27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
KlaraG napsal(a):
Ahoj, budu vděčná za radu. U asi 14 dní mne bolí napravo v místě mezi posledními dvěma ebry a trochu zboku. Nejdrive jsem myslela e je to jen sval, ale nepřechází to a v noci mi to přijde jak kdy mne tam kopl kůň. Neznáte to někdo? Doktorka mi řekla igalgin, teplo, prohmatala, ale nic se nemění. Bolí to hlavně na omak.
Ja jsem mela skriply mezizeberni nerv, pekne to bolelo, hlavne ze sedu do stoje.V te dobe jsem resila jsete jine zdrav.problemy, tak s timto se nic nedelalo a po case to prestalo bolet.
Není tady
Asi Tě nepotěím. Přesně tohle mám- u 2roky a nikdo mi nebyl schopen doteď pomoci!!! Rehabky nepomohly, injekce a práky u odmítám, tak se vdy nahřeju a aspoň na chvíli to přejde. Někdy nemůu ani leet (spát).
Není tady
a co játra nebo lučník? podstoupila jsi sono?
Není tady
U mně to bylo diagnostikováno jako první-prola jsem ultrazvuky a vechny vnitřnosti mám v pořádku, tak řekli, e je to opravdu páteř(mezieberní nerv). Prý je více, ne moné, e se to skříplo při velkém kali.
Není tady