Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 10. 2006 11:19

anitaak
♥♥♥----

Není pozdě?

Ahojky, je mi 22 let a mám maturitu na Obchodní akademii. Trochu lituji, že jsem  se tenkrát nerozhodla jinak, protože by mě hodně bavilo dělat učitelku na ZŠ. Tak přemýslím, jestli to není ještě pozdě dohnat. Chtěla bych ale studovat dálkově. Nejraději Učitelství pro první stupeň ZŠ, a nebo třeba ČJ + dějepis nebo tak něco. Chtěla bych Vás poprosit, jestli mi napíšete jak takové dálkové studium probíhá, jak často se musí dojíždět do školy, jak náročné jsou přijímací zkoušky a taky jestli by jste mi nějakou vysokou školu doporučily. Nejlépe jižní morava. Děkuji moc všem! kapitulation

Není tady

#2 23. 10. 2006 21:37

Jiněnka
♥♥♥♥---

Re: Není pozdě?

anitaak napsal(a):

Ahojky, je mi 22 let a mám maturitu na Obchodní akademii. Trochu lituji, že jsem  se tenkrát nerozhodla jinak, protože by mě hodně bavilo dělat učitelku na ZŠ. Tak přemýslím, jestli to není ještě pozdě dohnat. Chtěla bych ale studovat dálkově. Nejraději Učitelství pro první stupeň ZŠ, a nebo třeba ČJ + dějepis nebo tak něco. Chtěla bych Vás poprosit, jestli mi napíšete jak takové dálkové studium probíhá, jak často se musí dojíždět do školy, jak náročné jsou přijímací zkoušky a taky jestli by jste mi nějakou vysokou školu doporučily. Nejlépe jižní morava. Děkuji moc všem! kapitulation

anitaak, já Ti sice nic konkrétního nedoporučím, ale JDI DO TOHO, určitě není pozdě!!! Když si podáš přihlášku už  na příští školní rok (do konce února 2007), budeš mít naprostou většinu doby studia nezpoplatněnou (do 26 let), a není nic krásnějšího, než se věnovat vysněnému povolání!!! Aspoň to zkus, lepší, než zbytek života litovat žes to ani nezkusila!
(Jen ze zkušeností mých kamarádek studujících pajdáky: Učitelství JČ + D je dost o šrocení, pokud u toho chceš ještě pracovat, doporučovala bych spíš učitelství pro 1.stupeň ZŠ, tolik se nenadřeš, tím pádem je větší šance že dokončíš:-)

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#3 6. 11. 2006 18:42

watavala
♥♥-----
Web

anitaak...
Jdi do toho. taky jdu do toho. Po druhý. Je mi 25. Taky obchodka a taky mě administrativa "moooooc" baví ... :-)))
Dokonce i peďák chci. Ale speciální pedagogiku, bo pedagogiku na fildě.
Pravděpodobně muni, Olomouc, Prahu, Liberec ...
Uvidíme co vyjde.
Spíš by mě zajímalo, jak by se při práci dalo studovat denně. Na denní studium je větší výběr, a jsou tam "lepší" obory ...
Nemáte s tím někdo zkušenosti?

SUBHAM ASTU SARVADŽAGATAM

Není tady

#4 19. 12. 2006 10:52

Anna9
♥♥-----

Dámy, nikdy není pozdě. Uvědomte si, že budeme dělat asi do 63 let. Odečtěte si svůj věk a potom dostanete číslo, kolik let ještě budeme muset být zaměstnavatelné, proto na vzdělání se nesmí šetřit. Člověk musí být na tom i v 50 tak, aby tu práci sehnal. A zvlášť ženské. Mně bude v dubnu 39 a hlásím se dálkově na VŠ. Já totiž chci mít krásné stáří  :-))

Není tady

#5 7. 3. 2007 10:57

Kokino
♥♥♥----

Anitko, jsi mladá... Začala jsem studovat znovu v 26.

100 krát upadneš, 100 krát vstaň.

Není tady

#6 18. 3. 2007 7:35

Rybička
♥♥♥♥♥--

Moje mamka si teď ve 43 letech teprve dělá maturitu. smile A já jí moc fandím...

Není tady

#7 10. 7. 2007 17:08

mamka Maruška
♥------

Je mi 42 a již druhým rokem studuji SŠ, příští rok mne čeká maturita. Až na cizí jazyk mám samé. Nevím zda v mém věku je dobré se rozhlížet po VŠ, ale učení mi nevadí a řekla bych, že s věkem mne baví. Takže všem co si rozmýšlí SŠ, jděte do toho. Pokud to nezkusíte, nebudete vědět na čem jste.

Není tady

#8 10. 7. 2007 17:11

mamka Maruška
♥------

Mám dvě dospělé dcery, které studují VŠ a obě mi moc fandí. A bez podpory manžela by to také nešlo. Do prvního ročníku nás nastupovalo 34 a do třetího nás jde 5. Odpadli hlavně ti mladí, kteří si myslí, že to nepotřebují. Všem držím pěsti v jejich snažení.

Není tady

#9 10. 7. 2007 19:42

Mihule
♥♥♥♥---
Místo: kousek od Prahy

V září nastupuji poslední rok DS a mám maturitu! Letos mi bude 30, takže za odměnu bych si chtěla nadělit miminko!!! dudlik

http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/small-stork.gif

máme vlasatou holčičku Barunku  ** 10.6.2010 ve 12,51 hod., 47 cm, 3 310g **

máme druhou vlasatou holčičku Verunku  17.7.2012 v 8,13 hod. ,51 cm, 3 240g

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí