6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky zase jsem sem hodila mé zvědavé oko a pokochala se nad nádherou a prostě nemám slov.
Jste všichni jedničky s *
Není tady
zuzka:Nádherný dortík ! Jsi šikulka !!!
Není tady
Holky-VY jste KOUZELNICE!!!!!KKUURRNNAA-kdo to ma vydrzet se jen koukat!!!!!!
Není tady
Koukám děvčata,že nějak zahálíte nebo zanedbáváte tohle fórum tak já to tady trošku oživím a posílám včerejší práci.
Není tady
Ahoj, nějakou dobu jsem tu nebyla a teď jen žasnu a slintám.. , dortíky, zákusky hmmmm.... likérový špičky bych mohla pořád... a Světluško, ten tvůj dort se zubem - s dovolením ho použiju časem jako inspiraci - manžel jde zítra na dost nepříjemný zákrok na zubní chirurgii.. čeká ho jich víc... tak až se zahojí, a bude moc normálka kousat... vím, jak mu osladit život . Já dělala teď po dlouhé době tři dortíky, dlouho nikdo nic nechtěl a pak hned víc najednou... ale je to fajn... baví mi to. Jen s korzetem se opakuji, byl na přání - paní chtěla stejný, jako viděla v albu, tak jsem udělala jen malinké změny - spíš z nutnosti - aby např. nebylo vidět "přeříznutí" v pase apod...
Pro pána, který v 70ti letech bere život jak ve dvaceti
Pro pána, který se v 70ti letech věnuje radši sadaření :
Pro paní, co chtěla malinký dortík k výročí svatby (malinký se mi nedaří...)
Není tady
zuzka: Krááásnýýý !!!!!
Není tady
Ahojte dievčatá, dlhšie som tu nebola a zase tu pribudlo veľa krásy, Svetluška, Zuzka, Berry nádhera
Ani ja som nezahálala a pár tortičieksom vyrobila
Upravil(a) Blažena (11. 10. 2008 16:59)
Není tady
Blažena: Taky nááádhera!!!! Jste děvčata šikulky!!!!!
Není tady