6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jelikož je nás tu spousta,co si zařizujeme nebo teprve budeme zařizovat bytečky (někteří domečky viď Ferdi ) tak si myslím,že je dobré založit nějaké téma,kde si budeme vyměňovat rady,upozorňovat na různé vychytávky atd.... co vy na to babky ?
Není tady
Super Esky!
Hlásím nákup plovoučky barvy třešeň v Obi. Barva nemá chybu. Už se těším, až bude položená.
Není tady
Zuzi eče musíš přihodit aspon přibližnou cenu at jsme v obraze
Není tady
Měli jsme cenu 160 Kč/m2, takže za obývák jsme dali asi 3300,- i s rezervou na prořezy. Zátěž tam je myslím 28, ale nejsem si úplně jistá. Na to, že jsme pořád v práci, to bude stačit. A až budou děti, budem mít domek. Možná.
Není tady
holky vy co zatím bydlíte v pronájmu,jak velké máte byty a kolik za ně platíte????
Není tady
teda jestli to není tajné,mě by to moooooooc zajímalo
Není tady
No na metry to fakt nevim,ale mame 2+kk a bohate nam to zatim staci.Platime 8.100kc.
Jednou mame v planu postavit barak jen ho chceme postavit bez pujcek a uveru ,proste za svoje takze to bude jeste nejakou chvili trvat.Ale pozemek bysme si chtely koupit co nejdriv jak bude nejakej dobrej.Vsak at si je ne?Kdyz ma clovek pozemek nemusi na nem hned stavet ne?
Není tady
Zuzi79 napsal(a):
Super Esky!
Hlásím nákup plovoučky barvy třešeň v Obi. Barva nemá chybu. Už se těším, až bude položená.
Mám ji, pokládali jsme si ji sami, je super
Není tady
tak mě asi po neděli ( pokud to dobře dopadne ) vyjede bagr na pozemek a začne akce Z.
Není tady
Dana napsal(a):
tak mě asi po neděli ( pokud to dobře dopadne ) vyjede bagr na pozemek a začne akce Z.
tak to drzim pesti at to vyjde.
Není tady
Ahoj, máme 2+kk a platíme 3000,- je to státní byt. A teď chceme kupovat gauč i na spaní, holky poradíte jaký jsou na to nejlepší??? A taky jak máte vymalováno??? Já chci pořád nějaký barvy a nějak se nemůžu rozhodnout. Dík moc
Není tady
pinka napsal(a):
Ahoj, máme 2+kk a platíme 3000,- je to státní byt. A teď chceme kupovat gauč i na spaní, holky poradíte jaký jsou na to nejlepší??? A taky jak máte vymalováno??? Já chci pořád nějaký barvy a nějak se nemůžu rozhodnout. Dík moc
tak to mame podobne velkej a ja abych ho tak nejak rozsvitila mam kuchyn s obyvacekm jenou barvou a to takovou oranzovou ale ne mocv syte to by nas bolely oci,je to spis merunkova.Chodbu mam hraskove svetle zelenou a pokoj fialkovoserikovej.
Jinak gauc ,no urcite rozkaldaci ale nejlepsi je jit treba do Aska a tam si na nej sednout a zkouset.
Upravil(a) suzy (19. 10. 2006 10:04)
Není tady
tak já mám kuchyň broskvovou, chodbu zatím bílou, ale po rekonstrukci přijde nějaká změna ve formě strukturované malby nějaké světlé pastelové barvy, obývák mám zelenkavý a ložnici (teď asi padnete) MODROU ! Každý sice omdlívá, dkyž to vidí, ale mě se to líbí a jsem spokojená... Měla to sice být nebesky modrá, ale maličko nám ten odstín nevyšel a tak je to teď taková hodně sytá, asi jako.................no teď nevím přirovnání, prostě sytá
Není tady
jééé, já bych taky moc chtěla ložnici modrou, popelko, to musí být nádhera
Není tady
My to plánujeme následovně: obývák broskvový, ložnice do žluta, kuchyň modrá nebo zelená a chodba modrá. Už jsme to tak měli ve starým bytě, spíš jemný pastelový barvy a nemělo to chybu.
Není tady
obyvák broskvový? To by taky nemuselo být špatné. Já mám v bytě všechno bílé a už se mi to zajídá. Jedině na záchodě máme samolepící tapetu, vypadá to jako zeď, manžel říká, že si připadá jak v kriminále
Není tady
Dana napsal(a):
manžel říká, že si připadá jak v kriminále
Tak to nemá chybu!!
Není tady
no, musí si zvykat, jestli mě bude zlobit, tak mu strčím nějakej pytlíček do auta a vytočím 158
Není tady
Dana napsal(a):
no, musí si zvykat, jestli mě bude zlobit, tak mu strčím nějakej pytlíček do auta a vytočím 158
jezis tak to je dost dobrej napad,na co je hned zabijet staci se jich na chvili zbavit takhle.
Není tady
přece nepůjdu sedět já , jen ho nechte, ať se bojí
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 19:41)
Není tady
jeee holky super..jen si budujte sva hnizdecka
no my jsme videli ten jeden domecek co jsem vam posilala link.Teda zahrada kralovska,obrovska proste WOW...baracek teda v polorozpadu,kdyby nam dali slevu tak bysme to vzali....jelikoz oprava by stala trikrat vic nez samotnej barak..to by se opravovalo cely zivot.... ale co nas nakonec odradilo byly silene nizke stropy..pro me pohoda...ale manzel se musel furt hlidatt aby si nenabil nos...ten by do vrchniho pokoje vubec nesel a jit do sklepa ..by se musel hlidat..tak to jsme zavrhli.........
snad..tuto nebo pristi sobotu se pujdem podivat na jiny a rozhodli jsme se ze se jen tak projedem po okoli a budeme se divat po baraccich na prodej..pokud se nam nejaky zalibi mamu kontaktovat tu nasi zastupkyni a ta nam domluvi schuzku tak snadddddddd
Není tady
holky jsem infantilní, když si chci objednat puzzlíky s těmito motivy???? o 2 roky mladší ségra mi řekla,že su jak přerostlý děcko
když mě se to hrozně líbí....je to takový roztomiloučkatý
Není tady
vůbec ne eskymko! já třeba fotky anne geddes miluju . mám je i jako pozadí na ploše