29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:41)
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:41)
Není tady
manzel se radeji ani nevyjadruje .... takze da se rict mam hlavni slovo ve vyberu
hehe
jinak vkus mame hodne podobny....ty Lamborgini a Porsche na stenach mi nevadi
Není tady
jooo kdyby to tak misto toho bylo v garazi
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:42)
Není tady
no ja mam vyhodu ze se manza nerad hada..
ale kurna bych se rada zase jednou s nekym rafla
Není tady
tak to já mám štěstí, že se s manžílkem vždycky nějak dohodneme. asi to bude tím, že jsem tak tvrdohlavá a pořád melu dokola a melu a melu
Dagi a nejsi náhodiu beran?? Tvoje chování mi nápadně připomíná chování mého přítele..
Není tady
Baby, mate niekto skusenost s postelou v podiu?
budeme mat len jednoizbovy bytik, podla mna skor garsonka, lebo to nema ani len samostatny kuchynsky kut, ale na zaciatok nam staci... no a chceli by sme co najviac miesta usetrit a postel v podiu sa nam zda ako dobry napad....
Není tady
Zuzi, kozoroh . Ale to výjde na stejno
Sunny co je pódium? Jako postel na vyvýšeném místě?
Není tady
sunny2 napsal(a):
Baby, mate niekto skusenost s postelou v podiu?
budeme mat len jednoizbovy bytik, podla mna skor garsonka, lebo to nema ani len samostatny kuchynsky kut, ale na zaciatok nam staci... no a chceli by sme co najviac miesta usetrit a postel v podiu sa nam zda ako dobry napad....
No kdyz na ni nebudete mic radit tak snad vydrzi a nespadne
Není tady
Ferda napsal(a):
jeee holky super..jen si budujte sva hnizdecka
no my jsme videli ten jeden domecek co jsem vam posilala link.Teda zahrada kralovska,obrovska proste WOW...baracek teda v polorozpadu,kdyby nam dali slevu tak bysme to vzali....jelikoz oprava by stala trikrat vic nez samotnej barak..to by se opravovalo cely zivot.... ale co nas nakonec odradilo byly silene nizke stropy..pro me pohoda...ale manzel se musel furt hlidatt aby si nenabil nos...ten by do vrchniho pokoje vubec nesel a jit do sklepa ..by se musel hlidat..tak to jsme zavrhli.........
snad..tuto nebo pristi sobotu se pujdem podivat na jiny a rozhodli jsme se ze se jen tak projedem po okoli a budeme se divat po baraccich na prodej..pokud se nam nejaky zalibi mamu kontaktovat tu nasi zastupkyni a ta nam domluvi schuzkutak snadddddddd
Ferdi ja bych chtela videt jaky tam mate domeckyyyyyy ale link nikde nevidim
Není tady
Podium je taka vytahovacia postel v konstrukcii, ktora je na vrchu z dreva a moze tam byt kludne gauc....
Není tady
tady se hlasi Beran hehehe
suzy ja to posilala nekde jinde..ok posilam znova..fotky jsou malinke,ten prvni jsme prosli a zavrhli...ted planujeme se podivat na baracek V Mansfield na Higgins highway..vlevo dole mas adresy a u toho sipecky..tim posouvej na jine baracky az tam bude napsano higgins tam se chci podivat...takze dnes budu volat
Není tady
a joo..ten link hehe
http://coop.mlxchange.com/Pub/EmailView … &t=HFD
Není tady
...
Není tady
...
Není tady
no to zarizeni tam nezustane ze ...aqle libi se me baracek jo
..snad tam take nejsou tak nizke stropy
akorat jsem Alline(nasi zastupkyni) psala email tak snad..jeste ji budu volat
Není tady
To je jasné, že nábytek si vezmou , ale vypadá to tam moc hezky.
Není tady
Tak ten je fakt hezkej i uvnitr.Takovej typicky americkej ze ?(znam to z televize ) A ten pozemek patri k tomu?No ten je uzasne velkej.
Není tady
jo jo ten pozemek patri k tomu ...
joo asi pristi sobotu se pujdem na nejake podivet..na vicero baracku
jinak ten co se mi libi..pekne zarizenej ..je hned vedle obri restaurace (manza tam dnes zajel)..a komu se chce cuchat jidlo a videt ozraly a sama auta..nevim nevim......
no urcite se na par dalsich mrknem..pristi tyden zarizujem pujcku..tak na nas myslete a az jednou neco bude dame vedet
Není tady
mě to zase nejdeeeeeeeeeeee pitomej komp
Není tady
dagi tady jsem našla další puzzle s fotkama od Anne Geddes:
http://www.svet-puzzle.cz/show_group.ph … 38cccaf39a
Není tady