|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Není tady
Spuntiku, jeste nedavno jsme resily praci prasek a ty uz mas Lenicku, ke ktere ti s Barunkou moc gratulujeme, uzivej si maminkovstvi :-))
Není tady
Jéé, to jsou Nelčiny čísla při narození
a teď má skoro sedm kilčo
MOC, MOC, MOC GRATULUJI 
Není tady
jeee, přejeme taky vše nej nej. Jak se těší Jituška? Hlavně zdravíčko 
Není tady
Velká gratulace Spuntíku, doufám že vše proběhlo OK a jste obě v pořádku. Opatrujte se...

Není tady
Spuntíku to je nádhera, přeju hodně štěstí tobě i princezně a těším se na slohovku 
Není tady
Spuntíku trávila jsem s tebou čas, když jsme teprve čekaly na // pak jsi mi tedy rychle utekla a ted už máš i miminko.
Jsem hrozně moc ráda a budte na sebe opatrné. Hodně štěstíčka pro vás obě.
Není tady

Spuntíku hodně zdravíčka a štěstíčka pro tebe, Leničku a celou Vaši rodinku. Doufám, že jste obě v pořádku a budeme se těšit na to, až se vrátíš zpátky. 
Není tady

Přejeme hodně moc zdravíčka
..Ať dělá rodičům jen samou radost 
Není tady
Taky moc, moc, moc gratuluju ke krásné hočičce!!!! Zase slza dojetí a je to
Ať se vám všem daří krásně!!!!
Není tady
Spuntiku gratuluju
,přeju Tobě i Leničce hodně štěstíčka a zdravíčka 
Není tady
Obrovské GRATULACE k malé Leničce. Ať vám dělá jen samou radost a jste obě dvě zdravoučké. 

Není tady
Spunti, taky se přidávám ke gratulantům. Moc se ti povedlo oznámení o narození Leničky
Hodně zdraví
Není tady
Veliká gratulace a hodně zdraví a štěstíčka oběma 
Není tady
Špuntí, velká gratulace k malé princezničce...těšíme se na Tebe v "Letošních čerstvých těhulkách", až nám budeš vyprávět. 
Není tady
Jééé to je drobeček, taky se připojujem ke gratulacím a přejeme, ať vám Lenička dělá jenom radost!!!
Není tady
Hodně,hodně radosti a málo starostí. Gratuluju 
Není tady
Spuntí, moc gratuluju a přeju hodně zdraví. Teda holky vy jste se na to vrhli. 2 dny jsem nebyla u PC a takových miminek 
Tak už to máme Spunti za sebou. Moc ti gratuluju. A musíš teď založit téma "letošní čerstvé maminky". Ať se vám holky daří 
Není tady