29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Znáte nějaké cviky, s kterými se dopracuji k pěkné postavě?
Není tady
No, maggie, to je těžko říct. Kdyby někdo znal stoprocentní odpověď, jsou všechny ženské krásně štíhlé. Na břicho jsou ale dobré sklapovačky a na pas úklony, jinak na nohy dřepy.
Není tady
maggie7 : hodně zvláštní dotaz. Všechny chviky vylepšují postavu...
Upravil(a) jsem.sva (19. 10. 2006 15:12)
Není tady
Dobrý je prý cvičení Pilates nebo zkus cvičení podle Hanky Kynychové -www.hankakynychova.cz - má na stránkách ke koupi nějaké kazety. Když cvičila v TV ve Snidani s Novou, moc se mi líbila, že i já lenoch jsem někdy vyskočila z postele a cvičila s ní.
Není tady
Já Hanku Kynychovou mám, ale řekla bych, že je nic moc. Ačkoliv cvičím dlouho a cvčiení od ní je i pro začátečníky, tak na můj vkus moc rychle a kolikrát nesrozumitelně mluví. Raději si zacvičím s Buď fit s ČT, ale nevím, jestli mají i dvd.
Není tady
Máája napsal(a):
Já Hanku Kynychovou mám, ale řekla bych, že je nic moc. Ačkoliv cvičím dlouho a cvčiení od ní je i pro začátečníky, tak na můj vkus moc rychle a kolikrát nesrozumitelně mluví. Raději si zacvičím s Buď fit s ČT, ale nevím, jestli mají i dvd.
Ty mají knížku- to vím
Není tady
Já se občas inspiruju cvičením na stránkách www.cosmopolitan.cz a www.viktorie.cz
Myslím si, že je potřeba procvičit všechny partie a jet v tahu nebo jen min pauzy.
Pomáhá mi, když jedu 1/2hod na rotopedu nebo tancuju a pak 1/2 hod posiluju..
Člověk nemusí moc, ale měl by být aktivní, aby byla postavička pěkná a vypracovaná..
Není tady
Karco já o to zájem nemám, ale jakto že se nemůžeš odhlásit jinak, než že členství přepíšeš na někoho jiného - to znamená že budou vymáhat těch 990 měsíčně i když nebudeš chodit, tak dlouho, než za sebe seženeš náhradu??? To se asi zájemkyně moc nepohrnou! Nebo je to tak trošku reklama?
Není tady
Ahoj holky,
já se trápila se svojí postavou 9 let. Po dětech jsem vyzkoušela všechny možné diety, chodila jsem pravidelně do fitka na aerobik a nic-moc. Potom jsem si pořídila domů rotoped a musím říct, že se mi podařilo za 3 měsíce zhubnout 10 kilo a postavička se mi krásně vrací do let před porodem, manžel nestačí koukat. 2x až 3x týdně 30 min. na rotopedu a potom několik cviků na posílení rizikových partií a úspěch je zaručen.
Není tady
HOlky záleží, jakej typ postavy máte, pro každýho je vhodný něco jinýho. Já třeba kdybych dělala třepy, tak budu za chvíli jak zápasník. Pokud hccete poradit s postavou, tak je ideální pobavit se snějakym odborníkem. Jenže bohužel odborníka nepoznáte podle toho, že se cvičenim tim živí a že sám dobře vypadá).
Není tady
Jo to já bych se ráda "pobavila" s nějakým co krásně vypadá - a klidně to může být odborník
Věřím v pilates - ale dokopat se k tomu pravidelně je pro mě hóóódně těžký ořech.
Není tady
no já nejsem sice odborník.... ...ale cvičím pravidelně a pokud máte dost financí tak bych vám doporučil knížku kterou vydal MuscleMag : Enciklopedie Kuturistiky....je to jak pro začátečníky, kteří si chcou zformovat postavu, tak pro pokročilé i profíky......sou tam i sestavy jídelníčků výživové hodnoty, jak správně jíst, dozvíte se vše o růstu svalu a díky tomu začnete spíš dodržovat ty kritéria nad ktrerýma člověk kolikrát mávl rukou protože budete vědět jak tělo pracuje
Není tady
http://www.svetkulturistiky.cz/shop/enc … stiky.aspx
na těchto stránkách si ji můžete i koupit stojí 999 kč a se suplementama stojí 1599 ale fakt doporučuju...geniální věc, doporučuju si aspoň na těch stránkách přečíst o čem to je........ do toho dračice
Není tady
Cau holky, narazila jsem na www.nadoma.cz na diskusi s odbornikem na vyzivu a sport, tak snad se vam bude hodit. Kona se 31/1/2007.
Není tady