29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
roztomilé, že? já mám to mimčo jak sedí v kopretinkách
Ahoj holky,
přítel byl včera nějak sdílný a konečně začal trochu konkrétněji mluvit o našich přestavbách a namaloval stěnu, jakou budeme mít v obýváku (bude ji dělat víceméně sám) - no a vypadá prostě super!! Už aby to bylo.
Taky jsme tak plánovali, že by nebylo špatné dát plastový okna i na balkon a udělat z toho takovou zimní minizahrádku - samozřejmě zateplit strop, podlahu a stěny. Měla bych tak další prostor na kytičky a taly by tam bydlely Žofky. K narozkám mám totiž slíbenou aspoň dvoupatrovou žofovilu, tak bych si na ni ještě chvíli počkala, a pak by ji přítel udělal přímo na míru. Nevíte, jestli je taková přeměna balkonu povolená???
Na ty morčecí vily schválně kouknětě tady, fakt to stojí za to!!
http://www.mel-s.de/index2.html
http://www.kleintiervilla.de/
http://www.meerschweinchen-portal.de/ha … ank_mobel/
Není tady
holky to není ani možný jak jsou ty byty dneska drahý
to abych šla vykrást banku abych na to měla
Není tady
tak na me a manzu tento tyden myslete ....zadame o pujcku na baracek..
na 99% jsme rozhodli pro ten na adrese 17 Thornbush Rd..barak bajecnej..bar s barovyma stolickama a tak ve sklepe..no pokud se postesti a baracek bude nas tak poslu detailni fotecky
Není tady
http://coop.mlxchange.com/Pub/EmailView … &t=HFD
tady je jeste jednou link
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:43)
Není tady
Ferda napsal(a):
http://coop.mlxchange.com/Pub/EmailView.asp?r=1775216911&s=HFD&t=HFD
tady je jeste jednou link
Tak ten by se mi taky libil,tak at vam ta pujcka vyjde.ja jsem uplne mimo z tech pozemku okolo tech baraku,to je proste uzas.
Není tady
jeee diky
no co se pozemku tyce tak tak velke nejsou vsude...ale zrovna ten baracek ma pozemek pekny... a z vetsi casti oploceny(coz se tu normalne nevidi) coz je plus pro me a pro Pollynku
no dnes manza bude volat a zarizovat(pokud teda typicky muzsky nezapomene a snad tento tyden budeme vedet
doufaaaaaaaaam..baracek miluju a tesim se az z tohoto kde ted jsme vypadnem..doslova a do pismene
tchyni a tchana mam rada ale bydlet s nimi NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
tchyne je takova ze se snazi byt uzoitecna a pomoct ale co je moc to je moc..plus kdyz se o pomoc nikdo neprosil!
A mluva do nasich financnich zalezitosti a tak..to me stve!!
Jinak manzilek vcera rekl taaak krasnou vetu .."ze az se odstehujem ze se bat nemusim ze jeho mati klice od naseho nedostane v ZADNEM pripade
" JO JO JOOOOOOOO
Není tady
plus ten barak je od baraku tchyne a tchana kousek..coz je dobre...jelikoz jednou tydne tady budu muset byt posekat travu./..v zime odhrnovat snih...no jsou stari a nemcni..toto je delat nenecham..takze 5 minut autem a muzu pomoct
Není tady
babucho jak ti zavidim..uz se tesim az jednou nejaky ten baracek bude a budeme na vsem pekne pracovat
uz aby to bylo..tady v tomto baraku blazniiiiiiiiiiiim
no nic utikam ted do prace papa
Není tady
...
Není tady
Babusko to je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
posli nam potom fotecky..dodelane to byt nemusi atd;) jen abychom meli predstavu o tvem kralovstvi
moc gratuluju a jsem za tebe stastna...uplne te chapu jak jeten pocit vzrusujici;) to mi ver hehe
super super super:D
Není tady
...
Není tady
jj super ...budu se tesit..za chvilku se musim chystat do prace tak se mam na co tesit az se vratim;)
jsem za tebe moooco stastna babucho
bav se na doucku
Není tady
Kuji
Není tady
...
Není tady
Holkýýý, u nás se toho spousta děje !!!
Máme položenou plovoučku - divoká třešeň - nemá chybu !!!! Včera jsem přivezli oranžovo-krémovou rohovou pohovku. No bomba. A koupili jsme si domácí kino a espresovač krups. Nějak jsem se rozšoupli, přiznávám, ale mám ze všeho takovou radost!! Konečně je vidět, že se něco děje. Aspoň jeden pokoj, ať je hotový, než budeme dělat jádro a ložnici. To je teď taková technická místnost, kde je kdeco a pomalu tam není k hnutí. Teď o víkendu mám v plánu to trochu srovnat a co půjde, tak krabice hodit do skleba a třeba něco i do popelnice.
Už máme konečně do začátku zprovozněný počítač, do 14 dní bude i internet, tak sem pak dám pro inspiraci nějaké fotečky.
Ferdi, ten domek nemá chybu!! Hned bych se tam nastěhovala, fakt. Vypadá moc sympaticky.
Upravil(a) Zuzi79 (7. 11. 2006 13:22)
Není tady
Taky se přidám jestli můžu
Naše budování probíhá již od konce května. Přítel je moc a moc šikovný, dělá všechno sám. Přestavujeme první patro v domě jeho rodičů, tzn. tvorba koupelny a kuchyně z ničeho a následná přestavba dvou pokojů na ložnici a obývák.
Tím pádem od té doby jsou všechny víkendy pracovní (v létě jsme si ale dali na 14 dní "voraz) a jde to, ale dře to S kuchyní jdeme do finále a koupelna je již v provozu.
Vypadá to, že v různých typech prodejen jako je Bauhaus a Obi jsme snad častěji než pro rohlíky
Není tady
holkýýýýýýýýýý máme náhradní byteček juchůůůůůůůůůůůůůůů...
I'm happy...
v Olmiku na Bořivojově ulici... 7 měsíčně vč. inkasa ale co už...na Olmik dobrý
Není tady
gratuluju eskymko!!!
děkujííííííííííííííí ted jestli se nic nepřihodí tak je to naše....
Není tady
no snad už se nic nepo**re..
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:44)
Není tady
já jsem taky moc moc moc happy...konečně a dík holky....jen nevím ještě jak to tam udělám s netem když ani prozatím nemám počítač kruci...
proč jen je vše tak drahé
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:44)
Není tady