|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, holky chtěla jsem Vás poprosit, jestli nevíte o někom, kdo dělá levně nebo tak kolem 300 kč doplnění gelových nehtů s bílou špičkou ( francouzská ) na Praze 4?Nechala jsem si je udělat mimo Prahu a nějak mi rychle rostou nehty, protože je mám 14 dní a už se mi to nelíbí.A ještě ke všemu pod nimi mám takové fleky bíložluté, jako plíseň.Myslela jsem si, že se mi odlepoujou, ale ne.Nevíte co by to mohlo být?Díky moc za odpověď.
Není tady
Popiš blíže, např. zmáčkni prst jestli nebolí, nebo nevytéká tekutina.
Na doplnění nechod a jdi k doktorovi.
S onemocněním tě tí stejně žádná nehtařka doplnění neudělá.nebo je blbá
Není tady
sa-rik napsal(a):
Ahoj, holky chtěla jsem Vás poprosit, jestli nevíte o někom, kdo dělá levně nebo tak kolem 300 kč doplnění gelových nehtů s bílou špičkou ( francouzská ) na Praze 4?Nechala jsem si je udělat mimo Prahu a nějak mi rychle rostou nehty, protože je mám 14 dní a už se mi to nelíbí.A ještě ke všemu pod nimi mám takové fleky bíložluté, jako plíseň.Myslela jsem si, že se mi odlepoujou, ale ne.Nevíte co by to mohlo být?Díky moc za odpověď.
Jestli se přece jenom rozhodneš pro doplnění, tak bych ti mohla doporučit svoji nehtařku. Je to v Modřanech, za doplnění platim kolem 300,- včetně gelové francie. Zkus ji zavolat: 723 500 204. Chodím k ní už dva roky a jsem spokojená.
Není tady
ahoj nevite nekdo o nekom kdo dela v ostrave levné gelové nehty doma?
Není tady
Ahojky já někoho sháním z Plzně,kdo dělá nehtíky doma a za rozumnou cenu.Díky
Není tady
A nevite nekdo o nekam kdo dela nehtiky v Jihlave?Pokud mozno levne:)
Není tady
elementgirl napsal(a):
A nevite nekdo o nekam kdo dela nehtiky v Jihlave?Pokud mozno levne:)
Kamarádka dělá nehty v Jihlavě, za 500,-
Není tady

...kvalita za rozumnou cenu...
Doporučuji Vám všem opravdu dobře zvolit kam se na nehty vydáte. Znám spoustu nehtařek, které odvádí špičkovou práci a pak taky spoustu studií, kde se bojíte sednout na židli. Sama gelové nehty dělám ale i nehtařky školím, takže vím, jaké nároky na jejich kvalitu musí mít manikérka i klient. Nehty mají být perfektní - a to doslova. "Umělé nehty" (tedy gelové nebo acrylové hmoty, kterými se zpevnují) se dělají především proto, aby nehty byly pevné a vypadaly co možná nejpřirozeněji. (mimochodem na svědomí má tuto technologii jeden dentista, který akrylovými hmotami zamaskoval v polovině minulého století okousané nehty své ženy :-) )
Co můžete od modeláže očekávat? - Nehty by měly být přirozené (to znamená ne široké ani uzoulinké), pevné, měly by vydržet (samozžejmě je celá řada faktorů, proč tomu tak nemusí být), měly by držet barvu a tvar. Návštěva ve studiu - na doplnění by měla být přibližně jednou za 3 týdny ( i když nehty vypadjí stále dobře!!!!) , doma se pak nesmí pilovat ani nijak upravovat. O "drápky" se má v tomto případěš starat pouze manikérka. Je také důležité najít si studio, které vám vyhovuje (interierem, materiálem, přístupem, prací) - na nehtech máte relaxovat a odpočívat, ne se strachovat, který do týdne upadne!!! Ano, hledejte dobrý poměr "cena-výkon" - ale pamatujte také na to, že velmi levné nehty nemusí být z dobrého materiálu (ačkoliv je po*né dělůit modelovací hmty na dobré a špatné)... ale je to asi jako s oblečením :-) Jistě, dámy, víte o čem je řeč :-)
Hodně štěstí a krásné nehty!! Budu moc ráda, když se snámi podělíte i ostatní na téma "gelové nehty" - nebo i manikúra.
Veronika
Není tady
Pomoc mi gelovky zčervenaly a nejde to dolů. Co s tím.
ahojky objevila sem s DM drogerii sadu na domácí manikůru kde si gelové nehtíky udělá člověk sám doma. chtěla bych to zkusit.máte s tím někdo zkušenosti?
Není tady
nexxi a ostatní, co si chcete dělat nehty doma... Fakt mi to nepřipadá jako dobrý nápad. Podle mě by to měl dělat pouze vyškolený odborník. Právě ten to dokáže udělat tak, že nehtíky nepoškozuje. Ona to vypadá jednoduše, ale dá se napáchat víc škody než užitku. To mi potvrdila i moje nehtařka, která má zkušenosti s těmi, co podobné pokusy vzdaly... Najednou se holky divily, že je nehty nepálí pod UV lampou, že jim lépe drží apod. A v neposlední řadě ta relaxace, jak už psala Veronika. Nevím, ale snahu ušetřit moc nechápu, zvlášť když profi nehty přijdou v průměru tak na stovku týdně.
Není tady
estelle napsal(a):
nexxi a ostatní, co si chcete dělat nehty doma... Fakt mi to nepřipadá jako dobrý nápad. Podle mě by to měl dělat pouze vyškolený odborník. Právě ten to dokáže udělat tak, že nehtíky nepoškozuje. Ona to vypadá jednoduše, ale dá se napáchat víc škody než užitku. To mi potvrdila i moje nehtařka, která má zkušenosti s těmi, co podobné pokusy vzdaly... Najednou se holky divily, že je nehty nepálí pod UV lampou, že jim lépe drží apod. A v neposlední řadě ta relaxace, jak už psala Veronika. Nevím, ale snahu ušetřit moc nechápu, zvlášť když profi nehty přijdou v průměru tak na stovku týdně.
Estelle, tohle je sada bez UV lampy. samo to zaschne
takže se nic nepálí.. bohužel sem student, platím si benzín a nějak mi ta stovka zatím nevychází.. navíc ten gel se dává na své nehty a nedáváš tam ty konce takže ti to v podstatě vytvrdí tvé nehty
Není tady