29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kaco,sokujes me. Jak s MP3 tak i s tema Vanocema. Beru to jako samozrejmost, ze muzi si takove veci jako narozeniny, svatky a vselijake vyroci nepamatuji. Ta zena, ktera na tom lpi, tak to musi svemu milemu predem pripominat a casem, za par let je nejaka moznost, ze si i na nejake vyroci vzpomene sam:)) Ale nedostat pod stromek zadny darek, to musi byt lito snad kazdemu. Ja bych mu na tyto Vanoce nekoupila nic, anebo treba jen stiraci los s pranim hodne stesti:)
Není tady
M má za pár dní svátek, tak řeším co s tím. Na můj si nevzpomene, o narozkách nemluvím a Vánoce řešíme po domluvě s dětmi. Nejraději bych se tvářila jako že nic, ale syn se jmenuje stejně. Vzpomněl si snad jenom na začátku manželství, teď už nějakých 10 let vůbec ne.
Není tady
kiwi napsal(a):
Kaco,sokujes me. Jak s MP3 tak i s tema Vanocema. Beru to jako samozrejmost, ze muzi si takove veci jako narozeniny, svatky a vselijake vyroci nepamatuji. Ta zena, ktera na tom lpi, tak to musi svemu milemu predem pripominat a casem, za par let je nejaka moznost, ze si i na nejake vyroci vzpomene sam:)) Ale nedostat pod stromek zadny darek, to musi byt lito snad kazdemu. Ja bych mu na tyto Vanoce nekoupila nic, anebo treba jen stiraci los s pranim hodne stesti:)
I mně se stalo, že jsem pod stromkem neměla žádný dárek, tak mi to bylo líto, je to už tolik let a pořád si to pamatuji. Kdyby tehdy aspoň maličkost, drobnost, abych věděla, že na mně myslí......
Není tady
Správaj sa presne ako on, zrkadli mu to...
Není tady