29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak a je to. Už nám konečně přestane rvát uši
Mareš je stejně ale dobrej. Jak se vám líbí na pozici moderátora SS? Podle mě to má šťávu.
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:58)
Není tady
holky koukali ste včera?já jsem se k tomu nějak nedostala....kdo je adept na vyhazov?????
Není tady
Já se chtěla koukat, ale přítel pořád přepínal na ČT1 na Skřítka, tak jsem to pak vzdala. Ten Skřítek - to jsme se docela nasmáli. Jinak jsem viděla jen takový kousíčky a připadlo mi to nic moc. Asi jim ty písničky nějak nesedly. Doufám opět již po několikáté, že vypadne Ševčík, ten tam dle mého zbyl jako nejslabší, co vy na to?
Není tady
no já nevím jak zpíval včera ale mě se taky nelíbí ševča...
Není tady
mi moc nesedí spilka a ten ševča, ten to včera taky moc nedal..
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:59)
Není tady
takový už je holt život
No vždyť to snad čekal, ne?
Ovšem teď tam už opravdu zbyli jen ti, co zpívat umí, tak vážně nevím kdo teď chci aby vypadl
Není tady
mě se moc nelíbí leona....tak ta by mohla jít jako další z kola ven :-))))))))))
Není tady
Já bych tedy byla radši, kdyby vypadl Drda, tomu jsem na chuť nepřišla, ale ten má asi tolik fanynek, že to nehrozí.
Není tady
tak kdopak teda půjde dneska z kola ven???? tipuji Leonu....
Není tady
wooooooooooooooooooooooooow Bára vypadla.....no kdo by to byl řek......
Není tady
HMM, TAKY JSEM TO NEČEKALA..
Něco vám řeknu. V posledních dílech mi připadalo, že to leze Báře nějak do hlavy. Myslím, že je lepší, že vypadla, protože by dle mého "zpychla", zpočátku jsem si myslela, že je to typ Anety Langerový, ale není. Ovšem hlas má nejlepší o tom není pochyb.
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:59)
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:00)
Není tady
Ahojký, já neděli taky nesledovala, přítel prohlásil, že se budeme dívat na Snowboarďáky a chvílema přepínat. Ale můžu vám říct, že ta lrátká přepnutí mi stančila. Vánoční písně mě moc neberou....
A jinak myslím, že včerejší výpadek Leony se dal asi čekat, ne?
Není tady
tak já tipovala spíše spilku, leona podle mě zpívá mnohem líp..
Já jsem taky tipovala spíše Spilku. Líbilo se mi, jak se Leona včera odvázala a zazpívala tu písničku, je fakt dobrá.
Není tady