Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 10. 2006 10:46

Bea
♥♥♥♥---

PRVNÍ SCHŮZKA

Prosím potvrďte nebo vyvratťte mi tuto situaci.Píši si přes seznamku s mužem ale má to jeden problém je strašně ješitný ale přesto stále na něj myslím i když jsme se nesetkali .On žije na vysoké noze tak snad proto tak uvažuje ,On se chce stále se mnou sejít ale vyžaduje  ať já za ním jedu určitě mu nejde o peníze a já tvrdím že na první schůzku má přijet muž nebo je to teď jiné?takže se zase nesejdem nebot já za ním nejedu tak blbá ještě nejsem.Dělám dobře?

Není tady

#2 20. 10. 2006 12:16

maminka2904
♥♥-----
Místo: Rokycany

Re: PRVNÍ SCHŮZKA

Já bych taky nejela. Pokud tě touží poznat tak přijede

http://www.rodice.cz/metrik/828.png

Není tady

#3 20. 10. 2006 13:08

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ano Bea, robis dobre, pekne to prefiltruj a hladaj dalej ...

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#4 20. 10. 2006 13:08

Bea
♥♥♥♥---

maminka2904 napsal(a):

Já bych taky nejela. Pokud tě touží poznat tak přijede

Je to lev se vším všudy připadá mi že je mimo.....Napsal mi až si to rozmyslím že za ním zajedu at mu napíši.Hraje si se mnou ale asi je na to zvyklý že ženy za ním jezdí já jsem výjimka.Končím s ním .

Není tady

#5 20. 10. 2006 21:46

Holčička
♥♥♥♥♥♥-

Bea, pokud mu nezáleží na penězích, mělo by mu záležet na tom, že je gentleman a přijet Tě navštívit, když po tom tak touží... A když ne přijet, tak udělat vše proto, aby to tobě bylo pohodlné a příjemné...

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/l/lqhjsy07t.png    http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/6/6px9452lk.png

Není tady

#6 21. 10. 2006 12:30

Aleš_Kalina
♥♥-----
Místo: Praha
Web

Dobrý den Beo,

Seznamování přes seznamku sebou vždy nese rizika.

Neznamená to, že by tento způsob seznamování byl nefunkční, ale vyžaduje určitou etiketu a kvalitu lidí. Nikdy nevíte, kdo na druhé straně sedí, a pouze z dopisování usuzujete, zda jde o vážného zájemce, nebo o koketníka. 

Pokud již na poprvé máte trky jak to asi bude vypadat později? Jestli je bohatý, jistě mu nebude vadit přijet kamkoliv. Podívejte se do sekce http://www.mujvztah.cz/kat-jsem-sam.html

Aleš Kalina, kouč v oblasti osobního rozvoje
www.ales-kalina.cz

Není tady

#7 21. 10. 2006 20:54

eliimoor
♥♥♥----

asi bych taky nejela..věřit někomu koho neznáš a jet za ním je fakt velký risk..

Není tady

#8 21. 10. 2006 21:05

Bea
♥♥♥♥---

eliimoor napsal(a):

asi bych taky nejela..věřit někomu koho neznáš a jet za ním je fakt velký risk..

dnes mi napsal že pro mne přijede ale mne se nechce již.

Není tady

#9 22. 10. 2006 10:08

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Bea: je to vůbet ten, za kterého se vydává? Třeba tomu tak není, ale pokud chce poznat ženu, tak by měl jako první za ní zajet on. A dala bych si schůzku někde na veřejnosti, abych byla krytá, protože nikdy nevíš, na koho narazíš.

Dej prosím vědět, zda j pro tebe opravdu přijel a jak se to vyvíjí. Přeji hodně štěstí při výběru partnera!

Není tady

#10 22. 10. 2006 16:11

G.X
♥♥♥----

První schůzka by měla být na neutrálním, veřejném místě. Tedy ne jezdit za ním, ani naopak. To jste měla přijet za ním domů?    roll

Není tady

#11 22. 10. 2006 19:12

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

A proč bys za ním nemohla jet Ty? Má to výhodu: Když se Ti nebude líbit, zabalíš to a on se nedozví, odkud jsi. Když se s ním sejdeš ve svém bydlišti, může to každý vidět. Když si nesednete a nepadnete, budeš hledat dál třeba i tam u vás. Lépe jet za ním - tam nikdo neuvidí, že se seznamuješ. Jasně, že se sejdete někde v restauraci nebo na frekventovaném místě. Ale kdybys ho už vidět nechtěla a on Tebe ano... tím, že ho necháš hned prvně přijet za Tebou, si situaci jen zkomplikuješ. Nikdy nebudeš mít jistotu, že se neobjeví....

Není tady

#12 22. 10. 2006 19:54

Bea
♥♥♥♥---

kalupinka napsal(a):

A proč bys za ním nemohla jet Ty? Má to výhodu: Když se Ti nebude líbit, zabalíš to a on se nedozví, odkud jsi. Když se s ním sejdeš ve svém bydlišti, může to každý vidět. Když si nesednete a nepadnete, budeš hledat dál třeba i tam u vás. Lépe jet za ním - tam nikdo neuvidí, že se seznamuješ. Jasně, že se sejdete někde v restauraci nebo na frekventovaném místě. Ale kdybys ho už vidět nechtěla a on Tebe ano... tím, že ho necháš hned prvně přijet za Tebou, si situaci jen zkomplikuješ. Nikdy nebudeš mít jistotu, že se neobjeví....

Tak to jsem měla vymyšlený že se sejdem před velkým hotelem ve vedlejším městě.Ale je to podivín spíše si myslím že pěknej náfuka jinak já by za něm jela přes 100km to mi za to nestojí.Myslím si že ho baví mne deptat.

Není tady

#13 27. 12. 2006 16:27

destinn
♥♥♥----
Místo: Praha

Já bych nejela. za mnou vždycky jezdili, zvlášt když byli bohatí.

Sláb jenom ten kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl

Není tady

#14 9. 1. 2007 3:00

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

no...tak já sem chlap a myslím si, že by měl dojet on za ní, už kvůli slušnosti kterou by měl každý chlap mít kor jestli po tobě touží, a jestli nutí tebe aby si jela ty zaním, tak v tom případě po tobě až zas tak netouží, já když sem byl zamilovaný a toužil sem po nějaké, tak bych za ní jel až kdoví kam, kor pokud bych byl tak bohatý jak ten který oblbuje tebe, možná mu nejde o nic jiného než se chlubit tím co má...a nebo(pardon že to tak řeknu) si chce jenom vrznout a má jistotu toho, že u něho doma je větší pravděpodobnost toho že mu to výjde
já osobně bych na něho kašlal

Není tady

#15 3. 6. 2007 12:15

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

CeltikDragon napsal(a):

no...tak já sem chlap a myslím si, že by měl dojet on za ní, už kvůli slušnosti kterou by měl každý chlap mít kor jestli po tobě touží, a jestli nutí tebe aby si jela ty zaním, tak v tom případě po tobě až zas tak netouží, já když sem byl zamilovaný a toužil sem po nějaké, tak bych za ní jel až kdoví kam, kor pokud bych byl tak bohatý jak ten který oblbuje tebe, možná mu nejde o nic jiného než se chlubit tím co má...a nebo(pardon že to tak řeknu) si chce jenom vrznout a má jistotu toho, že u něho doma je větší pravděpodobnost toho že mu to výjde
já osobně bych na něho kašlal

Tak nevim, ja jsem za nim jela ja, akorat jsem to zamaskovala tak, ze jedu vlastne na jednu akcicku s kamarady;-) I potom jsem za nim dojzdela ja ;-)) Mne se libilo, jak se o me staral, vzdy pro me varil a vubec ruzne me rozmazloval. Kdyz on byl na navsteve u me, tak jsem se na to chystala asi tyden. Jsem hrozna bordelarka a mela jsem z jeho navstevy strasnou hruzu, tak jsem malem doma lestila hrnce ;-) Jde o to, komu a jak to vyhovuje

Upravil(a) vlcice_samotarka (3. 6. 2007 14:25)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí