nějakou značku Maven (jestli to teda nepletu), ale na netu nenalézám žádné informace kde by se dala třebas sehnat A pak možná Bushman.
Tak dejte kdyžtak také nějaké tipy, budu moc vděčná
Není tady
Já bych se připojila, můj muž má dlouhá záda a většina věcí je mu krátká. Víte o značce která by spolehlivě šila o věci delších rozměrů?
Není tady
Je to "skejťácké" oblečení, ale zkuste značku Funstorm a Meatloaf-tohle doufám, že se tak píše. Hlavně Funstorm vyrábí docela pěkný panský oblečení, ale taky se to podepíše na ceně.
Není tady
Májajája napsal(a):
Já bych se připojila, můj muž má dlouhá záda a většina věcí je mu krátká. Víte o značce která by spolehlivě šila o věci delších rozměrů?
U nás je docela dobrá prodejna nadměrných velikostí.Není to jen na slony a hrochy,ale třeba vysoké postavy.Já si tam s úspěchem kupuju podprsenky s velkými koši a menším objemem.
Není tady
A co takhle zkusit obchod se sportovními potřebami? Já jsem si v jednom spec.obchodě, který je zaměřen na oblečení pro sport všech možných značek koupila bundu a protože jsem chtěla i lepší fleesovou mikinu, tak mi nabídli, že ji u výrobce objednají a nechají ušít. Mohla jsem si vybrat jak vel. tak i sílu materiálu (gramáž), který je pro každý účel jiný. Musím podotknout, že jsem velice spokojena a je to opravdu kvalitní. Jednalo se přímo o značku Hannah.
Moira je také vynikající a je výborná tam, kde dochází k většímu pocení (při sportu). Nesmí se ale zapomenout, že se moira nesmí dávat do aviváže, protože jinak ztrácí své schopnosti (vlákno změní strukturu). Na jihu Čech je firma, která tyto výrobky šije a přímo prodává a např. trička stojí kolem 150.-Kč a v obchodě stojí kolem 300.-Kč.
Není tady
Asi píšu trochu pozdě (hihi) , no pokud by někdo měl podobný problém, tak já jsem celkem spokojená u internetového obchodu http://dempsey.cz (snad je to napsané dobře). Kupuji tam synovi různé věcičky, pánské košile, mikiny. Nebyl zatím problém s výměnou zboží, když jsme třeba netrefili velikost.
Jsem podnikatelka a tak nemám moc času lítat po nákupech, pokud někdo má typ na obchod se šperky, sem s tím. :-)
Jana B.
Není tady
Janetka35 napsal(a):
Asi píšu trochu pozdě (hihi) , no pokud by někdo měl podobný problém, tak já jsem celkem spokojená u internetového obchodu http://dempsey.cz (snad je to napsané dobře). Kupuji tam synovi různé věcičky, pánské košile, mikiny. Nebyl zatím problém s výměnou zboží, když jsme třeba netrefili velikost.
Jsem podnikatelka a tak nemám moc času lítat po nákupech, pokud někdo má typ na obchod se šperky, sem s tím. :-)
Jana B.
Tak tenhle styl panskych mikin se me vubec nelibi.
Není tady
Helenaa napsal(a):
Ahoj Holky,
poraďte, kde sehnat pěknou pánskou mikinu. Koukala jsem po sportech a nic extra mě nezaujalo. Představovala bych si nějakou pěknou, decentní, bez kapucy a hlavně bez kdejakých nápisů Už sem dostala tip na nějakou značku Maven (jestli to teda nepletu), ale na netu nenalézám žádné informace kde by se dala třebas sehnat A pak možná Bushman.
Tak dejte kdyžtak také nějaké tipy, budu moc vděčná
Sháníš jen mikinu nebo může být i svetr?
Není tady
Já zastávám názor, že je lepší, když si chlap řekne, co se mu líbí a rovou si to vyzkouší
Není tady
janina4455 napsal(a):
Já zastávám názor, že je lepší, když si chlap řekne, co se mu líbí a rovou si to vyzkouší
Máš recht. Ale ten můj nic zkoušet nechce, takže znám jeho velikost a podle toho občas něco koupím.
Není tady
Pokud hledáš něco značkové, doporučuji EA7 je to sportovní kolekce od Armaniho ... můj manžel si ji nemůže vynachválit. Nakupuji odsud:
http://www.dessue.com/cs/mikiny/
Není tady