|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak Vás všechny zdravím. Mám to už za sebou. V neděli ve 20:00 h se nám narodila Maruška, 3200 g a 50 cm.
--------------------------------------------------------------------------------
Rhea
Ještě jednou gratuluju
a přeju vám oběma hodně štěstíčka a zdravíčka 
Upravil(a) maxima (19. 10. 2006 11:34)
Není tady
Rheuš, obrovská GRATULACE k malé Marušce. Hodně štěstíčka a zdravíčka, aby krásně rostla a maminku moc nezlobila 

Není tady
Děkuju za gratulace. Teď samozřejmě nemám čas. Jak se to doma uklidní napíšu víc.
Není tady
Taky se přidáváme ke gratulacím, hezky se to tu miminkama rozrůstá
Ať Vám Maruška dělá jenom samou radost!!!
Není tady
Taky obrovská gratulace a hodně zdravíčka celé rodince!!!!!
Není tady
Moooc gratuluju a přeji samé hezké chvilky a co nejmíň slziček 
Není tady

Gratulujeme
, přejem hedně zravíčka
.. Vybrali jste krásné jméno
..
Není tady
pripájam sa aj ja
vsetko naj pre Rheu aj pre malinkú Marusku vela zdravia a stastia ! 
Není tady
Strašně moc a moc gratuluju!!!! Ať se Vám oběma daří. Těším se, až napíšeš víc :-)
(mimochodem byla jsem v úterý dopoledne na Polní na prohlídce, tak jsem si říkala, jestli se nepotkáme :-))
Není tady
Rodila jsem na Polní, tak se o tom určitě rozepíšu. Jeden a půl dne jsem dokonce byla na pokoji sama, ale byla to spíš náhoda. V neděli jsem rodila úplně sama.
Není tady
Rheu, také mooc gratuluju k Marušce.
Mnoho zdravíčka a štěstíčka

Není tady
Tak to je krása... Taky moc gratuluju, ať se vám daří co nejlíp!!!!
Není tady
To je krásná zprávička!!!! Holky ! moc vám gratuluji a buďte hodně šťastné a hlavně zdravé!!!!
Není tady
Rheo, moc gratuluju, to je super, že už máš Marušku na očích. Musí to být nádhera. Už se těším na slohovku o porodu.
Není tady