|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj. Tak už jsme od 14.10. na světě. Kluk jako buk jménem Honzík váha 3,08kg a 48 cm.Měla jsem hezký porod a to jjsem se tolik bála. Uměle vyvolaný porod je opravdu fofr. Jsem děsně šťastná.
Není tady
Karolínko, to je príma, že jsi štastná, přeju tobě i Honzíkovi hodně radosti a spoustu mlíčka 
Není tady

Jůůůůůůůůůů, to je krásný, tohle se vždycky krásně poslouchá 
Přeji hodně štěstí tobě i drobečkovi, ať jste zdraví 
Není tady
přeji hodné miminko, aby jsi měla pořád jen pozitivní vzpomínky 
Není tady
Aj ja sa pridavam ku gratulacii, pekne miery mal Honzik, stacilo by mi keby mal moj Samko tolko
to sa lahsie rodilo urcite, vela stastia !
Není tady
To je krasne! Preji hodne zdravicka Honzikovi a blahobreji mamince i cele rodine. Rychly porod zavidim, muj byl take vyvolavany a i presto trval 48 hodin...
Ale take na nej vzpominam rada (tedy hlavne na ty zaverecne minuty, to predtim by byt nemuselo, hihi).
Není tady
Gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka pro oba a lásky od všech.
Není tady

Tak to je super
..Přejeme hodně zdravíčka

Není tady
tak se nam to tu pekne rodi, jeden za druhym, to je parada, takze gratuluju a preju hodne zdravi a spokojenosti
Není tady
Veliká gratulace 
Není tady
Páni, to je miminek najednou
super, tak hodně zdravíčka a štěstíčka v životě a trpělivost rodičům 
Upravil(a) Blanka LBC (21. 10. 2006 11:27)
Není tady
Veliké gratulace,hlavně hodně zdravíčka a mlíčka,pa Iva a Matýsek.

Není tady
Taky se připojuji s gratulací ke Tvému miminku. Přeji Vám oběma hodně štěstí a hlavně zdravíčka:-)))
V.
Není tady
Také moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Přeji hodně zdravíčka!!!
Není tady