Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 22. 10. 2006 15:26

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

zhusteni vlasu

ahoj.chtela bych vedet,jestli nektera z vas nema zhustene vlasy.nemyslim prodlouzene,myslim jen tak na moji vlastni delku,coz vychazi na 15 nebo 20cm.jak to probiha,jake jsou potom uprav,starosti,zmena pripravku,jak casto obnova,jak dlouho by to melo vydrzet a hlavne,kdyz mam slabe jemne vlasy s malinkyma korinkama,se sklonem k padani,tak jestli mi nebudou vic vypadavat nebo pri nasazovani nebo sundavani.mam totiz strach,ze ty praminky moje vlasy ani neudrzi a je mi blby se ptat holicky co to dela,protoze je mi jasny,ze mi vsechno odkejve...  dikes   hjartahjarta

Není tady

#2 22. 10. 2006 23:52

Mizuki
♥------

Re: zhusteni vlasu

luluchen napsal(a):

ahoj.chtela bych vedet,jestli nektera z vas nema zhustene vlasy.nemyslim prodlouzene,myslim jen tak na moji vlastni delku,coz vychazi na 15 nebo 20cm.jak to probiha,jake jsou potom uprav,starosti,zmena pripravku,jak casto obnova,jak dlouho by to melo vydrzet a hlavne,kdyz mam slabe jemne vlasy s malinkyma korinkama,se sklonem k padani,tak jestli mi nebudou vic vypadavat nebo pri nasazovani nebo sundavani.mam totiz strach,ze ty praminky moje vlasy ani neudrzi a je mi blby se ptat holicky co to dela,protoze je mi jasny,ze mi vsechno odkejve...  dikes   hjartahjarta

probiha to uplne stejne jako prodlouzeni, akorat ti daji vlasy ve tve delce a predpokladam ze min praminku... ale ja se teda tsim, az mi vlasy povyrostou abych to uz konecne mohla sundat..je to pruda..

Není tady

#3 23. 10. 2006 11:08

klarky
♥♥-----

Ahoj,přesně,jak psala Mizuki,je to úplně stejné,jako prodloužení.Měla jsem vlasy prodloužené na svatbu.Vypadá to sice super,ale není to napořád.Měla jsem je tak rok a pořádně to dalo mým vlasům zabrat,i přesto,že jsem je měla z jednoho z nejlepších salonu,které testovali.Když jsem viděla ty chuchvalce vlasů,které mi při sundávání kadeřnice vyčesala,tak se mi chtělo brečet.Ťeď mám chmýří.Je to takové,že člověk vypadá super,ale když vlasy sundá,tak vypadá hůře,než předem,protože má méně vlasů,to pak jedině prodlužovat či zahušťovat pořád.

Není tady

#4 26. 10. 2006 20:59

luluchen
♥♥♥♥♥--
Web

klarky napsal(a):

Ahoj,přesně,jak psala Mizuki,je to úplně stejné,jako prodloužení.Měla jsem vlasy prodloužené na svatbu.Vypadá to sice super,ale není to napořád.Měla jsem je tak rok a pořádně to dalo mým vlasům zabrat,i přesto,že jsem je měla z jednoho z nejlepších salonu,které testovali.Když jsem viděla ty chuchvalce vlasů,které mi při sundávání kadeřnice vyčesala,tak se mi chtělo brečet.Ťeď mám chmýří.Je to takové,že člověk vypadá super,ale když vlasy sundá,tak vypadá hůře,než předem,protože má méně vlasů,to pak jedině prodlužovat či zahušťovat pořád.

fakt:o  tak presne tohle jsem chtela vedet,moje vlasy taky asi moc neunesou a nejsou zrovna kvalitni a je jich zrejme min nez prumer.to mi stve,ale presto vam obema mooc diky za odpoved   smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí