29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no to jo..jsem moc rada e uz to konecne nejakvyslo Esky
treba jo zuzi..pozdeji se mrknu
i kdyz "kramu" ma manza tolik ze myslim ani nebudeme vedet kam s tim,aby se dalo chodit hehehe
Není tady
No, Ty bys to taky měla trochu z ruky, Ferdi
Není tady
no to jo hehe ale treba vy se to hodilo nekomu koho znam v Cr...a kdybych ja..da se poslat snad vsechno
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:46)
Není tady
super babusko jak ti zavidim weeeeeeee hehe
jsem moc stastna ...musi to byt super pocit..po tolika tydnech tvrde prace..KONECNE!
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:46)
Není tady
Babucho to je super,ja chci takyyyyyyyy....skoda ze je to zase v nedohlednu ...chjo snad brzyyyyyyy
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:47)
Není tady
Jojo řezání stěny, to je ještě nic proti tomu, ce jsme včera prováděli my. Právě budujeme kuchyň, lino již máme položené, linku postavenou a natírali jsme strop.....Jenže to byl kámen úrazu. Oni tam nemají normální strop, ale složený z takových plechových plátů. Je jich asi tak 14. Já debil jsem lehkovážně plechy po sundání nepopsala v domnění, že jsou všechny stejné. A natírala jsem jako šachovnici jeden bíle a druhý tmavočervenohnědě. A ještě jsem si říkala, jak to pěkně jde
Pak nastal finální okamžik, tak jsme rovnali jeden plech po druhým a co jsme nezjistili....každý je trošínku jiný, takže nám tam nezapasovaly Jaromír to zkoušel různě přehazovat a při té příležitosti mů plechy několikrát spadly na lino i linku. Takže ve finále to vypadá tak, že vůbec nevíme, jak se nám tam podaří ty zasr.... plechy umístit, lino od nich máme na několika místech proseklé a ještě to uštíplo kousíček linky.....stačí jako ukázka včerješího dne?
Není tady
hehe to jse sranda...to bych rada videla
Není tady
No včera to taková sranda nebyla. Museli jsme kvůli tomu vypít dvě flašky červeného vína
Není tady
hehe to verim ze to sranda nebyla....ale to vis...cizi nestesti hehe..a jak se to cte tak je to fakt sranda
no preji at to date poradne a spravne zpet
Není tady
No právě, včera jsem měla dojem, že nemáme šanci, když si to spočítáš - 6 plechů přesně víme, kam má přijít a zbývajících 8 ne. Na matiku nejsem, ale jak se počítá počet možností??? Snad to ani radši nechci vědět....
Ale já to snad nafotím a dám na to naše foto-album, abys to viděla. To fakt nemá obdoby.
Není tady
tak to bych rada videla..fot fot ...
to date zase dohromady,jste sikulky
Není tady
No hlavně musíme celou podlahu a linku zabalit do dek, protože další díry bych už nezvládla ani já, ale hlavně přítel, on je tak trošku puntičkář, všechno musí mít přesně akorát....
Další pokus možná uskutečníme zítra, tak dám pak vědět výsledek
Není tady
budu drzet pesti..no co se tyce der apod to by rozhodne nepotesilo nikoho ...to me mrzi..
mooooc preji at to date dohromady a bude zase vse v pohode
mno nic..utikam do prace zatim papapa
Není tady
holky já si jdu objednat to puzzle (mimísky a pejsky )....
tož jsem zvědav jak to dopadne
a co mi vlastně příjde za hrůzu
Není tady
s tim stropem me to mrzi babusko
Není tady
HURÁ HURÁÁÁ HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Povedlo se
Sice tam plechy nepasují úplně přesně jak by měly, ale trošku hrubé síly jim pomohlo, dokonce sni nemusím nic přetírat a hlavně - všechno jsme zakryli a .... ani jeden nespadl
Takže jsme již nastěhovali i ledničku a tento víkend nás čekají poslední dodělávky a můžeme plynule přejít na předelávání chodby včetně instalace dveří a potom obývák
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:48)
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:49)
Není tady
babusko gratulujiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii to je taak super jak jsem pro vas stastna...
a housewife nejsi ...jsi jen stastna ze jste ve svym ................ to je normal ne ?
jupiii jste velky sikulky!!
Není tady
jo jo, babucha už bydlí a mají to tam mooooooooooc fajn . teď ještě pořádně poklidit, nafotit a hodit fotečky na babinet
tak tak...na babinetu to by musi hehe
chcem to videtttttttt
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:49)
Není tady