|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak mi právě dorazila sms od Spunta: "Letí zpráva z porodnice, že je nás o jednu více. Je jí málo maličko (2.70kg, 47cm) rikají jí Leničko."
Takže Spunti hodně zdraví a štěstí Vám oběma
- nebo spíše Vám všem (manželovi a Jítě taky)!!!!!! Až se vrátíš, tak nám musíš poreferovat. Moc jsme na tebe myslely a jsme rády, že to máte za sebou!!!!!!!! 
Není tady
Juúííí !! špuntíku moc moc blahopřeji !!! mám slzičky na krajíčku,protože ještě nedávno jsi mi popisovala svou bazální teplotu !!! krásné !!! přeji hodně zdravíčka!!!
Není tady

Spuntí, to je úžasný. Už to máte holky za sebou gratulujuuuuuu!!!!. Přeju tobě i Leničce hodně štěstíčka a zdravíčka 
Není tady

To je skvělý, já se přidávám ke gratulacím, ach jo
To je krásný, já už chci taky 
Není tady
Taky gratuluju..................................................
Není tady
Spuntiku, také moc gratuluju k Leničce,
at jste zdravé obě dvě.
Není tady
Špuntííííí, velikáááánská gratulace o to větší, že já jsem taky Lenička...
Není tady
Špuntí, tak tu bulím jak želva.... mám strašnou radost!!! doufám, že porod proběhl bez problémů a Lenička se má čile k světu
sice jsem nestihla otěhu než porodíš, ale třeba mi fakt předáš štafetu
tak se mějte holky krásně a moooc se těším na slohovku, jak přišla malá Léňa na svět 
Není tady
Špuntíku, gratulace
štěstí a zdraví pro maličkou
vám trpělivost a plno lásky 
Není tady
Móóóc blahopřeji Spuntíku-moc jsem na tebe myslela. Přeju hodně zdravíčka a ať krásně rostete. Těším se na slohovku.
Není tady
Taky moc moc gratuluju k Leničce, Spuntiku!!!!
Ať jste obě zdravé a v pořádku. Taky se moc těším na reference z porodu 
A ještě jednou blahopřeji!!
Není tady
Přidávám se ke gratulacím a přeji celé vaší rodince jen to nejlepší!!!!
Není tady
Vsetko naj malickej Lenicke a Spuntikovi, same dobre správy 
Není tady
Není tady
Veliké gratulace i od nás,hlavně hodně zdravíčka a mlíčka,pa Iva a Matýsek.

Není tady
Taky moc a moc gratuluju a přeju hodně zdravíčka celé rodince!!!!
Není tady
tak to je nááádhera
velikáááá gratulace špuntíku
Není tady