Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 10. 2006 13:55

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: vdát se kvůli miminku?

No vidíš a to já bych zase "stará" máma být nechtěla.Vidím to tady u nás na firmě. Každá baba honí kariéru a pak brečí, že jim to nejde, no a když to zjistí ve 33 maj pořádnou hoňku....tak jsem to zkusila dřív a bez problémů vissla Tak nějak jsem si připadala už vyblbnutá, tak proč ne. Myslím, že o nic nepřicházím, jediný, po čem se mi stýská je kouření, jenže to by fakt byl hnus dělat prckovi z bříška plynovou komoru butter ty jo, za měsíc řádná mateřská .... to je síla .... máš po ruce nějakou kámošku - radičku se zkušenostmi? Já zatím ne. Když jsem ležela v nemocnici, byla tam se mnou holčina asi o rok starší na udržení 2. těh. a tak mi celý týden dávala přednášky....já z ní byla hotová. Byla jsem cca v 5.tt a řešila hrozící potrat a ona mi tam vyprávěla, jak nesmím jíst sladký den před náběrama krve na poradně, abych neměla těh. cukrovku, že je dobrý zajít si včas za dětskou doktorkou, jestli mi malé vezme a co kupovat (příkrmy, vložky do podprdy) ... no odcházela jsem z nemocnice s hlavou jak pátrací balon lol a vědomostmi jak kdybych porodila klapzubovu 11 - fakt náročnej pobyt v místním ústavu! Budeš v Rakovníku rodit???? Vystřihnu si pak tvoji fotku s prckem z deníku Bohemia lollollol

Není tady

#52 23. 10. 2006 14:06

potvurkapodivna
Host

Tak u nás to taky šlo hned, možná až moc rychle smile
S tím zlozvykem jsem na tom stejně jako ty, akorát se někdy neudržím a dám si. Před těhu jsem kouřila víc jak krabičku denně, takže závislák.
Hele, nějaký radičky nevyhledávám. Za jedno jsem zdravotník a za druhý mám svou tvrdou palici, takže myslím, že můj selskej rozum mi bude stačit smile
O naší nemocnici mi povídej, nerodila bych tu ani za milion. Přemýšlím o Slaným, v půlce listopadu se tam jedu podívat.

#53 23. 10. 2006 14:37

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Aha ... dobře, no, ... si taky jednu občas dam, ale někdy to vyjde tak 1x za 14 dní. Naštestí není moc příležitost. Zapálí si vždycky akorát můj bejvalej přítel a to si dám s ním, má rozumný názory, takže mi za to ruce netrhá....já pak kouřím, užívám si to a přemýšlím u toho, jak se neokysličuje ta moje krev a prcek se dusí .... už se těším až dokojím a pořádně si s chutí zahulim až mi z toho bude špatně wink Já o Slanym čoveče ani nepřemýšlela, ale spíš mě táhne Kladno. Byla jsem tam před 2 lety v září za kamarádkou a hrozně se mi líbilo jak prostředí, tak přístup personálu. Na ty naše rakovnický kačeny nejsem zvědavá....A hlavně Kladno je spádová nem. pro Rakovník, Slaný co se týče dětské jip....takže chci tam, kdyby byl jakejkoliv problém, ať nemusí prcka nikam převážet. Půjde tvůj partner k porodu?

Není tady

#54 23. 10. 2006 14:41

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

nejsem tedy těhotná (zatím), ale protože bydlím na Kladně, uvažovala bych asi o porodnici tady. Dáš vědět, až to tam okoukneš? Slyšela jsem celkem pochvalné recenze...

Není tady

#55 23. 10. 2006 14:54

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Gabrielle napsal(a):

nejsem tedy těhotná (zatím), ale protože bydlím na Kladně, uvažovala bych asi o porodnici tady. Dáš vědět, až to tam okoukneš? Slyšela jsem celkem pochvalné recenze...

Jo jo, určitě dam vědět. Půjdu pěkně na ten jejich předporodní kurz a celý jim to tam prošmejdim no a až to tam zdárně odrodim, tak napíšu, jak to bylo skvělý, všichni na mě byli hodní a tak lollollol doufám, že to tak bude, teda wink ale mam termín až v březnu....v tu dobu to u tebe snad už bude megaaktuální - budu držet palečky

Není tady

#56 23. 10. 2006 14:58

potvurkapodivna
Host

Svedka napsal(a):

Aha ... dobře, no, ... si taky jednu občas dam, ale někdy to vyjde tak 1x za 14 dní. Naštestí není moc příležitost. Zapálí si vždycky akorát můj bejvalej přítel a to si dám s ním, má rozumný názory, takže mi za to ruce netrhá....já pak kouřím, užívám si to a přemýšlím u toho, jak se neokysličuje ta moje krev a prcek se dusí .... už se těším až dokojím a pořádně si s chutí zahulim až mi z toho bude špatně wink Já o Slanym čoveče ani nepřemýšlela, ale spíš mě táhne Kladno. Byla jsem tam před 2 lety v září za kamarádkou a hrozně se mi líbilo jak prostředí, tak přístup personálu. Na ty naše rakovnický kačeny nejsem zvědavá....A hlavně Kladno je spádová nem. pro Rakovník, Slaný co se týče dětské jip....takže chci tam, kdyby byl jakejkoliv problém, ať nemusí prcka nikam převážet. Půjde tvůj partner k porodu?

Kladno nechci, za prvé jsem tam chodila na praxi a sestry tam svýho času byly pěkný můry, za druhý tam švagrová rodila a pěkně se na ní vyřádili, místo aby jí udělali císaře, tak jí nechali trápit až jí rupla děloha a malej se přidusil plodovou vodou, takže hned na přístrojích a ATB. No a teď tam rodila známý dcera a taky žádnej zázrak.
Já jsem si totiž vysnila, že bych chtěla rodit ve vodě a to je v okolí jen Slaný a pak až Kadaň, což je trochu z ruky. Přítel půjde k porodu, dělá si srandu, že tak dlouho kolem mě plavat nevydrží reta
Na hulení mám svůj názor. Přítel je taky kuřák, takže je to o to těžší. Ale je fakt, že třeba po 2 hoďkách v Hájence jsem intoxikovaná dumbom

#57 23. 10. 2006 15:00

potvurkapodivna
Host

Svedka napsal(a):

Gabrielle napsal(a):

Jo jo, určitě dam vědět. Půjdu pěkně na ten jejich předporodní kurz a celý jim to tam prošmejdim no a až to tam zdárně odrodim, tak napíšu, jak to bylo skvělý, všichni na mě byli hodní a tak lollollol doufám, že to tak bude, teda wink ale mam termín až v březnu....v tu dobu to u tebe snad už bude megaaktuální - budu držet palečky

no jasně, úžasný sestřičky, ochotní lékaři, pestrá a chutná strava. Hele, prober se dumbom

#58 23. 10. 2006 15:08

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

godlike díky az uvedení do reality lol Porod do vody jsem jako bývalá plavkyně původně taky chtěla, ale ... kolegyně z práce si ho taky moc přála, rodila u apolináře a pak z celýho porodu do vody byla 2 dni na kapačkách a dostávala krev, jelikož se jí to do tý vody nějak nepovedlo, málem vykrvácela a doktoři z toho nebyli. Byla na tom dost špatně, ale obě jsou s Aničkou v pořádku

Není tady

#59 23. 10. 2006 15:12

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jo a když teda ten Slaný, tak dáš vědět, jaký to tam maji, ju, když se tam jedeš mrknout ? Tam budou určitě hodný sestry a pestrá a chutná strava, po ránu žádný bílý kafe a hlavně velký porce big_smile o tom to není (furt to žrádlo, se z toho zcvoknu!), mě jde hlavně o to, aby na mě ti lidé byli příjemní, když už tam s nimi těch pár dní musím být a to v R. fakt nejsou

Není tady

#60 23. 10. 2006 15:19

potvurkapodivna
Host

Porod do vody má i svoje rizika, to je jasný, ale co je dneska bez rizika. Už ani ten sex ne smile
Omrknu to tam a dám vědět. A jestli na mě budou ošklivý, tak to řeknu tatínkovi a ten jim ukáže smile
Je fakt, že všechno kolem porodu je dost stresová záležitost samo o sobě a ještě k tomu se dívat na nějakej kyselej ksicht otrávený nandy, která si myslí, že sežrala moudrost světa. No celá já :-)

#61 23. 10. 2006 16:01

Svedka
♥♥♥♥♥♥♥
Web

potvurkapodivna napsal(a):

Porod do vody má i svoje rizika, to je jasný, ale co je dneska bez rizika. Už ani ten sex ne smile
Omrknu to tam a dám vědět. A jestli na mě budou ošklivý, tak to řeknu tatínkovi a ten jim ukáže smile
Je fakt, že všechno kolem porodu je dost stresová záležitost samo o sobě a ještě k tomu se dívat na nějakej kyselej ksicht otrávený nandy, která si myslí, že sežrala moudrost světa. No celá já :-)

loltummenupplol jo jo, jak řikáš. Já "už" jedu domů, tak se měj krásně a kdyby něco, tak jako že nic. Buď se sejdem tady a nebo mi můžeš napsat na soukr. ja.rozarka@centrum.cz, papa

Není tady

#62 24. 10. 2006 18:07

Jaane
♥♥-----

aprill napsal(a):

Co když později nikdy nebude. To ti nebude vadit, že jméno ditěte bude jiné ?

Mě přijde logický, že se dítě jmenuje po otci. Já jsem taková konzerva, když mimi, tak svatba ať máme všichni stejný příjmení.

[url=http://www.TickerFactory.com/]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20070819/n/Barunka/dt/6/k/90e6/age.png
<a href="http://www.TickerFactory.com/">
< img border = "0" src = " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 ; 53; 30/st/20100608/n/Anicka/dt/6/k/76f5/age.png " > </ a>

Není tady

#63 24. 10. 2006 22:25

Vendaa
♥♥♥♥♥--

S tím příjmením, já jsem se hned rozhodla, že když nás "tatínek" nechce už teď, tak že dám určitě příjmení po sobě.
Jak je to s tím porodem do vody, napište mi to někdo prosím. Slyšela jsem o tom jen moc málo a tak vůbec nevím. Jaké to má výhody?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;49/st/20070303/n/Tadeasek/k/7d15/age.png

Není tady

#64 25. 10. 2006 7:53

potvurkapodivna
Host

Vendoo,
názory na tento způsob porodu se velmi liší. Pro rodičku by to mělo být méně bolestivé a voda uvolňuje a nadnáší, takže by to mělo být příjemnější než nasuchu. Na druhou stranu je zvýšené riziko infekce, je špatný přístup k rodičce, když je potřeba jí vyšetřit a ve vodě se nenastřihává, takže si můžeš způsobit poporodní poranění. Taky sháním info, ale hodně mě to láká.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí