Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 24. 10. 2006 11:19

Rhea
♥♥♥♥---
Místo: Brno

Re: Jak se Maruška narodila

Však víš Pinky, jak jsem to na začátku těžce prožívala. Dneska si oba s manželem říkáme, jak je to fajn, že Marušku máme Manžel to vůbec nějak moc prožívá. A já si moc dobře uvědomuju, že je to "pravděpodobně" naposledy a užívám si to. Včera jsem vyjela poprvé na vycházku. A teď je teprve vidět jak mně to ostatní závidí.   reta

Není tady

#27 24. 10. 2006 11:22

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Rheo..my budeme mít taky třetí a já se na to moc těším !! Na okolí mi nezáleží a rodina je nakonec taky ráda..hlavně naši !!
Mám sice už děti větší než ty ( teď 8 a 10 ), ale na mazánka se těšíme !!
A jak to tak u třetích bývá...... tak to bude zase klučík tummenupp Je to potvrzené na 80%, takže s tím počítáme a moc se těšíme..klusi prohlásili, že by se k nám holka stejně moc nehodila big_smile A mažel už se taky smířil s tím, že princezna se asi nekoná big_smile.
Těším se na to, až to bude všechno za mnou a já budu mít to třetí doma !! Pak teprve budu mít všechno, co jsem kdy chtěla !!! hjarta

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#28 24. 10. 2006 11:29

Rhea
♥♥♥♥---

V porodnici se mně teda smáli, že už mám třetí holku, ale já jsem taky spokojená. Prý se to v lepších rodinách nemíchá. Tím se ale nechci nikoho dotknout.  Já jsem na ty holky zvyklá a jsem ráda, že to tak je. JO, a naši ti, když zjistili, že jsem těhotná, tak byli na infarkt. Teď jsou celý na měkko. Mamka chodí každý den ráno vodit holky do školy a školky, a to přes půl Brna. A vždyky se musí jít na malou podívat a je z ní celá pryč. Už u nás dlouho miminko nebylo, tak to všichni prožívají.

Není tady

#29 24. 10. 2006 11:33

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

Je to tak vždycky !!! hjartahjartahjarta
Miminko nenechá nikoho chladným......alespoň ne dobrého člověka !!!!

U nás máme už všeobecnou podporu, až na pár keců....škoda že to bude zase kluk...ale to je mi fuk !! já jsem to říkala od začátku a nesnáším lidi, co si myslí, že plodíme děti, jen za účelem toho, aby jsme měli opačné pohlaví než už doma máme mad
Kdybych tak toužila po holčičce, tak ji mám už třeba po třech letech od toho mladšího a nečekám 8 let !!
Teď je to prostě na mazlení a hotovo !!!! smile

Tak papa a dej za mě Marušce pusinku !!! hjarta

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#30 24. 10. 2006 11:36

Rhea
♥♥♥♥---

Díky a měj se hezky. Budu tě sledovat, jak se ti daří.

Není tady

#31 24. 10. 2006 11:37

kačíkgirl
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Pinky jakpak se ti daří smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí