Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 21. 6. 2007 17:51

kiwi
♥♥♥♥---

Re: Včera mi bylo 40 a manžel úplně zapomněl na mé narozeniny.

Kaco,sokujes me. Jak s MP3 tak i s tema Vanocema. Beru to jako samozrejmost, ze muzi si takove veci jako narozeniny, svatky a vselijake vyroci nepamatuji. Ta zena, ktera na tom lpi, tak to musi svemu milemu predem pripominat a casem, za par let je nejaka moznost, ze si i na nejake vyroci vzpomene sam:)) Ale nedostat pod stromek zadny darek, to musi byt lito snad kazdemu. Ja bych mu na tyto Vanoce nekoupila nic, anebo treba jen stiraci los s pranim hodne stesti:)

http://lb5m.lilypie.com/bLkjp10.png
http://lb2f.lilypie.com/yHoip2.png

Není tady

#52 23. 6. 2007 7:50

Blanka1
♥♥♥♥---

M má za pár dní svátek, tak řeším co s tím. Na můj si nevzpomene, o narozkách nemluvím a Vánoce řešíme po domluvě s dětmi. Nejraději bych se tvářila jako že nic, ale syn se jmenuje stejně. Vzpomněl si snad jenom na začátku manželství, teď už nějakých 10 let vůbec ne.

Není tady

#53 23. 6. 2007 7:53

Blanka1
♥♥♥♥---

kiwi napsal(a):

Kaco,sokujes me. Jak s MP3 tak i s tema Vanocema. Beru to jako samozrejmost, ze muzi si takove veci jako narozeniny, svatky a vselijake vyroci nepamatuji. Ta zena, ktera na tom lpi, tak to musi svemu milemu predem pripominat a casem, za par let je nejaka moznost, ze si i na nejake vyroci vzpomene sam:)) Ale nedostat pod stromek zadny darek, to musi byt lito snad kazdemu. Ja bych mu na tyto Vanoce nekoupila nic, anebo treba jen stiraci los s pranim hodne stesti:)

I mně se stalo, že jsem pod stromkem neměla žádný dárek, tak mi to bylo líto, je to už tolik let a pořád si to pamatuji. Kdyby tehdy aspoň maličkost, drobnost, abych věděla, že na mně myslí......

Není tady

#54 23. 7. 2007 15:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Správaj sa presne ako on, zrkadli mu to...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí