|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nevíte, co obsahuje startovací balíček od DM. Můžou se prý přihlásit i těhulky. To chtějí vidět jenom průkazku nebo chtějí razítko od doktora?
Předem díky 
Není tady

Zuzina napsal(a):
Holky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nevíte, co obsahuje startovací balíček od DM. Můžou se prý přihlásit i těhulky. To chtějí vidět jenom průkazku nebo chtějí razítko od doktora?
Předem díky
Zuzi, to myslíš DM? To by mě totiž taky zajímalo, vím, že snad chtějí vidět rodný list mimča, ale to si možná pletu s nějakou soutěží 
Není tady
Holky jestli myslíte tohle tak si to přečtěte: [img]30. 6. 2006 byl poslední den, kdy se mohli zájemci přihlásit do dm iniciativy za lepší životní styl. Cílem kampaně Žijme zdravěji bylo přesvědčit veřejnost, že zdravější a aktivnější život může vést každý z nás. Celá iniciativa, která byla vypracována ve spolupráci s předními českými a evropskými odborníky na zdravý životní styl, přinesla zajímavé informace a rady, jak pomocí drobných krůčků vylepšit svůj život. Každý, kdo se do dm iniciativy přihlásil, získal svůj osobní startovací balíček. V něm obdržel např. slevovou knížku s kupóny v celkové hodnotě přes 650,- Kč či program pro zdravější život.[/img]
Není tady
Moje zkusenost s DM,pred porodem jsem si tam vyzvedla takovy dotaznicek a po porodu jsem ofotila rodny list Barci,zamazala rodny cisla,vyplnila dotaznicek a odevzdala ho v DM a do tydne mi dorazila postou slevova knizka asi v hodnote 3000Kc,je to na plinky,ubrousky,vlozky do podprdy,ruznou detskou kosmetiku-ruzny znacky...celkem dobry.Ted se tam chystam pro vlozky do podprdy a na pampersky,je tam sleva na jumbopack,2 baleni-100Kc.
Není tady
Jedná se o dm babybonus- startovací balíček výhod v hodnotě přes 3000 kč. Nyní se mohou přihlásit i těhotné ženy. Myslím Jani, že to bude ono.
Není tady

No já jsem vyplnila taky tu DM přihlášku (je to asi cca 2 týdny), můžou tam i těhotný a teď jen čekám, co mi dorazí. Pak až se miminko narodí tak stačí, až jim pošleš zprávu o narození miminka a je to 
Není tady

Holky, tady je info.
http://www.dm-drogeriemarkt.cz/bb/
Není tady