29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:08)
Není tady
Jo jo, já su z Moravy Bydlím kousek od Ostravy - směrem na Opavu
A proč nesmím jíst? Protože jsem diabetik, a v těhu musím mít suprovou hladinu cukru v krvi, a proto nemůžu vlastně nic U Tomáška to byla tak šílená dieta, na snídani půl rohlíků a tak, že za celé těhu jsem přibrala jen 6 kilo. Z porodnice jsem šla lehčí než před otěhotněním. Je to fakt šílený nápor, nepřeju nikomu
Není tady
...
Není tady
Díky moc za pochvalu Tomáška i za držení palečků....holt musím to vydržet, nic jiného mi nezbývá
A koukám, že obě máme podobný avatar -sluníčko
Není tady
...
Není tady
Andrejko, jak to tak čtu, musí to pro tebe být hodně náročné, ale ty to zvládneš
P.s.: a fakt jsem tam tu kofču dala , kdyby to šlo, dám ti ochutnat..
Jééé Dagi, tak já teda vydržím než porodím a pak si u tebe velkej kousek zamlouvám
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Jééé Dagi, tak já teda vydržím než porodím a pak si u tebe velkej kousek zamlouvám
Beru tě za slovo, Andrej!
Upravil(a) dagi (19. 11. 2006 9:17)
no kdepak jsou ty recepty na to cukrovíčko???? sem s nima babky jedny líný
Není tady
tak ten tvarohový koláč s pórkem, špenátem a kuřecí šunkou, ten mě dostal
http://www.hera-peceni.cz/recepty.php?kat=2
Ahoj Dagi,
chtěla bych zkusit tvé perníčky s povidly. Je třeba je upéct brzy, aby se rozležely, nebo stačí 3-4 dny předem? A povidla jakákoliv, nebo nejlíp švestková ? Díky !
Upravil(a) Largo (29. 11. 2006 11:47)
Není tady
Ahoj Largo! Skvělá volba
Není třeba péct je s předstihem - skladuju cukroví v těch umělohmotných dózách, takže je krásně měkké . Povidla používám klasická švestková..
Mmmmmmmmmmmmmmňam !!! Ty budou! Ještě jednou dík.
Upravil(a) Largo (29. 11. 2006 13:56)
Není tady
není zač! dej pak vědět, jestli měly perníčky úspěch
Dagi,
perníčky jsem nepekla, protože jsem se lekla - nenašla jsem v předpisu ani amonium ani prášek do pečiva. Nepatří tam něco takového? Dík.
Není tady
Largo jasně, patří tam lžička jedlé sody.. Omlouvám se , už jsem to upravila i v kuchyňce.. Tak teď vyzkoušej a dej vědět
holky my už jsme dneska konečně začaly péct....zatím jenom ořechové a kokosové rohlíčky ale to příjde co vy???už jste taky začaly?
Není tady
začínám zítra a už se těším
...
Není tady
Dagi,
díky za pomoc.....až upeču, chuť vylíčím přímo v barvách. Díky..
Upravil(a) Largo (8. 12. 2006 7:48)
Není tady
Largo, není vůbec zač . Já se do toho pustím dnes..
co ty fotky dagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????pořád nemůžeš najít foťák????
Není tady
...
Není tady
no jo, na ten já se už mooooc těším